frunze 16.10.03, 10:00 Zauważyłam, że co forum, to Ci sami ludzie maja inne nicki. Ja sie do mojego bardzo przywiązalam i na każdym forum występuję pod tym samym. A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: Nicki.. 16.10.03, 10:03 Ja zawsze występuję pod tym samym. nie mam powodu zmieniać, a i raczej by mi sie nie chciało skakać między nickami... jakiś czas temu siedziałam na forum kobieta i co tam się dzieje... szkoda pisać... Odpowiedz Link
sloggi Re: Nicki.. 16.10.03, 10:08 Mam kilka, żadnego z nich nie ukrywam. Gdyby można było mieć kilka forów z jednym nickiem - wtedy nie miałbym ich aż tyle. Odpowiedz Link
frunze Re: Nicki.. 16.10.03, 10:09 Na jedno forum, które się prowadzi przypada jeden nick? Przecież prowadzisz dwa, oba pod tym samym... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Nicki.. 16.10.03, 10:20 Zaposiadłam jeden i nie widzę powodu, by go rozmnażać. W Usenecie używam pełnego imienia i nazwiska. Odpowiedz Link
malidar Re: Nicki.. 16.10.03, 10:33 Przywiązuje sie do swoich rzeczy jak kot do miejsca. Nie zmieniam Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Nicki.. 16.10.03, 10:47 25 stycznia zawsze zmieniam liczbę na większą nie będę się przecież odmładzać Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nicki.. 16.10.03, 11:00 witam wszystkich mocno zaspana i zmarznieta tez uzywam jednego nicka... chociaz pewnie bym go zmienila, bo jakis czas udzielalam sie na forum uroda, ale tam sie dziwne rzeczy porobily.. za bardzo sie otworzylam i pozniej dostalam za to po glowie... pozniej na forum anexxy i tez tam zamilklam, a poza tym ile mozna gadac o kosmetykach? a od czego sie wziely wsze nicki? moj wymyslil moj ex, a bylo to szerokie przetlumaczenie mojego imienia z francuskiego... i wyszla szarlotka, niestety pisana przez sh, bo normalnie przez sz, to byl juz zajety ten nick... Odpowiedz Link
frunze Re: Nicki.. 16.10.03, 11:05 O, ja też bywam u Anexxy, sporadycznie, bo sporadycznie, ale zdarza mi się wpaść Odpowiedz Link
very_famous Re: Nicki.. 16.10.03, 11:01 Ja mam kilka. Na forum używam jednego ale do poczty mam z dziesięć kont, do innych wynalazków podobnie. Odpowiedz Link
frunze Re: Nicki.. 16.10.03, 11:06 Ha, V_F mi przypomniała. Na forach używam jednego. Ale np na Kurniku (gry on- line, kiedys namiętnie grałam) mam inny. Odpowiedz Link
anahella A ja mam kilka 16.10.03, 16:11 Anahella - z tego nicka pisze zazwyczaj. Kiedys zeby nikt mnie nie podrabial to pootwieralam sobie konta na rozne nicki podobne do moich ale i tak wszystkich nie zablokoalam, wiec pojawila sie analhella, anachella i inne takie. Wlasnie sobie przypomnialam, ze kiedys pisalam powiesc o wampirce pod nickiem Anna.Helena.Wampirska - czas do niej wrocic! Czasem dla jaj drocze sie na Dekameronie z nickiem rezolutny_wlodek ale tam chyba wszyscy wiedza ze to moj klon. No i jest jeszcze Dekameron - konto zeby prowadzic forum ale nie utozszamiam sie z tym nickiem bo dostep do niego ma kilka osob. Odpowiedz Link
jasmintea Re: Nicki.. 17.10.03, 00:41 )) Na ulubionym chacie mam kilka innych - ale wszyscy wszystkie znaja)) Na yahoo gdzie gram w bilard - tez - dwa rozne. Na Forum - tylko ten. Chyba,ze sie nie zaloguje - to wtedy JasminTea )) Pozdrawiam Odpowiedz Link