buka007 07.08.07, 09:29 Rico biale, buka czarne Rico, Twoj ruch Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Kącik kibica i komentatora:) 07.08.07, 09:32 Halo, halo, witamy państwa z Wielkiego Turnieju Szachowego o Puchar Salonu O. Na placu boju widac juz przeciwnków. Z jednej strony skupiona Buka, z drugiej pewny siebie Rico.... Na twarzach zawodników widac wielką koncentracje i determinacje. Oj, będzie sie działo.... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kącik kibica i komentatora:) 07.08.07, 09:47 buka007 napisała: > rico dal noge Zapamiętaj sobie jedno,obojętnie czy w szachy wygrywam albo przegrywam,bo i tak może być,ja -nogi- nie daję,też potrafię pogratulować zwycięzcy,jednak bez lizania butów) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kącik kibica i komentatora:) 07.08.07, 10:28 kriss67 napisał: > Halo, halo, witamy państwa z Wielkiego Turnieju Szachowego o Puchar > Salonu O. > > Na placu boju widac juz przeciwnków. Z jednej strony skupiona Buka, > z drugiej pewny siebie Rico.... > > Na twarzach zawodników widac wielką koncentracje i determinacje. Oj, > będzie sie działo.... Krissczy taki pewny siebie,to nie wiem) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kącik szachisty 07.08.07, 09:43 buka007 napisała: > Rico biale, buka czarne > Rico, Twoj ruch Oczywiście,ale daj mi czas do popołudnia,proszę,zorganizuję szachownicę łącznie z pionkami i figurami) Ps.Jesteś pewna,że chcesz mieć - czarne -? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kącik szachisty 07.08.07, 09:54 Jeszcze jedno,mógłbym wybrać szachownicę w sieci,ale jestem konserwatywny,na stole jest - na szachownicy - Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kącik szachisty 07.08.07, 09:57 buka007 napisała: > no to juz lec, szukac tej szachownicy ) Gorzej jak Ciebie znajdę) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kącik szachisty 07.08.07, 10:13 buka007 napisała: > ale ja juz jestem znaleziona W kapuście?)) Odpowiedz Link
kriss67 I co z meczem? 07.08.07, 15:43 Buka, Rico - od rana fszyscy czekają w napieciu na Wasz pojedynek. Gracie w końcu czy nie? Publika zaczyna sie denerwować........A zleciało sie pół Polski Odpowiedz Link
kriss67 Re: I co z meczem? 07.08.07, 20:05 Rico, jak to sie robi? Co wy tam potajemnie robicie? Jak ma byc transmisja na zywca skoro nic nie widac co i jak? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co z meczem? 07.08.07, 22:52 kriss67 napisał: > Rico, jak to sie robi? > Co wy tam potajemnie robicie? > Jak ma byc transmisja na zywca skoro nic nie widac co i jak? Poszliśmy do łóżka szacha zrobić,a tak po prawdzie Buka się nie melduje,ale ja wierzę w nią,nie da sobie odebrać następnego zwycięstwa) Odpowiedz Link
tjbazuka Re: I co z meczem? 07.08.07, 23:47 Czy moge wachlowac was recznikiem jak napiecie bedzie siegalo zenitu.? Pot z czola tez bede wycieral. A i zimne piwo tez podam dla ochlody Odpowiedz Link
tjbazuka Re: I co z meczem? 08.08.07, 00:19 moge zrobic masaz czachy!.Szare komorki trzeba rozruszac. ps: Riki pamietaj,od razu musisz przeprowadzic zmasowany atak na pozycje Buki.Inaczej Buka czuwa i zostaniesz skarcony szachem matem lub innym kasliwym posunieciem Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co z meczem? 08.08.07, 00:27 Bazi,wierz mi,dam się kąsać od Buki),dziękuję za wskazówki) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: szachownicę ma, a? 08.08.07, 08:29 buka007 napisała: > A Ty pocztę,a dobry padali s rana) Odpowiedz Link
buka007 Ogloszenie 08.08.07, 09:57 Kacik szachisty, z przyczyn formalnych, zostal przeniesiony do drugiego salonu ) Kącik kibica i komentatora niech sobie tu zostanie Odpowiedz Link
kriss67 Re: Ogloszenie 08.08.07, 10:01 O kurde, za późno przeczytałem i juz tam skomentowałem..... No dobra, "komentatorka" zostaje tu Odpowiedz Link