kolczatka 17.10.03, 07:55 Jeszcze nie dokopałam się do rękawiczek i łapki mi dziś przymarzały do wszelkich metalowych uchwytów. Brrrr. Dobrze, że ta kawa taka cieplusia. Miłego dnia wszystkim życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.28 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 17.10.03, 07:56 -1,5 st. rano, koszmar witam ciepło Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 17.10.03, 08:22 Witam. Słońce dziś piękne, ale powietrze...już zimowe...Witam więc wszystkich zimowo. Nostalgiczna dziś F. Odpowiedz Link
martuha Re: Zmarznięte dzień dobry :) 17.10.03, 08:48 ludzie! oczom nie wierze. na moim termometrze tylko plus dwa stopnie porazka. Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 17.10.03, 13:39 oops... dobrze, ze nie mam termometru za oknem i rekawiczkina raczynach, bo balbym sie wyjsc.... ale przynajmniej cisnienie dzis super wysokie no i przez weekend ma byc sloneczko pozdrawiam slonecznie maniek Odpowiedz Link
altu Re: Zmarznięte dzień dobry :) 17.10.03, 08:50 Witam słonecznie i nadzwyczaj ciepło... Mróz za oknem. Pierwszy raz skrobałam szyby... Okropność.. jak pomyślę, że tak przez kolejne pół roku ma być... Za chwilę zmykam... Mam posiedzenie zarządu i nieco się stresuję. Ale im większy stres, tym bardziej humor mi się poprawia. Zobaczymy co będzie po... Pozdrawiam wszystkich! Miłego dnia Wam życzę! Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 17.10.03, 12:36 witam i ja... bardzo slonecznie i mrozno... lewdo zyje po wczorajszych baletach, stopy starte do kosci... ech te tance no i 3 godz. snu. umieram caly dzien. pozdrawiam, caluski dla wszystkich i bawcie sie dobrze, wypijcie za moje zdrowie!!!! sharlotka > Odpowiedz Link
czarna33 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 19.10.03, 10:04 Witam bardzo cieplutkoTzn w domku jest cieplutko bo na dwor tylko nosa przez balkon wystawilam i ucieklam.Ale przynajmniej slonko pieknie swieci Odpowiedz Link
impostor Re: Zmarznięte dzień dobry :) 19.10.03, 10:11 a u mnie slonka siakos nie widac - mglisto jest. powietrze ostre, takie lubie wiec sie wietrzy)) dzien dobry wszystkim Odpowiedz Link
kreskator Re: Zmarznięte dzień dobry :) 19.10.03, 10:44 myślałem że zimniej jest na dworze -termometr wskazuje tylko 7 stopni - a tu niespodzianka-jakoże nie ma wiatru --cieplutko i słońce---spacerek wskazany pozdrav niedzielny Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 07:50 Z lekka zmarznięta, z lekka jeszcze nietrzeźwa i z lekka jeszcze zła po sobotniej walce Michalczewskiego witam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia i tygodnia, bo to dziś mamy mój "ulubiony" dzień tygodnia czyli poniedziałek . Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 07:54 Cześć Kolczatka, idealnie się wstrzeliłyśmy w 7:50...) Co do Michalczewskiego, to chyba pierwszys raz w życiu oglądałam walkę bokserską do końca... no i się doczekałam...( pozdr Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 07:57 witam!!! podobnop dzisiaj ma padać śnieg nie wiem jak to wytrzymam Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:00 Nie dziś tylko jutro, więc masz czas przygotować się psychicznie, o ile to możliwe . Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:00 Uwielbiam oglądać boks, a ta walka złamała mi serce, bo Michalczewski, mimo całego dla niego podziwu, walczył źle. Meksykanin z kolei walczył brzydko ale skutecznie. Szkoda, że od takiej walki zaczęłaś swoją przygodę z oglądaniem boksu, bo to naprawdę ciekawy sport. Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:02 Może i ciekawy, ale jakoś tak mało esetetyczny... ja wolę łyżwiarstwo figurowe...) Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:05 Z estetycznych sportów uwielbiam żeglarstwo, co chyba nie jest dla nikogo tajemnicą. Tylko, że żeglarstwo wolę uprawiać aktywnie niż gapiąc się w ekran. Z boksem mogłoby się to nie udać . Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 07:50 Doszurałam dziś do pracy przez sterty liści... gdzie się to piękne weekendowe słońce zapodziało....??? Pozdrówka Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:26 Dzień dobry. Zdecydowanie zmarznięte dzień dobry. Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:39 Cześć Frunze, własnie w radio leci Dido - z dedykacją ode mnie na rozgrzanie ) Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:42 Dziękuję Ale dzisiaj wyjątkowo nie didowy nastrój, dido na dzisiaj za smutna Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 08:51 witam wszystkich cieplo.... bo zimno tu u nas jak cholera... a ja sie jeszcze nabawilam zesztywnienia lewej strony ciala (od przeciagu) i siedze jak mumia w pracy, bo ledwo sie ruszam... na szczescie pisac moge... ucalowania dla wszystkich! Odpowiedz Link
altu Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 08:56 Witam wszystkich cieplutko! Miłego dzionka wszystkim zycze... Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 08:52 No dobra - to teraz leci Genesis... troszkę bardziej energetyzujące.... Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 09:10 E... nie... teraz się zaczęły poranne konkursy... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 09:31 Witam za rana. Zimno jak cholera i potwornie spać się chce, a to dopiero początek dnia. Może po kawie będzie lepiej Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 11:37 Witam. Ten śnieg to na serio??? Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 11:41 Tak, ale tylko wgórach. jak boczek Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 11:43 Na pewno tylko w górach?? Coś nie myslę teraz - jaki boczek??????????????????? Zdziwiona V_F Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 12:03 Można mieć taką nadzieję. A jeśli chodzi o boczek - pisałaś, że cię przewiało i siedzisz pokręcona. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 12:05 Ja??? Jesteś pewien? Nie pomyliły Ci się osoby? Qrde nic mnie nie przewiało i z tego co pamiętam to nie siedziałam jak pokręcona... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 12:29 Ups. Widać jeszcze nie doszedłem do siebie. Poczytałem, poczytałem i ... SZARLOTKĘ przewiało. No ale teraz wiem, że ty jesteś na pełnym chodzie. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 20.10.03, 12:36 Ha ha ha Wiedziałam, że pochrzaniły Ci się osoby ) Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 12:41 very_famous napisa?a: > Ha ha ha > Wiedzia?am, z˙e pochrzani?y Ci sie˛ osoby ) > to ja pokrecona... oj caly czas... ledwo siedze.... starosc nie radosc..... Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 12:44 Szarlotka to ciasto które przytachałam do Sloggiego. Razem z plackiem ze śliwkami. Nie wiem nawet jak smakowało. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 12:57 Było super. Delikatnie drażniło podniebienie i generalnie rozpływało się w ustach - poezja. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 13:02 No to cieszę się że się udało ) Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 12:55 To nie kwestia wieku. Gorący chłop u boku zaraz by Cię odkręcił. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 12:59 gwiazda20 napisa?: > To nie kwestia wieku. Gora˛cy ch?op u boku zaraz by Cie˛ odkre˛ci?. Tia, mysle, ze niewiele by pomogl..... No ale probowanie mogloby byc mile, hihii )) Sama teraz bucham temperatura.... Uwielbiam szarlotke... mniam Jak przyjade, poprosze o blache szarlotki )) Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 13:03 To ty gorąca babka jesteś. A teraz 2 polopirynki, 2 witaminki C i do łóżeczka MARSZ. Jak ostygniesz, to dostaniesz szarlotkę Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 13:24 gwiazda20 napisa?: > To ty gora˛ca babka jestes´. A teraz 2 polopirynki, 2 witaminki C i do ?óz˙eczka > MARSZ. > Jak ostygniesz, to dostaniesz szarlotke˛ Bardzo bym chciala isc.... ale musze siedziec w pracy, Ale jak przyjde, zaraz bede sie studzic.... Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 13:04 Buchnij tą temperaturą w Wa-wę - bo mi zimno!Dla odmiany Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 13:23 very_famous napisa?a: > Buchnij ta˛ temperatura˛ w Wa-we˛ - bo mi zimno!Dla odmiany No bucham.... Ciekawe czy dojdzie... bo tu tez zimno i na dodatek jesc sie chce.... Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 20.10.03, 13:26 Ja się najadłam. teraz kawa się studzi. Przydałaby mi się druga para rąk. Forum, GG, maile, nie nadążam, albo inaczej - nadążam ale z pewnym opóźnieniem Odpowiedz Link
kolczatka Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 07:31 Zimno paskudnie i deszcz ma być po południu. Najchętniej zmieniłabym klimat. Poza tym dopadł mnie dziś dziwny dość stan nieważkości (?!?). Uprzedzając ewentualne pytania złośliwców, nic oprócz kawy jeszcze nie piłam. Mimo wszystko miłego dnia. Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 07:36 A ja dziś zaspałam... ale, już jestem w pracy... nastawiłam kawy i postaram się obudzić... życząc Wam tego samego pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 07:42 też zaspałam idę po kawę dzień dobry! Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 07:47 u mnie perfidnie budzik nie zadzwonił... martwe stworzenie, a tak nade mną czuwa, żebym się wyspała... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 07:54 mi zadzwonił, ale wstać się nie chciało Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:07 To już wiem skąd u mnie stan nieważkości, po prostu za wcześnie wstałam Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:10 Bosz... jak mi sie nie chce dziś zabierać do roboty!!! chce z powrotem do łóżka!!! Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:21 Witam. Ja nie zaspałam, wręcz przeciwnie, nie spię od 5. Życzę wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:24 O, ja też mniej więcej o 5 się obudziłam, troszkę muzy sobie posłuchałam... Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:27 Ja poszłam na pocztę rachunki zapłacić, cudne rozpoczęcie dnia...A poza tym chyba jakieś choróbsko na tych Mazurach złapałam Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:32 Wyjazd na Mazury zawsze działa uzdrawiająco dla mojej duszyczki, troszkę gorzej dla sommy, ale warto to odchorować fizycznie, żeby troszkę lepiej poczuć się psychicznie . W razie czego nie daj się choróbsku, podziękuj mu za współpracę, opory pokonaj baterią farmaceutyków. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:10 Witam wszystkich cieplusieńko. Ze śpiewem na ustach zaczynamy nowy dzionek, a więc wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
geograf Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:21 ze śpiewem?komu by chciało się śpiewać..chyba, że w chórze rpacuje miłego dnia,acz zapowiada się deszczowo-mroźny Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:26 Ze śpiewem na ustach?!? Mów za siebie. Swoją drogą to jakaś perwersja zaczynać taki dzień ze śpiewem na ustach, no chyba, żeś zakochany . Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:28 A może ten śpiew to jakieś rozbudzanki, albo takie hymny zachęcające do pracy... to chętnie posłucham, może pomoże... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:46 Mówią, że muzyka łagodzi obyczaje. Poza tym możemy wszyscy pośpiewać, to nam będzie cieplej. U mnie w pracy dzisiaj ma nie być ogrzewania, więc wszelakie dopalacze są mile widziane. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 09:07 U mnie w firmie jeszcze nie włączyli ogrzewania i najbliższe prognozy w tym zakresie nie są obiecujące. Odpowiedz Link
altu Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 08:56 Witam wszystkich radośnie i słonecznie! To tak na przekór pogodzie... Kawka się robi, rogalik się studzi... Znowu mam chrypę, ale nic to, przynajmniej klientów odstraszam, czyli mam mniej pracy... Miłego dnia wam życzę... Dołączam się do Gwiazdy, pośpiewajmy razem! Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 09:04 Hello Altuś. Wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć. Dzień nie wygląda miło, zato milusio należy się czuć. Ja też popijam kawkę. Rogalika brak, ale jest za to kanapka w plecaku. Smacznego i od samego ranka duży słoneczny buziak. Odpowiedz Link
altu Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 09:11 Hejka! Milusio jest od samego rana... Szkoda, ze znowu mam chrypke i katar lapie, bo dzisiaj mam ochote na jakis wiekszy power: jakis basen albo disco... tak, po prostu wyszaleć się i zrelaksować.... Buziak wzajemnie, na mily poczatek dzionka... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 21.10.03, 09:44 Witam wszystkich cieplo. zaspalam. A dzis moj kolega z dzialu konczy 40 lat i szykuje sie niezla imprezka (czyt. bedzie picie) Cos na rozgrzewke. Juz mi sie nastroj poprawil. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 21.10.03, 09:59 Szklaneczki już pewnie przygotowane. Życzę wielu toastów. Złóż koledze ode mnie życzenia urodzinowe. Baw się dobrze. Tylko żebyś do domu wróciła Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 21.10.03, 10:14 gwiazda20 napisa?: > Szklaneczki juz˙ pewnie przygotowane. Z˙ycze˛ wielu toastów. Z?óz˙ koledze ode mnie > > z˙yczenia urodzinowe. > Baw sie˛ dobrze. Tylko z˙ebys´ do domu wróci?a dopiero organizujemy w poplochu ciacho i cos do picia.. a rozsiadziemy sie tak przed 16 coby po pijaku nie robic projektow.... dzieki za zyczenia - przekaze... bawic tez postaram sie dobrze calus.. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 09:57 No to na razie zbieraj siły i może w wolne dni jakiś wypad na DISCO. Fever Night zawsze mile widziany Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 12:06 Może i zmarznięte ale za to radosne: DZIEŃ DOBRY dla wszystkich )))))))))) Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 21.10.03, 12:09 Łał, nikt tak mnie jeszcze nie powitał Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 22.10.03, 07:27 Brrrr... no i pada śnieg... może zamiecią nazwać tego nie można, ale zawsze... chyba dopiero druga kawka będzie w stanie mnie rozgrzać Pozdrówka Odpowiedz Link
kolczatka Re: Zmarznięte dzień dobry :) 22.10.03, 07:36 Dziś z kawusią trzeba ostrożnie, bo ciśnienie atmosferyczne ma gwałtownie skoczyć w górę. W moim przypadku to już niczego nie zmieni. Moje bardzo "ciepłe" uczucia wzbudził pan, który o godz. 03.48 odpalał stara pod moimi oknami. Tak z 15 minut mu to zabrało. Niestety znajdował się poza zasięgiem przedmiotów rzucanych w jego kierunku. Nawet Morfeusz zdecydował, że w takich warunkach to on mnie przytulać nie będzie . Odpowiedz Link
martuha Re: Zmarznięte dzień dobry :) 22.10.03, 07:37 u mnie pierwsza kawka poszla wlasnie, chyba na druga pozwole sobie dopiero za jakies 2 godziny. snieg nie pada, ale jakos beznadziejnie mokro i ponuro jest za oknem. witam wszystkich. Odpowiedz Link
altu Re: Zmarznięte dzień dobry :) 22.10.03, 09:23 hejka! Witam wszystkich ciepło i serdecznie! Jaki śnieg? Co prawda jest szaro i buro, ale nie ma żadnego opadu... Na śniadanko była kawa z bananem, teraz popijam fervex (znowu grypa mnie goni). Humor mam znowu bardzo dobry - pewnie wróżba na duże ilosci pracy... Pozdrawiam i slę buziaki na miły dzień... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 22.10.03, 09:47 Witajcie.... zimno i wietrznie dzis nad morzem. Kaca brak, ale za to wczoraj zjadlam z 5 kawalkow ciasta i dzis mam wyrzuty sumienia. Pozdrawiam goraco znad kubka goracej herbaty. sharlotka......... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 22.10.03, 10:07 Witam cieplusieńko. Dopiero teraz znalazłem czas na zrobienie porannej kawusi. Życzę miłego dnia i wspaniałego nastroju. Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 07:32 No to dzień dobry... zimno, jak zwykle ostatnio... ale dziś przynajmniej radio gra - wczoraj odmówiło współpracy... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 08:52 witajcie...... przyszlam dzis do pracy z nosem czerwonym jak renifer rudolf.... brrr druga herbata i nic nie pomaga no i zrobilam dzis Kolczatkowa salatke do pracy i bede capic cebulka...... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 08:56 witam, zima zaczyna się na całego, brrr Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 09:09 Cieplutkie buziaczki z samego rana. Nie martw się Dori, u nas przynajmniej nic nie pada z nieba. W Mrągowie jest 20 cm śniegu. To dopiero jazda. Życzę wszystkim miłego dnia Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 09:11 ILE??? przecież dopiero jesień się zaczęła i październik jest Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 09:14 Jesień w tym roku została oficjalnie odwołana. Żeby było weselej, to na drzewach są jeszcze liście. Podobno widok jest przygnębiający. To co będzie dalej. Grenlandia, czy co? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 09:34 optuje za kołem podbiegunowym jzusmaria, nie wytrzymam Odpowiedz Link
altu Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 09:33 Witam wszystkich radośnie! Dzisiaj od samego rańca mam podróże... Odwiozłam B. na Ursynów, do pracy, bo zaspała... He he... wczoraj urządziłyśmy nocne zakupy. Wróciłyśmy ok. 2 a rano nieprzytomne... Koreczki obudziły mnie idealnie. Teraz się raczę kawusią... Dzień dobry bardzo! Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:01 Witam. Dzisiaj pierwszy raz pomyślałam o Świętach, że chciałabym żeby już były, że nie mogę się doczekać. Oczywiście im bliżej Świąt, tym mniej będę chciała żeby były...tak jest co roku. A może jednak nie? W końcu będą to moje prawdziwe pierwsze Święta z G. Zamarzająca w miejscu pracy F. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:04 Święta expresowo, Nowy Rok, siedmiomilowe buty na szybkie przejście zimy i LATO!!! F. - nie zamarzaj! Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:06 Daj spokój tu jest lodownia. Piję już drugą gorącą herbatę w półlitrowym kubasie i wobec powyższego więcej czasu spędzam w toalecie niż w pokoju Chciałabym, żeby wreszcie te Święta były inne, cieplejsze, rodzinne, a nie takie...no. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:09 Gdzie Ty siedzisz? W lodówce? Nie macie ogrzewania? Szefowa skąpi? Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:12 Nie, szefowa się wietrzy, a że mam pokój przez ścianę to wszystko wwiewa do mnie. Kaloryfery grzeją na pół gwizdka, najsmieszniejsze, że to budynek żłobka, powinno być upalnie. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:13 Czyżby stosowano "zimny chów"? Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:12 Ja jeszcze o świętach nie myślę, ale moja teściowa mnie wczoraj przyatakowała pytaniem, co ze świętami... uwielbiam święta, ale czy naprawdę trzeba zacząć przygotowania 2 miesiące wcześniej??? Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:14 U mnie najgorsze jest to, że musze objechać w jeden wieczór dwie rodziny. W tym roku nie wiem...będę objężdżać trzy??????? Odpowiedz Link
kreskator Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:16 do niedawan miałem takie objazy ale ktoś umarł potem znów ktoś i skończyło się teraz to chyba święta pierwszy raz bedą u mnie w domu....babcia chora i te sprawy ale nie wyobrażam sobie tego w ogóle Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:21 Jak żyli moi dziadkowie to też tak spędzałam święta. Odpowiedz Link
kreskator Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:37 no właśnie moi już w 1/2 nie żyją a że zawsze u dziadków odbywały się mityngi rodzinne więc teraz smykałkę musi przejąc młodsze poklenie tyle że ja jakoś nie mam ochoty na urządzanie świąt--może zbyt leniwy jestem ale jak to sobie widze u mnie w domu ja musiąłbym za wszystko się wziąść......a poza tym jakoś już mineła mi opchota na rodzinne spotkania całkiem---za dużo napięć Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:21 U mnie te objazdy kończą się co roku wielką awanturą, wszyscy są wściekli, bo tu za długo, tam za krótko, a atmosferę świateczną i tak już mocno nadszarpniętą szlag trafia. Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:28 Ja zrobiłam raz u siebie, jako młoda mężatka (podobno taki zwyczaj jest)no i było podobnie, bo CI sie spieszą, a Ci się spóźnią... i cały czar świąt pryska... kiedyś, jak wspomniałam, że my na święta sobie w góry pojedziemy, to myślałam, że teściowie mnie wzrokiem zabiją... wogóle to wspaniali ludzie, tyle, że niewiarygodnie do tradycjoi przywiązani... Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:30 Ja też sobie pomyślałam, a, wyjadę. Ale zaraz taka myśl mnie naszła, że, odpukać, np. byłyby to ostatnie Święta z kimś? Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:34 frunze napisała: > Ja też sobie pomyślałam, a, wyjadę. Ale zaraz taka myśl mnie naszła, że, > odpukać, np. byłyby to ostatnie Święta z kimś? tak naprawdę do samych Świąt nie wiesz, czy te poprzednie nie były ostatnie w takim gronie... a przy okazji aż mnie dreszcze przechodzą, jak sobie pomyślę o tych życzeniach szybkiego potomka.... albo, żebyśmy sie w przyszłym roku spotkali w szerszym gronie... Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:40 Tak, tak, tak!! To samo, babcia G. zawsze jak mi skałada życzenia, to się pyta kiedy my się wreszcie pobierzemy...A w tym roku okazało się, że brat cioteczny G. się żeni w przyszłym roku, więc naciski będa podwójne.. Odpowiedz Link
kreskator Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:38 a najlepiej byłoby wynająć jakąś restauracje i wszystkich na raz spędzić i tyle Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:16 Coś Ty! Wystarczy że sklepy to robią za nas. Jak było na aerobicu? Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:25 To w zasadzie był taniec a nie aerobik, ale super było.... Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:26 Pisałam wczoraj, że to będzie rumba w takt tam-tamów.) Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:30 no... było coś w tym stylu...) ale wyjątkowo odstrsowujące - szczególnie jak sobie popatrzysz na swoje wygibasy w lustrze...) a tłuszczyku zawsze się przy tym troszkę wypali....) Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:31 A gdzie wyczaiłaś takie zajęcia? Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:36 Reymonta róg Broniewskiego kolo Euroshopu, nazywa się to FitnessLand i jest super - mi w każdym razie się podoba... zapisz się, we dwie zawsze raźniej...) Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:40 Wiesz co ja nigdy nie byłam przekonana do aerobicu.Wolę basen,siłownię,konie. Teraz tradycyjny aerobic łączą z innymi atrakcjami.Jest to OK. Ale nie zdecydowałaby się mimo wszystko.:) Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:44 jak chcesz... nie wiesz, co tracisz...)) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:21 balkan napisała: > Ja jeszcze o świętach nie myślę, ale moja teściowa mnie wczoraj przyatakowała > pytaniem, co ze świętami... uwielbiam święta, ale czy naprawdę trzeba zacząć > przygotowania 2 miesiące wcześniej??? ja mam z głowy, mieszkanko jak widzieliście malutkie więc wpycham się bez pytania do Mamuli i sprawa załatwiona a że w wigilię przeważnie pracuję do 18, no i jestem niewierząca to nikt mnie do niczego nie zmusza Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:22 Ale komercja na ulicach od listopada jest powalająca. Odpowiedz Link
frunze Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:27 Widziałaś już jakiegoś Mikołaja?? Ja żadnego... Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 23.10.03, 10:39 I tak dobrze, że jeszcze wszystkie sklepy nie są obwieszone dyniami i innymi strachami... swoją drogą jakoś trudno się Heloween u nas przyjmuje, na szczęscie... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 10:40 A ja nie lubie swiat spedzac u mnie w rodzinie. Najchetniej gdzies uciekam. W tym roku pewnie tez tak zrobie. Mam awersje. Chociaz lubie choinke, pierniki, swiateczne przygotowania... Cudak jestem. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 10:47 Mam od kilku lat niezrealizowane marzenie: ZWIAĆ NA ŚWIĘTA GDZIEŚ NA "ZADUPIE" totalne. Niestety co roku nie udaje mi się to. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 10:51 very_famous napisa?a: > Mam od kilku lat niezrealizowane marzenie: ZWIAC´ NA S´WIE˛TA GDZIES´ NA "ZADUPIE" > totalne. Niestety co roku nie udaje mi sie˛ to. No widzisz... a mi sie co roku (prawie, zeszly spedzalam, niestety w rodzinie) udaje zwiac. I najczesciej na "zadupie" Chyba weszlo mi w krew. Hmmm... Odpowiedz Link
brookie Re: Zmarznie˛te dzien´ dobry :) 23.10.03, 10:51 Ja tez lubie przygotowania do swiat. Bedac na"swoim" przekonalam sie ze moga byc przyjemnoscia a nie stresem. Moja matka narzucala sobie zbyt szybkie tempo w przygotowaniach, a w swieta zamiast celebrowac padala. Ja robie inaczej. Odpowiedz Link
geograf Re: Zmarznięte dzień dobry :) 24.10.03, 07:12 szron na trawie widoczny za oknem jakoś zniechęca do opuszczenia domu...ale i tak sukcesem jest to,że z łóżka wstałem miłego dnia! Odpowiedz Link
balkan Re: Zmarznięte dzień dobry :) 24.10.03, 07:32 wszędzie biało, kałuże pozamarzane... na szczęście wyciągnęłam już całe oprzyrządowanie zimowe i szczelnie opatulona zdecydowanie mniej marznę... czego wszystkim z okazji piątku życzę...) Odpowiedz Link