geograf 22.10.03, 22:45 Kupiliście? Czytaliście? Widzieliście? Co myślicie o nowym dzienniku? Będziecie kupować? Moje zdanie: drugi SuperExpress,kupowac nie będe...trochę mnie przybiła tematyka pierwszego numeru..podziękuję za więcej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: 'Fakt' 22.10.03, 22:48 Zerknęłam na "okładkę" (szumna nazwa), przeczytałam tematy. Podobne skojarzenia.Nie dziękuję za taką gazetę. Odpowiedz Link
sloggi Re: 'Fakt' 23.10.03, 08:25 Nie czytuję tego typu gazet, chyba że w poczekalni u dentysty. Odpowiedz Link
frunze Re: 'Fakt' 23.10.03, 10:13 To chyba jakiś nowy brukowiec? Nie kupię, przeczytam jak mi trafi w ręce, żeby wiedzieć, co krytykuję Odpowiedz Link
geograf Re: 'Fakt' 23.10.03, 23:48 owszem, nowy brukowiec... rzekłbym-polski Bild,m tylkow ciut mniejszym rozmiarze swoją drogą..ciekawe jak to da się czytać (Bilda) np. w zatłoczonym metrze Odpowiedz Link
koszysta Re: "Fakt" 23.10.03, 22:34 geograf napisał: > Kupiliście? Tak > Czytaliście? Tak( > Widzieliście? Wynika z powyższego(( > Co myślicie o nowym dzienniku? Uwalnia od myślenia. > Będziecie kupować? Nie)) > > > > Moje zdanie: drugi SuperExpress,kupowac nie będe...trochę mnie przybiła > tematyka pierwszego numeru..podziękuję za więcej. > Odpowiedz Link
sloggi Re: "Fakt" 07.11.03, 09:28 Za ostatnią złotówkę dokonałem zakupu tego szokujacego dziennika. Odpowiedz Link
sloggi Re: "Fakt" 07.11.03, 09:42 Polska oddaje hołd bohaterowi - o śmierci majora Kupczyka w Iraku. Biskup polowy Leszek Sławoj Głódź powiedział: "Mógł wrócić do Polski, ale Bóg chciał inaczej". Nie ma co, ważki komentarz, taki rzekłbym ponadczasowy. Odpowiedz Link
sloggi policja uwolniła dzieci porzucone na balkonie 07.11.03, 10:34 Rzecz się działa na os. Przyjażń w Poznaniu, rodzice poszli w cug. Odpowiedz Link
very_famous Re: policja uwolniła dzieci porzucone na balkonie 07.11.03, 10:37 W jakim wieku te dzieci? Odpowiedz Link
sloggi Re: policja uwolniła dzieci porzucone na balkonie 07.11.03, 10:42 Klaudia 4 lata, Nikola 3 lata i 1,5 roczny Igor. Dodam, ze to było XIII piętro. Odpowiedz Link
frunze Re: policja uwolniła dzieci porzucone na balkonie 07.11.03, 10:44 Piękne imiona Ale wiadomo dlaczego rodzice je zamknęli? Odpowiedz Link
sloggi Re: policja uwolniła dzieci porzucone na balkonie 07.11.03, 10:46 Rodziców szuka policja. Odpowiedz Link
candycandy Re: zdecydowanie wolę "Fakty":) 07.11.03, 18:15 Bez kupowania wspomnianego brukowca. Jeśli redaktor naczelny czy wydawca tego pisma mówi, że nie jest ono skierowanego do konkretnego odbiorcy, tylko ma zapełnić lukę rynkową (jaką???), to ja dziękuję. Odpowiedz Link
malidar Re: "Fakt" 07.11.03, 18:57 Kupiłam pierwszy numer, potem jeszcze połasiłam się na wydanie sobotnio- niedzielne. Jestem baaaaardzo rozczarowana, więcej nie kupię, szkoda złotówki, lepiej odłożyć, szybko się na flaszkę uzbiera, pozdr Odpowiedz Link
loel Re: "Fakt" 09.11.03, 00:32 Kupiłem Przeczytałem Nigde więcej tego do ręki nie wezmę. Odpowiedz Link
chaladia "Fuckt" 09.11.03, 10:11 Myslę, że po tych paru tygodniach możemy to juz napisać z pełnym przekonaniem. Nazwę tego brukowca trzeba zmienić na "Fuckt". Po tym, jak Naczelny GW pokazał, o czym pamięta, a co mu zwisa (brak choćby najkrótszej notatki o agresji hitlerowskiej na Polskę 1 września i jednocześnie sążniste "rozkładówki" na temat Wojny Riom Kipur) byłem zdecydowany zrezygnować z GW jako źródła informacji, jeśli tylkom pojawłoby się cokolwiek porównywalnego. Niestety, "Fuckt" nie nadaje się. A szkoda. Odpowiedz Link