pruski 23.05.10, 11:04 Jestem trzeci dzień na diecie (I faza). Od wczorajszego popołudnia boli mnie głowa. Ciśnienie mam takie jak zawsze. Czy to normalna reakcja organizmu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kk345 Re: Ból głowy 23.05.10, 13:43 Gdybyś przed założeniem wątku wrzuciła pytanie do wyszukiwarki, znalazłabyś masę wątków o tym, ze w pierwszych dniach diety organizm reaguje w ten sposób na brak cukru i odtruwa się.Mogą dojść też mdłości Dużo pij, przeczekaj i korzystaj z wyszukiwarki. Link Zgłoś
anja_maciejka Re: Ból głowy 23.05.10, 15:42 Uwaga-teraz ja będę głosem rozsądku;) pruski to Tomek. I gdyby był złośliwy,wiesz,że napisał by Ci,że się przedstawiał we właściwym wątku-wystarczyło poszukać;) A ból głowy-jak kk napisała-normalka,przejdzie. Link Zgłoś
kk345 Re: Ból głowy 23.05.10, 15:58 No wiesz: o ile ja nie muszę czytać wątku powitalnego, to on, uczestnicząc w forum powinien przeczytać choćby nagłówek, w którym o wyszukiwarce stoi jak byk. Tego wymaga dobre wychowanie ;P Link Zgłoś
pruski Re: Ból głowy 23.05.10, 17:56 Przepraszam Cię Kasiu... Myślę, że kiedyś stanę się dobrze wychowanym mężczyzną. A tak na poważnie - każdy wątek dotyczący tych samych problemów ma inną specyfikę. Warunkuje to płeć, wiek, dzień diety i wiele innych rzeczy. Zatem, nie myślę, że jeżeli ktoś poruszył jeden wątek kiedyś wcześniej, to staje się on świętością i nie możemy go już dotykać... Pozdrawiam Link Zgłoś
kk345 Re: Ból głowy 23.05.10, 19:33 > Przepraszam Cię Kasiu... Myślę, że kiedyś stanę się dobrze wychowanym mężczyzną Po tej wypowiedzi widać, ze nie jest z Tobą źle:) I nie chodzi tu o czepianie się, tylko o fakt, ze każdy nowy wątek spycha stare w niebyt (poza pierwszą stronę) i na forum robi się chaos:) Link Zgłoś
anja_maciejka Re: Ból głowy 23.05.10, 18:40 Reasumując; wszyscy umiemy już używac wyszukiwarki i znamy kombinację ctrl+f ;p A co do odgrzewanych i podciąganych wątków-nie zawsze takie podciągnięte starocie mają wystarczającą,że tak powiem"poczytalność";) Nie każdemu chce się przekopywać przez cały stary wątek co by dojść gdzie ktoś dopisał cosik nowego. Wiecie ile moich złotych myśli zniknęło w tym tłumie bo się do zasad stosowałam?:D ps. pozdrawiam i Kasię i Tomka;) Link Zgłoś
izawit1 I love chaos! 23.05.10, 22:19 Dziewczyny ja kocham wasz chaos tutaj. Aha nie przedstawilam sie, bo z innego forum i z innej diety, ale was podczytuje, bo u nas to taka pustka, na dzien wpadna 2 wypowiedzi do istniejacych watkow. Taki anychaos jest,ze az wyc sie chce z dietetycznej samotnosci. Aha i kocham tez slowo pirdukan, ktos napisal niech zyje pierdukan i ktos dodal ze sie pierdukanicie i odtad wrocila mi glupawka na obczyznie, gdzie mieszkam i gdzie z potyczek jezykowych sie tak nie posmieje, jak to bylo za dobrych, starych czasow w domu. Pozdrawiam i piszcie, piszcie do bolu! Link Zgłoś
kk345 Re: I love chaos! 23.05.10, 22:22 No dawaj, zmieniaj dietę na pierdukana i dołączaj do nas, w kupie raźniej:) Link Zgłoś
izawit1 Re: I love chaos! 23.05.10, 22:28 Aha i podkradlam przepis na placuszki otrebuszki i polecilam u nas. Ale mi odpowiedzieli ze do jedzenia otrebow to im jeszcze daleko! A jak dla mnie na sniadanie to bomba. A tak na powaznie to chyba bym nie dala rady tych dni proteinowych przetrwac, ale jak sie tak naczytam, naczytam to kto wie? I jak waga stanie to sie bede pierdukanem ratowac :-) Uwielbiam wasze poczucie humoru i suwaczki :-) Link Zgłoś
kubasiowo Re: I love chaos! 24.05.10, 06:53 izawit1 napisała: > Dziewczyny ja kocham wasz chaos tutaj. Aha nie przedstawilam sie, >bo z innego forum i z innej diety, ale was podczytuje, bo u nas to >taka pustka, na dzien wpadna 2 wypowiedzi do istniejacych watkow. A na jakim forum tak smętnie?? Link Zgłoś
izawit1 Re: I love chaos! 24.05.10, 17:11 Hej dziewczyny, ja stosuje diete South Beach (forum tuz przed waszym). Dieta wydaje sie podobna ograniczajaca przede wszystkim weglowodany, ale mniej restrykcyjna, I faza trwajaca 2 tygodnie to jak wasza II faza w czesci proteiny + warzywka, u nas mozna tez orzechy, nasiona (w ograniczonych ilosciach). II faza u nas to jak III pierdukana. Czyli ogolnie latwiej. Ale podgladam was, bo u was wesolo, macie imponujace wyniki i chyba jest wiecej osob, u ktorych spotkanie z dieta trwa nieco duzej niz jak unas ludzie potrafia zrzucic w te 2 pierwsze tygodnie 5-6 kg i znikaja z forum. U mnie wszystko idzie wolniusinko, 1 kg na tydzien, do celu mam 10 kg, przy wzroscie 163 startowalam z 72 kg. Zalozylam sobie 3 miesiace na to (dzisiaj zaczetam 4 tydzien). Ale jak mi waga stanie to bede sie ratowac dukanem, juz stosuje wiele waszych porad, no i smiech, smiech = moja indywidualna terapia :-) Aha, dla jasnosci obrazu, nikogo nie namawiam na zmiane diety, kazdy sam dobiera co mu pasuje, zreszta sama jestem na etapie testu: co na mnie dziala i co wytrzymam. Ciesze sie ze w ogole moge byc w towarzystwie osob odchudzjacych sie, bo tu w realu to wszyscy lache klada na szczupla sylwetke i dla wszystkich wariat jestem, haha. Ale oczywiscie wolnosc Tomku w swoim domku :-) A tu lato idzie i bedziemy laski, kto to pisal ze kupi sobie jeansy Lee i bedzie na chudym tylku nosil - to moj mentor byl! hihi, buziaki dla wszystkich Link Zgłoś
anja_maciejka Re: I love chaos! 24.05.10, 20:36 To ja,to ja! Jestem mentorem;) :D no i teraz to już nie mogę,jako ten mentor,sie wypierdukanić i jeść tej Algidy co to ją w zamrażalniku mam jeszcze...kurde, no mentorowi nie wypada;) pierdukanię dalej,idę po 3 litry mineralnej i obiecuję,że nie spróbuję bananowca,którego właśnie piekę do przedszkola na dzień rodziny:) Link Zgłoś
kk345 Re: I love chaos! 24.05.10, 21:12 Maciejka, wypluj te lody, wypluj... niedobra maciejka, niedobra, wstydź się:) Link Zgłoś
anja_maciejka Re: I love chaos! 24.05.10, 21:26 tfu,tfu,tfu...cholera, tak mnie zestresowałaś,że łososia wyplułam. Chłop mnie zabije za zaplucie laptopa i umrę gruba:D algida się mrozi,grzeczna jestem Link Zgłoś
l.e.a Re: I love chaos! 24.05.10, 21:34 o dżizas po co ja tu wlazłam ??? lody, lody, lody.... Link Zgłoś
bunia83832 Re: I love chaos! 24.05.10, 21:49 dziewczyny na samą noc spać nie dajecie :) az głodna sie zrobilam, eh dzis mam cieżki dzień, i chociaz mi poprawiłyscie humorek Link Zgłoś