skiela1 02.09.08, 02:49 Klasyczna czerń czy ostry turkus? Z zaokrąglonym czy spiczastym noskiem? Sprawdź już teraz jakie buty będa modne jesienią. www.kobieta.pl/moda/dodatki/zobacz/artykul/but-na-jesien/ liiitoooosci:] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: But na jesień 02.09.08, 04:56 wyobrazam siebie w tych pantofelkach, na polskim krzywym chodniku Odpowiedz Link
meg-gy Re: But na jesień 02.09.08, 09:14 Balenciaga, to mój styl obuwia jesiennego w mojej szafie. Podoba mi się Chloe. Na zdjęciach z lat 70-tych moja mama występuje na podobnych platformach. Ponoć, jak mówiła, można było utrzymać równowagę. Odpowiedz Link
dede43 Re: But na jesień 03.09.08, 13:26 Wszystko juz było i platformy i paski na podbiciu a`la lata dwudzieste i szpice i szpilki i koturny. Równiez czerń, turkus i czerwień. Czerwone sandałki na koturnie, które wzbudzały w tym i ubiegłym roku zachwyt moich młodych sąsiadek miały dokładnie 41 lat. Białe z paseczkiem na podbiciu to moje bucki ślubne (39 lat). Mam tez wszystkie prawie kolory skórkowych torebek. I coraz to którąś wyciągasm, bo doszła do mody (lub prawie doszła.). Odpowiedz Link
skiela1 Re: But na jesień 03.09.08, 15:04 chcialoby sie zaspiewac-ale to juz bylo i nie wroci wiecej) wraca i ...nogi cieszy,ale dobrze,ze juz nie moje Odpowiedz Link
frida2 Re: But na jesień 03.09.08, 15:12 skiela1 napisała: > www.kobieta.pl/moda/dodatki/zobacz/artykul/but-na-jesien/ Słabo mi Odpowiedz Link