sibeliuss 20.10.08, 11:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=484&w=86073269 Ludzie nie myślą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota-puma Re: Niestety to prawda 20.10.08, 11:51 hm... może tak oswoili się z własnym zapachem, że nie czują i nie widzą potrzeby mycia się, choćby z litości dla bliźnich, jeśli nie dla własnego komfortu... A jeszcze inaczej patrząc. Myślę, że wielu ludzi nie akceptuje własnej cielesności/ nie przywiązuje wagi do własnego ciała (co z pierwszego wynika). Stąd zaniedbania, również te w higienie. To tak pokrótce pisząc, bo spieszę do pracy Odpowiedz Link
tjbazuka gowno prawda 20.10.08, 13:04 a moze kup sobie Ferrari i nim podrozuj do pracy. Smierdzi od wszystkich nawet od gejow/heterow/psychopatow/akoholikow/narkow/i zwyklych roboli co sie nie myja. przestan. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: gowno prawda 20.10.08, 13:27 Bazuka, kiedy ostatnio jechałeś komunikacją miejską o 7 rano w Polsce? Odpowiedz Link
skiela1 Re: gowno prawda 20.10.08, 15:45 no to prawda czy nie?bo sie pogubilam.... a to Ferarii jak plaster na bol glowy-nie w tym rzecz bazuka.... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Niestety to prawda 20.10.08, 13:15 sibeliuss napisał: > Ludzie nie myślą? Nie wiem czy nie myslą ale prawdą jest co jest napisane w artykule Odpowiedz Link
skiela1 Re: Niestety to prawda 20.10.08, 17:47 > Ludzie nie myślą? Poranny prysznic pobudza zmysly Odpowiedz Link
aiczka Re: Niestety to prawda 20.10.08, 20:51 A ja przyznam, ze nie mam tak tragicznych obserwacji. Owszem, od czasu do czasu ZDARZA SIE mie sie spotkac jakiegos nieprzyjemnego pod wzgledem aromatycznym pasazera*, ale w zadnym wypadku nie uznalabym tego za regule a juz na pewno nie przyszloby mi do glowy pisac postow typu "ludzie myjcie sie" (takie posty regularnie przewijaja sie na forach). Albo mam kiepski wech albo jezdze jakimis >czystymi< trasami albo o >czystych porach<. A moze utarlo sie narzekac na zapach ludzi w srodkach komunikacji publicznej tak jak na smak/zapach wody w Warszawie? Bo my tak narzekamy, narzekamy jak za dawnych czasow a przyjezdni twierdza, ze woda swietna a i sami przy okazji zagranicznych wojazy mozemy zaobserwowac, ze gdzie indziej duzo gorsza (oczywiscie pomijamy miejscowosci, gdzie woda plynie wprost z czysciutkich zrodel). * najczesciej z wygladu sadzac jest to osoba bezdomna lub zapijaczona Odpowiedz Link
skiela1 Re: Niestety to prawda 20.10.08, 20:59 W godzinach porannych akumulacja oparow z pozywienia spozytego poprzedniego wieczoru,jest czesto wybuchowa. Kazdy czlowiek noca sie poci i nie ma silnych,ale nieumyty smierdzi. Odpowiedz Link
chaladia Re: Niestety to prawda 20.10.08, 21:55 Dlatego nie korzystam z komunikacji miejskiej w Warszawie. W przeciwieństwie do Wiednia lub Londynu. Ciekawe, że w Londynie nawet Murzyni, których Weszpolacy oskarżają "że śmierdzą" - jakoś nie wydzielają woni, jaką można się odurzyć w warszawskim autobusie. Odpowiedz Link