Dodaj do ulubionych

najmniej sexy człowiek roku.

27.11.03, 16:06
dla mnie Józef Oleksy...niezmiennie w czołówce...
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:38
      Ryszard Kalisz
      Danuta Hubner
      • martuha Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:40
        zgadzam sie co do Kalisza, no i jakos Nalecz dla mnie nie za sexy wink nie wiem
        jak Wam, ale mnie jego twarz/czolo kojarzy sie z jedna czescia ciala wink)
      • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:42
        Kalisz piękny jest
        do tego dorzucam kilku panów z LPR oraz Mirosława Bakę
        co do pań to się nie wypowiadam
        • martuha Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:47
          dorota.28 napisała:

> Kalisz piękny jest
          > do tego dorzucam kilku panów z LPR oraz Mirosława Bakę
          > co do pań to się nie wypowiadam

Baka? a mnie on ani ziebi, ani grzeje.
          • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:49
            aaaa. i jeszcze Michael Jackson...ale to chyba najmniej sexy cyborg roku
            • sloggi Re: najmniej sexy cyborg roku. 27.11.03, 16:50
              Jakby się Majkel potknął i upadł to ciekawe co pierwsze odpadłoby?
              • dorota.28 Re: najmniej sexy cyborg roku. 27.11.03, 16:52
                nosek już mu odpada tak sam z siebie
              • jeremy27 Re: najmniej sexy cyborg roku. 27.11.03, 16:52
                jak nic nos...on juz chyba się ledwo trzyma....lepiej niech facet się pilnuje i
                nie przewraca.
          • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:51
            martuha napisała:
            >
            > Baka? a mnie on ani ziebi, ani grzeje.

a dla mnie mógłby coiś z cerą zrobić i włoski trzy na krzyż
            ja też piekna nie jestem ale w tiwi się nie pokazuję (jak na razie hihi)
            • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:53
              a planujesz?wink
              • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:54
                jasne, gwiazda ze mnie będzie wielka (nie tylko w kg)
                zajme sie śpiewaniem, baaardzo dobrze mi to wychodzi wink
                • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:55
                  droga do gwiad, idol...te sprawy...trzymam kciuki..jkak bedziesz to powiedz
                  nagram sobiewink)...i będe pokazywac znajomym w jakich kręgach sie obracam.
                  • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 16:57
                    mój drogi, widzę, że mało mnie znasz...
                    pokuszę sie o stwierdzenie, że wcale
                    do mało seksownych dorzucam pięknego Leo
                    • martuha Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:00
                      pewnie na mnie naskoczycie, ale jak Brada Pitta nie teges...
                      • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:03
                        ładny facet i żonkę ma tegeswink...Jennifer Aniston...fajna babka.
                        • martuha Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:05
                          jeremy27 napisał:

> ładny facet i żonkę ma tegeswink...Jennifer Aniston...fajna babka.

hmmm, Jennifer, owszem, niczego sobie. no i ta, godna pozazdroszczenia, figura!
                          • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:13
                            martuha napisała:

> jeremy27 napisał:
                            >
                            > > ładny facet i żonkę ma tegeswink...Jennifer Aniston...fajna babka.
                            >
                            > hmmm, Jennifer, owszem, niczego sobie. no i ta, godna pozazdroszczenia,
                            figura!
                            jaka figura? w telewizji to i słoń...
                            no tak, ja spaczona jestem
                            więcej się nie wypowiadam
                            • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:37
                              Brad Pitt jest strawialny tylko saute.
                      • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:04
                        z BP się zgadzam, ale ja mam podobno zrąbany gust w tem temacie wink
                        nie gustuję w wymuskanych panach z pasemkami na głowie
                        • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:06
                          preferujesz tych takich z krwi i kości...z kilkudniowym zarostem...takich
                          nieociosanych?...rzauc przykładem jakimś...
                          • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:09
                            jeremy27 napisał:

> preferujesz tych takich z krwi i kości...z kilkudniowym zarostem...takich
                            > nieociosanych?...rzauc przykładem jakimś...
                            >
                            DeNiro, David Bowie, nie pamiętam nazwiska - grał główną role w fortepianie,
                            ona uczyła go grać
                            • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:11
                              kwach jak by zrzucił kilkanaście kilo to czemu nie
                              wałęsa - odpada
                              • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:13
                                chciałem tylko zaznaczyć że David Bowie to pasemka na włosach miewa i ten kolor
                                to nie jest natural...ale ponoc oczy ma róznego koloru...
                                • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:14
                                  jeremy27 napisał:

> chciałem tylko zaznaczyć że David Bowie to pasemka na włosach miewa i ten
                                  kolor
                                  >
                                  > to nie jest natural...ale ponoc oczy ma róznego koloru...
                                  >
                                  ale dupa z niego przednia, a nie jakiś tam goguś
                                  • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:16
                                    i glosik niczego sobie...a mnie tam np Seal sie podobuje mimo takiej
                                    pokancerowanej twarzy.
                                    • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:21
                                      o nim zapomniałam, fajny jest
                                    • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:21
                                      Rozumiem, że idąc na kawę kuszę kupić Kiwi w mazaczku?
                                      • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:26
                                        sloggi, o co biega?
                                        • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:27
                                          Wtedy zwięszyłby się moje notowania.
                                          ps. uwielbiam Seala (jeszcze z czasów Adamski'ego).
                                          • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:30
                                            no i wszystko jasne
                                            kiler jest zawodowy
                                            a miało być o brzeydalach a nie fajnych dupach
                                            • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:33
                                              A dupkę to ma super - kiedyś oglądałem go na jakimś pokazie, gdzie patrząc
                                              z tyłu miał tylko taki skórzany pasek na przedziałku. To był pokaz
                                              ekologicznych futer i sztucznej skóry, zdjął futro i był w takich a'la
                                              skayowych stringach - na Fashion TV.
                                              • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:34
                                                a dupka teg pana co lacoste czy jak to się tam pisze reklamuje
                                                ojoj
                                                • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:36
                                                  Bardzo apetyczna, szkoda że nie widać przedłużenia podbrzusza.
                                                  • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:41
                                                    sloggi napisał:

> Bardzo apetyczna, szkoda że nie widać przedłużenia podbrzusza.

to by zepsuło wszystko, a buzia też ładna
                                                  • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:42
                                                    Może nie tyle zepsuło, co zmąciło ten piękny krajobraz. Lubie jak wszystko jest
                                                    proporcjonalne.
                                                  • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:47
                                                    a kto nie lubi???
                                                  • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:51
                                                    Oj zdziwiłabyś się - taki kubizm czy inne Warhole, skrzywieni estetycznie.
                                                    A posąg takiego Apolla Belwederskiego jest na ten przykład piękny - ale ma
                                                    utrącone klejnoty.
                                                  • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:55
                                                    dlatego lubie Salvadora D.
                                                  • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:57
                                                    A Jeremy27 nam zwiał - niegrzeczny.
                                                    A spiker jakiś Ci nie pasi? Mi głównie Ibisz, te nadgarstki.
                                                  • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:59
                                                    Ibisz fajny jest
                                                    idę na dom papa
                                                  • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 18:00
                                                    smile
                                                    papa
                                      • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:27
                                        jakbys jeszcze przewrócił sie na torze żużlowym i uzyskał takie fajne szramy
                                        na twarzyt..po tem pasta i kiwi..i idziemy na kawęwink
                                        • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:29
                                          Ciekawe od czego on ma te dziury.
                                          (mi one nie przeszkadzają)
                                          ps. najmniej sexy w kategorii świat i polityka jest Bush (wygląd pawiana)
                                          • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:31
                                            ma od żużlu - przewrócił sie na motorze...ja mam żuzel w kolanie...sexy
                                            niesamowiciewink
                                          • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:31
                                            sloggi napisał:

> Ciekawe od czego on ma te dziury.
                                            > (mi one nie przeszkadzają)
                                            moja Mamula twierdzi, że to są jakieś blizny po rytuałach plemiennych, nie wiem
                                            czy dobrze napisałam ale chodzi mi mniej wiecej, że to jest coś takiego jak u
                                            zydów obrzezanie
                                            • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:35
                                              Obrzezany mam nadzieję, że nie jest.
                                              • candycandy Re: Seal 28.11.03, 16:09
                                                Coś w nim jest. Jeden z nielicznych czarnoskórych, który mi się podobasmile Ma
                                                jakąś delikatność w ruchach. A te blizny na twarzy to rzeczywiście wygladają
                                                jak ślady po ospie albo rytulane rzezanie.
                    • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:02
                      skoro tak twierdzisz- to tak jest
                      a Leo jest tez dla mnie wyjątkowo unsexywink
                      • dorota.28 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:06
                        dorzucam jeszcze tego kola co się z Britney prowadzał, chyba Justin czy coś w
                        tym guście, prezydenta od cygar, obecnego też
                        ojoj, całkiem pokaźna lista się robi
                        • jeremy27 Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:09
                          a polski prezydent jest sexy?
                          Lech W. czy Aleksander K.?
                          • sloggi Re: najmniej sexy człowiek roku. 27.11.03, 17:20
                            Jeszcze był sztywny Wojciech - ulubieniec woskowych klimatów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka