sibeliuss 26.02.08, 19:16 www.innastrona.pl/newsy/3592/zdelegalizowac-mlodziez-wszechpolska-i-nop/ I ja jestem za. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margala Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 26.02.08, 23:42 sibeliuss napisał: > www.innastrona.pl/newsy/3592/zdelegalizowac-mlodziez-wszechpolska-i-nop/ > I ja jestem za. a jaka podstawa prawna? pozdrawiaM. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 27.02.08, 08:19 A jak myślisz? Odpowiedz Link
margala Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 27.02.08, 21:43 sibeliuss napisał: > A jak myślisz? No właśnie nie wiem na jakiej podstawie prawnej delegalizuje się ugrupowania polityczne. Odpowiedz Link
dynksdynks Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 27.02.08, 02:33 a po co? a czy cyrk ktoś chce delagalizowac? nieobrazając cyrku oczywiście wspolny wrog to najlepsza rzecz pod słońcem, ja od 20 lat nie widzialem młodzierzowej spontanicznej manifestacji- a dzieki mlodemu smokowi ofszem a tak dzieciaki tylko piwko piją a kto zrobił najlepszą reklame gąbrowiczowi na świecie za friko? lepiej ich miec na oku a nie w podziemiu jeszcze legendy powstaną zorro, janosik czy cuś Odpowiedz Link
dynksdynks Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 27.02.08, 10:19 ło bosz znowu pala z polaka chyba spalem miało byc młodzieżowj oczywiście Odpowiedz Link
uyu Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 27.02.08, 11:05 Druga bezlitosna pala za "Gabrowicza" zamiast Gombrowicza. A moze to jakis nowy, inny tworca? ) Odpowiedz Link
dynksdynks Re: Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską i NOP 27.02.08, 12:13 no jak to muwiom co dwie pały to nie jedna bez worda nie da rady ja tfurcom ? eee ja barmanem jestem Odpowiedz Link
graf_von_teufel Może lepiej nie... 27.02.08, 18:46 Jest to organizacja wyraźnie faszystowska i przestępcza, ale jeśli się ją zdelegalizuje, to zejdzie do podziemia i w ogóle straci się na nią jakikolwiek wpływ. Co więcej, jeśli takie organizacje się delegalizuje, to mogą się skierować w stronę partyzantki miejskiej i terroryzmu. Po co nam to? Hochachtungsvoll, Lucifer, Graf von Teufel Odpowiedz Link