rubeus 02.08.03, 19:44 jak czekolade wolice ? ja lubie gorzką - choc mleczna nie pogardze.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: mleczna gorzka a może biała ? 02.08.03, 21:27 brr... nie lubię białej.. każda inna.. smakuje miiiii... za bardzo Odpowiedz Link
al-ki Re: mleczna gorzka a może biała ? 02.08.03, 21:39 Gdy nie jest z bakaliami, to nie robi mi różnicy. Zjem każdą Odpowiedz Link
ulalka Re: mleczna gorzka a może biała ? 03.08.03, 12:28 al-ki napisał: > > Gdy nie jest z bakaliami, to nie robi mi różnicy. Zjem każdą > ale z wieeelkimi orzechami jest pyszna... Odpowiedz Link
nauma Re: mleczna gorzka a może biała ? 02.08.03, 22:41 Twarda, wyjęta z lodówki, z rodzynkami, duuuuuuża, mleczna Odpowiedz Link
sloggi Re: mleczna gorzka a może biała ? 03.08.03, 21:14 Wogóle lubię czekoladę - najbardziej Erdnuss z całymi laskowymi orzechami albo Milkę. Ale ostatnio moje możliwości "czekoladożerstwa" jakoś oklapły. Może to i lepiej, bo brzuch zaczał mi rosnąć. Odpowiedz Link
ma_ta Re: a może gorąca, do picia?? 03.08.03, 23:49 al-ki napisał: > > Bo taką właśnie popijam > do tego na wierzchu bita śmietana. mniammmmmmmmmmmm Odpowiedz Link
ulalka Re: a może gorąca, do picia?? 04.08.03, 11:02 pitna tez pyyyyyyszka )) heh... za bardzo lubie ten produkt ) Odpowiedz Link
matya Re: a może gorąca, do picia?? 04.08.03, 11:56 Boszzzzz a ja wlasnie rozpoczelam diete sadysci!!! Odpowiedz Link
irre Re: mleczna gorzka a może biała ? 04.08.03, 19:23 najlepsza jest szwajcarska, firmy Caillers, roboina tylko z naturalnego mleka, żadnych proszków, a tak ogólnie to biała i mleczna Odpowiedz Link
senne_marzenie Re: mleczna gorzka a może biała ? 05.08.03, 01:10 mleczna z orzechami ... Odpowiedz Link
geograf Re: mleczna gorzka a może biała ? 05.08.03, 01:55 Generalnie to nic co słodkie nie jest mi obce. Gdy mam potrzebę zjem wszystko co czekoladowe. Jednak generalnie wolę zwykłą czekoladę..najwyczajniejszą.. Odpowiedz Link
ulalka Re: mleczna gorzka a może biała ? 05.08.03, 11:26 matya napisała: > PLISSSS.... kcesz troche??? ))) Odpowiedz Link
matya Re: mleczna gorzka a może biała ? 05.08.03, 12:16 > kcesz troche??? ))) a pewnie ze chce!!! ale co z tego chciec a moc to dwie rozne rzeczy. prrzez najblizsze dwa tygodnie zadnego slodycza do pyska nie wezme... i wytrzymam! a co! JA nie wytrzymam?? Odpowiedz Link
geograf Re: mleczna gorzka a może biała ? 05.08.03, 17:03 oj tak..plisssssss... ja bymz chęcią dorwał się do czekolady Timberlone-takiej trójkątnej,z kawałkami miodu etc. w srodku. w zeszłe Swięta taką czekoladę ze Szwajcarii przywiozła jedna z Forumiczek...ale było PYSZNIE! Odpowiedz Link
yarro Re: mleczna gorzka a może biała ? 06.08.03, 12:31 Jesli mam wybierać, to zdecydowanie na pierwszym miejscu gorzka! Najlepiej taka 60% lub więcej kakao ... Mhhmmmm... Potem mleczna. Najlepiej z nadzieniem wiśniowym, truskawkowym, rumowym, truflowym, adwokatowym, orzechowym.. etc - byle nie z rodzynkami! Biała to nie jest czekolada. To jest to, z czego się robi prawdziwą czekoladę, ale bez dodatku kakao - to jak to może być czekoladą? No jak ;]? Gorzka czekolada najlepsza jest, gdy sie ją zrobi na gorąco z mlekiem i cynamonem Mhmmm... Pyszności! Przepisem służę na życzenie Z bardziej wyrafinowanych wyrobów czekoladowych ubóstwiam wręcz marcepan w gorzkiej czekoladzie... ale to już niebezpiecznie zbliża się do granicy szerokiej dygresji na temat Pozdrawiam! Odpowiedz Link
dorota.28 Re: mleczna gorzka a może biała ? 06.08.03, 14:52 Gorzka czekolada najlepsza jest, gdy sie ją zrobi na gorąco z mlekiem i cynamonem Mhmmm... Pyszności! Przepisem służę na życzenie To ja sobie życzę taki przepis jeżeli można a swoją drogą to czekoladkę jem jak leci, w każdej postaci i z każdym zestawieniem, nie cierpię tylko galaretek w czekoladzie, ale one chyba były w wyrobie czekoladopodobnym? Odpowiedz Link
klemenko Re: mleczna gorzka a może biała ? 07.08.03, 15:10 Najlepsza jest gorzka wedlowska! Odpowiedz Link
alka_xx Re: mleczna gorzka a może biała ? 07.08.03, 15:20 eeee...jak gorzka, to tylko żołądkowa i na dodatek kolorowa nie biała...)) Odpowiedz Link
wgfc Re: mleczna gorzka a może biała ? 16.01.04, 11:19 Lubię każdą, preferuję mleczną. Mój brat dla odmiany preferuje gorzką, co wcale nie znaczy, że ukradkiem nie zjadł z choinki wszystkich czekoladowych bombek zrobionych z mlecznej. Zauważyliśmy to z mamą wczoraj, nie została na choince ani jedna czekoladowa bombka Odpowiedz Link
candycandy Re: mleczna gorzka a może biała ? 16.01.04, 19:45 Już kiedyś tutaj pisałam, że podobno mleczną lubią romantycy, a gorzką ekscentrycy czy kreatywni - tak jakoś Odpowiedz Link