sibeliuss 17.06.09, 23:55 www.dziennik.pl/zycienaluzie/article400274/Znane_aktorki_bronia_milosci_Lapickiego.html www.dziennik.pl/zycienaluzie/article399279/Lapicki_usidlil_kobiete_o_60_lat_mlodsza.html No to poszaleją. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 00:10 Tekst kumpeli w pracy - które to bardziej zboczone, on pedofil, czy ona gerontofilka? Odpowiedz Link
frida2 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 00:25 jestem zgorszona normalnie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 00:32 prawde mowiac myslalam,ze On juz po drugiej stronie. Odpowiedz Link
marguyu Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 00:54 W mysl zasady, ze nie wazne kto z kim spi, wazne kto od sciany, tego rodzaju newsy ani mnie ziebia ani grzeja. No bo co to mnie obchodzi? Nic! A ze Lapickiego lubie i cenie za dobre aktorstwo, to jesli tak mu bedzie szczesliwie to tym lepiej dla niego. Nawet jesli to ostatnie lub przedostatnie piec minut szczescia. Co jest, do cholery? Nie ma prawa czy co? A ci wszyscy swiecie oburzeni i zniesmaczeni w czym sa lepsi? W tym, ze sie wczesniej urodzili? Dulszczyzna i kadzidlem jedzie na kilometr! Wywietrzcie, bo udusic sie mozna! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 03:58 "Co jest, do cholery? Nie ma prawa czy co? A ci wszyscy swiecie oburzeni i zniesmaczeni w czym sa lepsi? W tym, ze sie wczesniej urodzili? Dulszczyzna i kadzidlem jedzie na kilometr! Wywietrzcie, bo udusic sie mozna! " I jak ? ulzylo Ci? dulszczyzna?kadzidlo? jakies omamy masz czy co... Odpowiedz Link
zlota-puma Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 06:50 Dziś nie można bez narażenia się o posądzenie dulszczyzny powiedzieć głośno własnego zdania. Zaraz zostanie się okrzykniętym zaściankowym moherem, który na pewno nienawidzi żydów,murzynów i homoseksualistów. Jakie to proste. Odpowiedz Link
dede43 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 09:23 Jestem starej daty i mnie sypianie z osoba młodszą od własnej wnuczki jednak kojarzy się z pedofilią. Odpowiedz Link
frida2 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 00:51 marguyu napisała: > Co jest, do cholery? Nie ma prawa czy co? no jak tak można z kobietą młodszą o tyle lat?! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 10:24 Widocznie Uyu mogłaby Odpowiedz Link
frida2 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 11:36 sibeliuss napisał: > Widocznie Uyu mogłaby a fuuu Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 12:14 Podobno to kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 14:06 frida2 napisała: > no jak tak można z kobietą młodszą o tyle lat?! ksiazki czytac w lozku mozna z kazdym Odpowiedz Link
deu123 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 22.06.09, 15:53 "A ze Lapickiego lubie i cenie za dobre aktorstwo, to jesli tak mu bedzie szczesliwie to tym lepiej dla niego." A gdybys go nie lubila i nie cenila to bys pewnie wtorowala tu niektorym,ktorzy jak widze maja swietna zabawe Dulszczyzna pani dulszczyzna. Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 09:52 Ja nie dziwię się jemu, bo wiadomo, że leci na młode, ale jej nie mogę zrozumieć. Ona jest skrzywiona jakaś chyba... ;/ Odpowiedz Link
dede43 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 09:55 princessofbabylon napisała: > Ja nie dziwię się jemu, bo wiadomo, że leci na młode, > Młoda dla niego to by była 50-55-latka. I nawet nie wiem czy nie za młoda. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 10:12 princessofbabylon napisała: > Ja nie dziwię się jemu, bo wiadomo, że leci na młode, ale jej nie > mogę zrozumieć. Ona jest skrzywiona jakaś chyba... ;/ Dlaczego skrzywiona? Ot podłączyła się do "drabiny" czy "trampoliny" i ma nadzieję że dzięki niemu "wespnie się" czy "odbije" do kariery. Chyba nie skrzywiona tylko z lekka wyrachowana Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 14:30 princessofbabylon napisała: > Ja nie dziwię się jemu, bo wiadomo, że leci na młode, ale jej nie > mogę zrozumieć. Ona jest skrzywiona jakaś chyba... ;/ Nie rozumiesz jej?) chociazby nazwisko-Lapicka. Niektore kobiety sa bezwzgledne. Odpowiedz Link
asiouek Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 20:09 princessofbabylon napisała: > Ja nie dziwię się jemu, bo wiadomo, że leci na młode, ale jej nie > mogę zrozumieć. Ona jest skrzywiona jakaś chyba... ;/ Znam wielu wspaniałych i wg Twoich kryteriów "skrzywionych ludzi". Nie dość, że pary, gdzie różnica wieku jest spora, to jeszcze takich "wariatów", którzy wiążą się z osobą niepełnosprawną (!) albo związki tej samej płci, które są szczęśliwe. Na naszym świecie jest pełno pięknych skrzywień, wiążą się ze sobą nie tylko ludzie w równym wieku, piękni i zrównoważeni, ale i tacy dla których na pierwszym miejscu stoją wartości inne niż wiek, ładna dupa, wyznanie, status społeczny. Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 10:40 Zlinczuj mnie. Napisałam coś o gejach, niepełnosprawnych? > ale i tacy dla których na > pierwszym miejscu stoją wartości inne niż wiek, ładna dupa, wyznanie, status > społeczny. Nie orozumiem po prostu młodej dziewczyny, która wiąże się z człowiekiem, który mógłby być jej dziadkiem. To jest dla mnie dziwne dość. Ilu ludzi, tyle opiii i koniec. Odpowiedz Link
asiouek Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 11:09 Nie napisałaś początkowo, że nie rozumiesz, określiłaś ją "skrzywiona", co ma wydźwięk negatywny. Ale dla niektórych wszystko, co nieco inne, jest "skrzywione", zboczone abo w ogóle Sodoma i Gomora... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 14:05 asiouek napisała: > Nie napisałaś początkowo, że nie rozumiesz, określiłaś ją "skrzywiona", co ma > wydźwięk negatywny. > > Ale dla niektórych wszystko, co nieco inne, jest "skrzywione", zboczone abo w > ogóle Sodoma i Gomora... Ja bym ja okreslila jako osobowosc zaburzona. Mloda 25 letnia dziewczyna powinna ZYC,no ale moze ona juz sie stara urodzila? W kazdym badz razie psychologia ma na to swoje okreslenie. Odpowiedz Link
dede43 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 10:32 Przed laty, w czasie studiów, czyli we wczesnych latach 60-tych pojechałam na 2 tygodnie do mojej koleżanki na wieś. Tam na zabawie z okazji odpustu poznałam chłopaka. Zanim wyjechałam zdążył się oświadczyć. A mama koleżanki powiedziała mi w sekrecie, że "narzeczony" ma ileś tam ha i galopujące suchoty. Umrze w przeciągu 2 lat, a ja zostanę wdową z hektarami, sprzedam je i zbuduję sobie dom w mieście. I tak właśnie mi sie właśnie kojarzy to małżeństwo. Odpowiedz Link
marguyu Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 11:14 No i zrozumieli co chcieli! Serdecznie wspolczuje tym dla ktorych malzenstwo to tylko wspolne spanie i fizjologia. Tym dla ktorych to tylko kontrakt handlowy - takze. Najbardziej wspolczuje jednak tym, ktorzy nie wiedza ze - niezaleznie od wieku wspolmalzonkow - malzenstwo moze byc wspolnym spojrzeniem na swiat, wspolnymi pasjami i radosciami. Kazdy ma wlasne doswiadczenia i przez ich pryzmat patrzy na swiat. Jedni widza wszedzie dupe i szmal, inni tylko dwoje ludzi, ktorym jest razem dobrze. Milego dnia, "tolerancyjnym inaczej" Odpowiedz Link
dede43 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 12:01 Na pewno masz rację Marguyu w stwierdzeniu, że małżeństwo to wspólne spojrzenie na świat, wspólne pasje, wspólne radości. Szczególnie to jest ważne, gdy po latach dupa przestaje sie liczyc jako swojego rodzaju cement związku. Ale cóż nie uwierzę we wspólnotę spojrzenia na świat, gdy różnica wieku jest więcej niż dwupokoleniowa. Porównaj czasy, na które przypadały pierwsze 25 lat życia, czy nawet pierwsze 40 lat życia p. Łapickiego, z czasami w ktorych sie wychowywała jego obecna 25-letnia żona. Różnica doświadczeń ogromna. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 13:50 Oczywiście trywialnie stwierdzę, że potrzeby seksualne w tym przypadku u obu stron nie istnieją )))) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 14:30 To jest ich zycie, ich wybór i nasze dobre, czy złe zyczenia nic do tego nie mają. Żyj sam i pozwól zyć innym. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 14:32 Ale dlaczego mam nie oceniać? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 14:43 Filarze nasz salonowy Ich wybor-ich sprawa,ale mnie wolno pisac co mysle na ten temat. ja nie jestem zgorszona Dulska o nie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 15:38 Oczywiście,ze wolno Ci pisać,ale Bóg wie co napiszemy to i tak nie zmieni ich postępowania.Nie krytykuje, bo sama nie chciałabym być w takiej sytuacji skrytykowana...to na prawdę ich życie i co oni z tym zrobią to ich sprawa. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 15:42 Ależ jakbyś wyrwała jakiegoś 20-latka to też powiedziałbym Ci, że moim zdaniem na głowę upadłaś Odpowiedz Link
loczek62 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 15:49 sibeliuss napisał: > Ależ jakbyś wyrwała jakiegoś 20-latka to też powiedziałbym Ci, że > moim zdaniem na głowę upadłaś IMHO skłaniałbym sie do tezy że ich "krzywa napiecia seksualnego" się pokrywa, czyli "układ" wymarzony Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 15:52 sibeliuss napisał: > Ależ jakbyś wyrwała jakiegoś 20-latka to też powiedziałbym Ci, że > moim zdaniem na głowę upadłaś Sib , nie grozi mi to, bo mam trochę samokrytyki...... to juz nie te oczy. Odpowiedz Link
zlota-puma Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 15:52 Jako osoby publiczne są wystawione na opinię ludzi i niestety nic tego nie zmieni. Poza tym rozmawianie o tym, krytykowanie , nie jest chyba żadną nagonką czy przymuszaniem do zmiany ich decyzji. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 15:56 To po co krytykujemy tabloidow????? Na innym forum ktoś napisał,ze to niesmaczne, zgadzam się, ale to nie nasz stół Odpowiedz Link
zlota-puma Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 16:00 mogę wypowiedzieć się wyłącznie za siebie, co następuje: ten przypadek jest dla mnie tylko pretekstem do zastanowienia się/ dyskusji/ poznania opinii innych osób o takich związkach. I tylko dlatego jest ciekawy Szczegóły ich pożycia mnie już tak nie zaciekawiają. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 18:37 dwa-filary napisała: > [b]Oczywiście,ze wolno Ci pisać,ale Bóg wie co napiszemy to i tak nie zmieni ic > h postępowania. alez nikt nie chce zmieniac ich postepowania Czlowiek jako istota myslaca ma prawo do oceny. Wolno nam,tym bardziej,ze to jakas moda ostatnio w tym temacie nastala. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 19:49 Tak, masz rację, że mamy prawo oceniać,ale jednak wchodzimy z butami w ich życie.Ja wiem, ze on jest osobą publiczną, ale nalezy mu się jakaś prywatność. Prasa podała "tylko" do wiadomości ten fakt o ożenku , a my dyskutujemy.Przepraszam Cię,ale takie jest moje zdanie, ja tu nikogo nie krytykuję i masz rację, ze możemy wydawać opinię,ale czy jest sens, co to da? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 20:01 ".Przepraszam > Cię,ale takie jest moje zdanie, ja tu nikogo nie krytykuję i masz rację, ze mo > żemy wydawać opinię,ale czy jest sens, co to da? " Nic nie da rozmawiamy sobie po prostu Pan Lapicki jako prywatna osoba tez wypowiada sie na ten temat w prasie,na publikacje zdjec tez jest pozwolenie. Tak samo jak pan Nowicki... cki cki cki ... ciekawe kto nastepny.. Odpowiedz Link
asiouek Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 20:03 Nie bardzo wierzę w to, iż dziewczyna traktuje męża jako trampolinę, bo jako teatrolożka to się raczej nie ma dokąd na nim odbijać... I rozumiem pociąg do tak wielkiego człowieka, wspaniałego aktora, wiek nie gra tu roli. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 20:08 Maria i Arnold Szyfman. Zapożyczyłam tę wypowiedż z innego forum, ale jaka trafna: Ona miała 24 lata,on 71.Małżeństwo trwało 12 lat i było bardzo udane.To był związek intelektualny.Pani Maria była doskonałą panią domu,do legendy przeszły przyjęcia organizowane przez p.Szyfmanów. Gościli m.in.Vivien Leight i Laurenca Oliviera. Pani Maria Gordon Schmidt miała potem męża o 30 lat młodszego od siebie i podobno to była miłość prawdziwa. Może i Andrzej Łapicki napotkał niebanalną osobę....oby... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 20:36 Siedemdziesięcioczteroletni Jerzy Petersburski spłodził Jerzego Juniora ( też żartowano, że zaocznie, a młody aż śmiesznie do taty podobny), ale jednak 85 lat to strasznie dużo.Za pana Bartoszewskiego (choć starszy)albo panią Grodzieńską (też starsza) machnęłabym się bez zastanowienia, ale pan Łapicki nigdy tuzem intelektu nie był... Odpowiedz Link
asiouek Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 20:55 A jak bym się hajtała, to tylko z Seanem Connerym Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 21:08 asiouek napisała: > A jak bym się hajtała, to tylko z Seanem Connerym > img150.imageshack.us/i/seanconneryeo4.jpg/ Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 21:18 A jaki piękny jest po szkocku na wieczorowo... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 21:38 ewa9717 napisała: > A jaki piękny jest po szkocku na wieczorowo... wy jakies zboczone jestescie Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 21:17 asiouek napisała: > A jak bym się hajtała, to tylko z Seanem Connerym Ach, Connery. Sean Connery... > Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 21:36 "I rozumiem pociąg do tak wielkiego człowieka, wspaniałego aktora, wiek nie gra tu roli. " a ja za nic nie moge zrozumiec. Tak samo w druga strone mlody facet i starsza pani. Niech oni sobie beda wielcy,tam musi byc jeszcze jakas chemia miedzy nimi a jak nie ma, to mi ich szkoda. Odpowiedz Link
asiouek Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 22:05 Nie każdemu chemia potrzebna. Mi tam by wystarczyła wspólna pasja, akceptacja, nieupierdliwość i wierność Odpowiedz Link
marguyu Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 23:04 asiouku, Ladnie i trafnie to ujelas, z wdziekiem. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 23:13 asiouek napisała: > Nie każdemu chemia potrzebna. > Mi tam by wystarczyła wspólna pasja, akceptacja, nieupierdliwość i wierność Tjaaa a gdybys to wszystko miala, zaczelabys sie rozgladac za uczuciem i miloscia. Odpowiedz Link
marguyu Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 18.06.09, 23:56 Historii ozenku Lapickiego ciag dalszy! www.plotek.pl/plotek/1,78649,6731818,Kochala_go_juz_od_dawna_.html ps. Bogata jestem, bo tez mam malego peugeocika Odpowiedz Link
marcepanna Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 00:21 TA MAła Idiotka zakochała się w legendzie Łapickiego, która sama po czesci wykreowała w swoim możdżku Corka ŁApickiego nie powinna sie cackać tylko wystapic o ubezwłasnowolnienie Tatusia do sadu a potem o sadowe uniewaznienie małżenstwa No przecież Łapicki zrobił z siebie palanta i gdybym ja była córka wlaczyłabym o dobre imie ojca Odpowiedz Link
marguyu Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 10:18 Odezwala cie "corka-polka". Zrobilabys to z milosci do tatusia czy do jego, niewielkiego zreszta, szmalu? A moze w imie jakiejs ideologii? I oto doskonaly przyklad chamskiego i agresywnego"swietego oburzenia" wywolujacego u mnie odruch wymiotny. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 10:24 marguyu napisała: > wywolujacego u mnie odruch wymiotny. > Często masz torsje? Odpowiedz Link
gizial Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 14:56 A marguyu jak zwykle wulgarna i chamska. Kobieto wyluzuj bo sie zarzygasz. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 12:50 marcepanna napisała: > TA MAła Idiotka zakochała się w legendzie Łapickiego, która sama po czesci > wykreowała w swoim możdżku > Corka ŁApickiego nie powinna sie cackać tylko wystapic o ubezwłasnowolnienie > Tatusia do sadu a potem o sadowe uniewaznienie małżenstwa > No przecież Łapicki zrobił z siebie palanta i gdybym ja była córka wlaczyłabym > o > dobre imie ojca > > Serdecznie współczuję Twoim rodzicom... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 14:09 czego im wspolczujesz? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 19:50 Pragmatycznego podejścia do życia córeczki... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 21:26 loczek62 napisał: > Pragmatycznego podejścia do życia córeczki... Skad wiesz jakie jest podejscie jej rodzicow? Odpowiedz Link
marguyu Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 21:31 skielu, ty naprawde nie rozumiesz czy udajesz, ze nie rozumiesz? Przeciez to jasne co loczek napisal: "Pragmatycznego podejścia do życia (ich) córeczki... Z kontekstu tego co juz napisal nic innego nie moze wynikac. Nawet wtedy gdy zaimek "ich" jest domyslny. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 21:41 Ty tez znasz rodzicow marcepanny? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 20.06.09, 09:37 skiela1 napisała: > Skąd wiesz jakie jest podejście jej rodziców? Nie mam o niem zielonego pojęcia, ale na takiej samej zasadzie jak Ty komentujesz czyjeś zachowanie na podstawie choćby artykuły prasowego to i ja sobie pozwoliłem na skomentowanie... Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 20.06.09, 15:20 Corka ŁApickiego nie powinna sie cackać tylko wystapic o ubezwłasnowolnienie Tatusia do sadu a potem o sadowe uniewaznienie małżenstwa Wow, zaborcza jesteś, dlaczego na siłę chcesz żyć czyimś życiem, zapewniam cię, własne lepsze,bo twoje Odpowiedz Link
gizial Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 19.06.09, 14:54 Dziadek spelnil sobie nastepna zachcianke. A ta smarkula? Trzeba lekarza zapytac. Odpowiedz Link
deu123 Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 22.06.09, 15:55 gizial napisała: > Dziadek spelnil sobie nastepna zachcianke. > A ta smarkula? > Trzeba lekarza zapytac. Podobno zostawila 50latka)))))))) Odpowiedz Link
gizial Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 22.06.09, 19:10 W imieojcaisyna Dziewcze ojca potrzebuje a moze i dziadka Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Oboje 22.06.09, 10:49 Gdzieś przeczytałam złośliwe, ale i zjadliwie dowcipne podsumowanie: oferta last minut. W sumie dla obojga )) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Okrucieństwo, 22.06.09, 11:15 nietolerancja, brak zrozumienia, którymi ociekają niektóre posty jest dla mnie przykre. I to samozadowolenie tych którzy myślą że myśla jedynie słuszne. Ten zachwyt hien które mają, bo sobie je dają, prawo babrać się w cudzych sprawach. Nie sądźcie bo sami zostaniecie osadzeni. Mówi to coś niektórym? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Okrucieństwo, 22.06.09, 11:30 Powiem tylko tyle......to jest ich sprawa. W tym przypadku może grać kilka czynników.Ja im życzę dużo zdrowia i szczęścia jak najdłużej. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Okrucieństwo, 22.06.09, 15:58 skiela1 napisała: > Marguyu zaraz sie z Toba zgodzi)) Byłabym zaszczycona i zachwycona. A Ty? Odpowiedz Link
marguyu Re: Okrucieństwo, 22.06.09, 16:04 skielu! masz racje! Zgadzam sie z toba ! Zgadzam sie takze z jaga, a przede wszystkim zgadzam sie z fedorczykowa: "nietolerancja, brak zrozumienia, którymi ociekają niektóre posty jest dla mnie przykre. I to samozadowolenie tych którzy myślą że myśla jedynie słuszne. Ten zachwyt hien które mają, bo sobie je dają, prawo babrać się w cudzych sprawach. Nie sądźcie bo sami zostaniecie osadzeni. Mówi to coś niektórym" Tym o ktorych pisze fedorczykowa proponuje chwile zastanowienia. Szczegolnie tym, ktorzy maja juz dorosle dzieci. Niech uwazaja, bo zrobia cos nie po ich mysli, np. przestawia meble u siebie, i mlodzi ich ubezwlasnowolnia. We francuskim istnieje takie ladne okreslenie "intelligence du coeur" (inteligencja serca) i przekonanie o tym, ze w zyciu nalezy sie poslugiwac obiema, ta serca i ta rozumu. I wlasnie tej "intelligence du coeur" najbardziej bardzo brak we wpisach swiecie oburzonych. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Okrucieństwo, 22.06.09, 18:11 Z jakiegoś konkretnego powodu? bo nie rozumiem Odpowiedz Link
loczek62 Re: Okrucieństwo, 22.06.09, 20:06 skiela1 napisała: > Kup sobie lustro. > Duuuzo luster. A Ty juz masz? Odpowiedz Link
deu123 czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:03 Z rozbawieniem czytam ten watek juz od kilku dni No ale Ty przeszlas sama siebie.Mozna tu niektorym zarzucic brak tolerancji albo chamstwo, ale okrucienstwo???? Nie cierp za tych,ktorzy jak widac maja swietna zabawe.I dobrze.Kto powiedzial,ze osob publicznych nie wolno oceniac??? Odpowiedz Link
marguyu Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:07 deu, milej zabawy! i szczesliwej starosci! Odpowiedz Link
deu123 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:09 Z tego co czytam na tym forum, wnioskuje,ze strasznie zgorzkniala jestes. Odpowiedz Link
marguyu Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:11 Beczka dziegciu to przy mnie szczeniak, szczegolnie gdy chodzi o zadowolonych z siebie becwalow. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:18 deu123 napisała: > Dziwna jestes. Nie ona jest dziwna tylko Ty biedactwo nic, ale to nic nie rozumiesz. Na Twoje szczęście jeszcze stoją na straży radości życia takie dziwaczki jak Uyu. Jeśli Uyu jest zgorzkniała to ja jestem perski dywan! Odpowiedz Link
marguyu Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:20 Widze, ze dalas sobie prawo do oceniania innych na podstawie... no wlasnie na jakiej podstawie? Lapickiego znasz lepiej niz on sam siebie zna. Mnie takze. O innych nie wspominam. A ty sama? Wystawiasz cenzurki z bezmyslna latwoscia. Odpowiedz Link
deu123 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:28 marguyu napisała: > Widze, ze dalas sobie prawo do oceniania innych na podstawie... no > wlasnie na jakiej podstawie? > Lapickiego znasz lepiej niz on sam siebie zna. Mnie takze. O innych > nie wspominam. > A ty sama? > Wystawiasz cenzurki z bezmyslna latwoscia. Ty jednak zobacz sie ze swoim lekarzem. Przeciez widze co wypisujesz i tak jak inni oceniaja Lapickiego, ja mam prawo oceniac twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:37 deu123 napisała: > Ty jednak zobacz sie ze swoim lekarzem. > Przeciez widze co wypisujesz i tak jak inni oceniaja Lapickiego, ja mam prawo > oceniac twoje wypowiedzi. Brawo, logika doroslego czlowieka. Może Ty wybierz się do swojego pediatry? To że coś widzisz nie znaczy ze rozumiesz Odpowiedz Link
marguyu Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 22:01 fedorczykowo, ja juz nie odpowiadam w mysl zasady, ze il ne faut pas mélanger torchons et serviettes. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:19 deu123 napisała: > Z rozbawieniem czytam ten watek juz od kilku dni > No ale Ty przeszlas sama siebie.Mozna tu niektorym zarzucic brak tolerancji alb > o > chamstwo, ale okrucienstwo???? > Nie cierp za tych,ktorzy jak widac maja swietna zabawe.I dobrze.Kto > powiedzial,ze osob publicznych nie wolno oceniac??? Zabawa kosztem cudzego zycia, wieku, ślubu, rodziny. Zaiście przednia zabawa dla hien A Ty kobito myślisz i czujesz czasem? Odpowiedz Link
deu123 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:30 "Zabawa kosztem cudzego zycia, wieku, ślubu, rodziny. Zaiście przednia zabawa dla hiensad A Ty kobito myślisz i czujesz czasem? " Hien? W takim razie dziwi mnie,ze lubisz w taki towarzystwie przebywac. Odpowiedz Link
marguyu Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:31 Smiesznym i zgorzknialym sie dziwisz? Dziwne? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: czy Ty kobito nie przesadzasz? 22.06.09, 16:33 W Twoim raczej nie. A ponadto jak Uyu, zachwycam się "swieżością" Twych ocen. Odpowiedz Link
purchawkapuknieta Re: Każdemu wolno kochać, Łapickiemu też 22.06.09, 20:01 dewiacja. to nie pierwszy dziadek w zyciu tej pani. to powinno sie leczyć, a nie promować. Odpowiedz Link