dede43 10.09.08, 19:08 Zajrzyj do wątku o slajdach, bo nic nie wyszło z przegrania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Loczek62 10.09.08, 19:13 Widziałem i niewiele mogę teraz poradzić. Faktem jest że nowszej generacji skanery mają specjalną plastikową wkładkę do skanowania kliszy tzn slajdów i negatywów. Ten patent z tym kartonowym adapterem nie był sprawdzany osobiście więc nie wiem jakie daje efekty. Niemniej przepraszam za trud bez spodziewanych efektów. Odpowiedz Link
dede43 Re: Loczek62 10.09.08, 23:11 Ale dzieki mimo wszystko, bo choć nie ma na dziś wymierwnego efektu - mąż zrozumiał, że tylko w nowej postaci slajdy przetrwaja dla potomnych. Może złoży sie z córcia na skaner z przystawką?. Najpierw przegra co trzeba, a potem młodzi beda mieli swój skaner "na zawsze" za 1/2 ceny?. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Loczek62 11.09.08, 07:19 dede43 napisała: > Może złoży sie z córcia na skaner z przystawką?. Najpierw > przegra co trzeba, a potem młodzi beda mieli swój skaner "na zawsze" > za 1/2 ceny?. I to jest słuszna koncepcja Odpowiedz Link