dorota.28 Re: papatka 03.12.03, 17:38 i na mnie dzisiaj pierwszy dzień fitnesu po dłuuugiej przerwie juz się boję Odpowiedz Link
balkan Re: papatka 05.12.03, 23:02 deszcz o szyby coraz mocnej stuka - czas iść spać... Dobranoc!!! Odpowiedz Link
owca Re: papatka 05.12.03, 23:08 dobranoc ja też już się żegnam pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
altu Re: papatka 05.12.03, 23:13 Skoro w Salonie zagościły koty, ja idę spać... Geo, dopilnuj, żeby okna pozamykać, bo coś bardzo wieje i jakaś mżawka z nieba leci... Dobranoc Odpowiedz Link
altu Re: papatka 16.12.03, 17:20 Wreszcie ide do dom... zjesc cos i sie wyspac... tam nie bede slyszala tych wszystkich piosenek swiatecznych i troche od nich odpoczne... Odpowiedz Link
altu Re: papatka 17.12.03, 16:45 Skoro system i portal mnie nie lubia, bo mnie co chwila wylogowuja, to ide sobie ... na obiadek, a potem spaccc. i jeszcze ciagle teelefony dzwonia... nie lubie byc w pracy po pracy.. brrr pa pa Odpowiedz Link
kolczatka Re: papatka 22.12.03, 15:13 Czas i pora zacząć przyjemnieszą część dnia. Miłego popołudnia i wieczoru wszystkim życzę, no może nie wszystkim ;P Odpowiedz Link
kolczatka Re: papatka 24.12.03, 11:46 Kochani, dostałam dyspensę i mogę udać się do domciu. Wszystkim więc jeszcze raz jak najbardziej bezbolesnych świąt (to program minimum) a jeśli się uda to radosnych, ciepłych i kojących nasze stargane nerwy świąt. Do zobaczenia po świętach (jak dożyję). W razie czego odezwę się z Drewnicy . Buziaczki, k. Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka 24.12.03, 11:48 Wzajem, wzajem. ps. do Drewnicy mam z buta 15 minut, to jakby co wpadnę. Odpowiedz Link
frunze Re: papatka 24.12.03, 11:50 Pa Kolczasta. A i ja się niedługo ewakuuję. Trzymajcie się, jest nas siła, sprostamy temu "domowemu ciepłu" Odpowiedz Link
wgfc Re: papatka 28.12.03, 22:05 sloggi napisał: > spadam, do jutra. No, nie była to długa i owocna wizyta (( Odpowiedz Link
kolczatka Re: papatka 30.12.03, 15:09 Żegnam Was w tym roku i do zobaczenia w przyszłym. Oby coś ciekawszego przyniósł nam w darze niż ten mijający. Buziaczki. Odpowiedz Link
wgfc Re: papatka -jutro/futro 01.01.04, 20:15 Sloggi napisał: > paaaaaaaaaaaaa, do jutra. Jutro to będzie futro Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka -jutro/futro 01.01.04, 20:55 wgfc napisał: > Sloggi napisał: > > > paaaaaaaaaaaaa, do jutra. > > Jutro to będzie futro A pojutrze będzie po futrze Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka -jutro/futro 02.01.04, 09:39 adhamah napisał: > wgfc napisał: > > > Sloggi napisał: > > > > > paaaaaaaaaaaaa, do jutra. > > > > Jutro to będzie futro > > A pojutrze będzie po futrze > Zamierzasz się ostrzyc czy ogolić? Odpowiedz Link
adhamah Re: papatka -jutro/futro 02.01.04, 09:47 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > wgfc napisał: > > > > > Sloggi napisał: > > > > > > > paaaaaaaaaaaaa, do jutra. > > > > > > Jutro to będzie futro > > > > A pojutrze będzie po futrze > > > Zamierzasz się ostrzyc czy ogolić? > Tak serio to i jedno i drugie, bo już mi za cipło )) Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka -jutro/futro 02.01.04, 09:48 A ja wprost przeciwnie, trzeba samemu sobie zapewnić komfort A z wiosną szanse na strzyżenie wzrosną. Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka 03.01.04, 23:11 Na dzis już starczy, ale mam nadzieję - że Wy nadal bedziecie szaleć nad kolacją przy świecach. Odpowiedz Link
altu Re: papatka 07.01.04, 15:50 Powoli się zmywam... Poduszkowca trzeba rozmrozic... na obiad pierrrrroogi z mięskiem... własnej roboty... potem martini i do łóżeczka, miłego wieczoru aktywnym salonowiczom! Odpowiedz Link