teqilaa 09.03.10, 12:35 kurcze jestem trzeci dzien na diecie i calkowicie straciłam apetyt. nie chce mi sie wogóle jesc!!!:( czekam z ustesknieniem piątku, az bede mogla zupke zrobic ... Link Zgłoś Obserwuj wątek
teqilaa Re: brak apetytu 09.03.10, 16:01 dosłownie wmuszam w siebie to jedzenie ... mam totalny jadłowstręt, nawet ciastka bym nie zjadła :( Link Zgłoś
teqilaa Re: brak apetytu 09.03.10, 17:32 i całe szczęscie, kurcze to męczące, dosłownie mam cofke jak na zarcie patrze :( Link Zgłoś
chce_schudnac Re: brak apetytu 26.04.10, 21:02 Hej bubsterze po fachu, ruszylo sie cos u ciebie. W sensie wagowym? Link Zgłoś
bubster Re: brak apetytu 27.04.10, 10:09 no 300 gram, ale nie zapeszam, bo może zaraz być znowu w górę (ja mam co trochę takie skoki) więc siedzę cicho i nic nie mówię :-) Link Zgłoś
chce_schudnac Re: brak apetytu 03.05.10, 15:17 dobra, ciii... jakby co to tego nie czytalam :) powodzenia. Link Zgłoś
magdulichaa znalazłam, 09.03.10, 21:42 forum.gazeta.pl/forum/w,95274,107123467,107123467,Jak_jesc_kiedy_sie_nie_chce_jesc_.html też miałam teq ten problem Link Zgłoś
teqilaa Re: znalazłam, 10.03.10, 11:52 no tak własnie obstawiałam że organizm przestawia się. Dzisiaj udalo mi sie zjesc troszke kabanosow drobiowych i jogurt... jedyne co mi wchodzi to gorąca herbata :/ Link Zgłoś
chce_schudnac Re: znalazłam, 26.04.10, 21:16 moze za malo urozmaicone jedzenie sobie szykujesz? Link Zgłoś
madzioreck A jeśli nie przechodzi? 26.04.10, 20:50 Dobiega końca 3 tydzień diety i jest tylko gorzej :( Link Zgłoś
gusia210 Re: A jeśli nie przechodzi? 26.04.10, 23:04 w końcu przejdzie.Ja też przez to przeszłam.Nie mogłam już patrzeć na dukanowskie jedzenie ale przeszło i znów smakuje.:)Trzymam kciuki żeby i Tobie przeszło. Jestem na tej diecie ponad 3 miesiące i dziś znów zasmakowałam w twarożku light piątnicy z ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem.Pycha!!! Link Zgłoś
madzioreck Re: A jeśli nie przechodzi? 26.04.10, 23:05 No nic, pozostaje się przemęczyć i przeczekać :) Dzięki :) A swoją droga, sądziłam, że na diecie będę mieć odwrotny problem ;) Link Zgłoś
moriska84 Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 08:05 Mam to samo , nie moge [patrzec na jedzenie a szczegolnie na miecho no odrzuca mnie,wczora na obiad zjadalam pare listkow salaty a miesia dojadl M. Tyle ze ja mam ochote na czekolady i nie typu light tylko takie prawdziwe ehhh Co to bedzie ..to dopiero miesiac ! Link Zgłoś
rozalia30 Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 08:13 Nie ma czekolady chyba, ktora bylaby light ;] ostatnio obserwowalam rozne wafelki i inne slodycze light-kalorycznosc zwykle mialy zaniedbywalnie mniejsza, niz zwykle, niestety. Link Zgłoś
moriska84 Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 08:27 Rozalia Mialam na mysli Nutelle Dukanowa mowiac Light;) I tak jak mowisz slodycze to slodycze i trzeba ja odstawic na bok;/ Link Zgłoś
rozalia30 Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 08:35 no wlasnie.. tak tylko zwracam uwage, bo moja mama na przyklad, w swoim czasie zachwycala sie wafelkami light, jakie to dietetyczne i smaczne i bolesnie ja wyprowadzilam z bledu ;] Link Zgłoś
madzioreck Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 16:06 Odrzuca mnie od dozwolonych rzeczy, już mi uszami wychodzą :( Na śniadanie dziś nie dałam rady serkowi wiejskiemu, marne 150g, a i tak mąż kończył :( Link Zgłoś
bubster Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 16:22 a co jesz? jadłaś jajecznicę? sernik na zimno? ser biały ze słodzikiem i odrobiną mleka? Link Zgłoś
ganbaja Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 16:27 A mi się przejadła, ze się tak wypowiem, cola :-) Kupiłam dziś zgrzewkę wody lekko gazowanej. Link Zgłoś
madzioreck Re: A jeśli nie przechodzi? 27.04.10, 19:37 Jajecznicę tak, sernik na zimno sobie planuję zrobić. Ewentualnie serek homo ze słodzikiem i odrobina kakao, ale sera białego na słodko nie trawie od dziecka. Kupiłam sobie kawał wędzonej wielkiej ryby, udało mi się trochę zjeść :) Link Zgłoś
bubster Re: A jeśli nie przechodzi? 28.04.10, 08:36 Może to jest sposób - ja jak mi się obrzydzi jedzenie, szukam czegoś nowego, z dozwolonych. Link Zgłoś
jasmine78 Re: A jeśli nie przechodzi? 30.04.10, 12:13 U mnie tez kompetny brak apetytu 10 dzien na diecie, dzis rano byłam w sklepie i wszysko mi smierdziało jakos ? Link Zgłoś
pani_chuda Re: brak apetytu 02.05.10, 15:03 Na początku, do 4 dnia diety miałam apetyt ogromny. Aż mnie moja druga połówka goniła, żebym już przestała jeść :) Teraz, po prawie miesiącu diety goni mnie żebym jadła :) Bo nie czuję głodu, nie mam zbytnio apetytu i muszę się wręcz pilnować by jeść te 5 posiłków dziennie. Zauważyłam, że apetyt mi wraca po wysiłku (jazda rowerem) i wtedy też czuję się lepiej. Poza tym jak już nie mam apetytu na nic, przeglądam sobie przepisy i wymyślam jakieś cudo na które miałabym ochotę. Jadę po produkty i gotuję :) Pomaga. Link Zgłoś
effuniak :) 03.05.10, 11:25 jestem raptem trzeci dzień na diecie i jeszcze nie narzekam na brak apetytu ale za to mam nadwrażliwość węchową. Np wczoraj w kinie strrrrasznie śmierdział popcorn = taki świeżutko zrobiony co to zwykle pobudzał mi śliniawki a wczoraj prawie mdłosci powodował A jak powiało zapachami z lodówki to aż mnie cofnęło - bleeeeeeee Link Zgłoś
joko5 Re: :) 03.05.10, 17:25 Upieczcie piernik dukanowski, jest bardzo smaczny. Zamiast 3 całych jaj i 3 białek dałam 4 całe jajka i wyszedł wspaniale. Dałam 3 łyżki przyprawy do piernika, ale następnym razem dam 4 łyżki. Link Zgłoś