ulalka 18.10.03, 13:22 duchowo Was staralam sie wspominac )) skoro taka cisza, to znaczy ze odsypiacie (niektorzy nie mogli, wiem ), ze fajnie bylo ) moze jakies zeznania? )) pozdrooveczki serdeczne (wczorajsze miala przekazac Martucha i ja Jej ufam, ze zrobila to ))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreskator Re: jak sie bawiliscie?:))) 18.10.03, 13:32 możnaby napisać że do białego rana---hmmmm---ale byłaby w tym nieścisłośc.ale do rana może pozostać miło było i cieszę się ze nareszcie poznałem ludzi którzych do tej pory musiałem sobie tylko wyobrażać. no i co jeszcze???nie bło głośno---a przynajmniej nikt straży miejskiej nie wzywał----no i był Klimt!!!!!!Doti ma świtną kopię jego obrazu--nie mówiąc o Dalim)))))więc jak widać i dla ciała o dla duszy znalazły się pożywki Odpowiedz Link
jeremy27 Re: jak sie bawiliscie?:))) 19.10.03, 19:16 fajnie było...i wrazenia kulturalne...talerze ze sławnymi przywódcami, reprodukcje sławnych obrazów...kulturalnych wrazen bez liku...no i Doti miala szczegolna cierpliwośc, biorac pod uwagę co miało ją spotkać 2 godziny po naszym wyjściu... - "...whatever happens, don't let go of my hand ..." Odpowiedz Link
jeremy27 ps... 19.10.03, 20:46 a i jeśli ktoś jest ocieraczem to tez miec super zabawę ))...zwłaszcza w samochodzie, do którgo się spakowało 6 osób Odpowiedz Link
very_famous Re: ps... 19.10.03, 20:52 A słyszałam, słyszałam Altu biedna musiała znowu regulować lusterka? Przy takim obciążeniu... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: ps... 19.10.03, 20:54 wlasnie...bidna Altu...ale dzieki niej wszyscy trafili do domu...zuch dziewucha!!!! Odpowiedz Link
very_famous Re: ps... 19.10.03, 20:59 Podobno jechaliście mało uczęszczanymi drogami, aby nie namierzyli Was policjanci, ha ha ha Jak się pomieściliście w samochodzie, jakieś konfiguracje alpejskie zapewne? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: ps... 19.10.03, 21:01 wrażeń dotykowych bez liku...jak ktoś miał deficyt...to mógł się tego pozbyć;- )))...ale nie będę zdradzął szczegółów...gentelmen ze mnie))))))))))) Odpowiedz Link
very_famous Re: ps... 19.10.03, 21:04 Dobra-wszyscy wiedzą o tym iż jesteś dżentelmenem. A teraz sypnij szczegółami) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: ps... 19.10.03, 21:07 ja siedziałem z kreskatorem i kolczatka z tylu...leżała na nas gwiazda..sloggi prowadził altu bocznymi drogami zeby nas nikt nie widzial co tam robimy w tym wozie ...jechaliśmy przez lasy, więzienia i pola...czy to była Polska...do tej pory nie wiem)) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: ps... 19.10.03, 21:12 nie było potrzeby...w razie co gwiazda amortyzował szarpnięcia)) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: ps... 19.10.03, 21:17 nie chyba nie))...ja spadam juz mam nadzieję, że obgadywanie zostanie mi wybaczone...ide cieszyć się wieczorem...i Tobie życzę tego samego z panem Earl Grey'em w ręku Odpowiedz Link
glory Balanga! 20.10.03, 06:25 E tam straz miejska nie byla wzywana??. To co to za impreza!!. No dobra zartuje. A kto byl i co sie dokladnie dzialo .O szczegoly i jeszcze raz o szczegoly prosimy. pozdrawiam. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Balanga! 20.10.03, 07:52 dzięki, że zaszczyciliście mnie i moje mieszkanie swoją obecnością ))) co do mojego samopoczucia w sobotę: tylko się położyłam przyszli panowie od balkonu (mieli być o 10 - stwierdzili, ze przyjdą wcześniej to wcześniej zrobią) czuwałam nad nimi (raczej udawałam, ze czuwam) przez 10 godzin, więc po godzinie 19 byłam tak zmęczona, ze padłam na łóżko szkoda, bo miałam ochotę na imprezę, ale ciało moje odmówiło posłuszeństwa, z całych sił próbowałam wstać ale nic się nie dało zrobić mam nadzieję, że spotkamy się jesze nie raz Odpowiedz Link
balkan Re: Balanga! 20.10.03, 08:06 Dorota - ogromnie dziękuję, że zdecydowałaś się wszystkich wpuścić do domu... to było super zobaczyć Was wszystkich... Strasznie współczuję tych sobotnich balkonowców... pozdrówka Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Balanga! 20.10.03, 08:08 fajnie było, ja się cieszę, że impreza wypaliła w takim gronie, spodziewałam się, że będzie mało osób bo każdy się jakoś wykręci w sobotę cierpiałam z powodu balkonowcówale za to mam nagrodę - śpię spokojnie bo autobusów nie słychać ) Odpowiedz Link
ulalka Re: Balanga! 20.10.03, 15:31 heh...tym glosniej wzdycham z zalu ((( mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie mi dane bawic sie z Wami )) z opisu wniosek, ze Dorotka swietnym organizatorem jest brawo!! ))) a Wy potraficie sie swietnie bawic ) Odpowiedz Link