Dodaj do ulubionych

soczewica i soja

02.07.10, 11:53
w fazie 3 czy 4?????
Obserwuj wątek
    • malaga0 Re: soczewica i soja 02.07.10, 14:18
      wie ktos kiedy można? bo w koncu w soi i soczewicy jest mnostwo biala ( nawet
      wegetarainie jedza zamiast białka)
      ( uwielbiam zupke z soczewicy i soi)
      • matya Re: soczewica i soja 02.07.10, 15:31
        soczewica jest podawana jako znakomite zrodlo skrobi w III fazie (to pamietam bo
        tez lubie soczeicowa zupe), soja chyba juz od II dozwolona ale tego nie jestem
        pewna na 100%
        • malaga0 Re: soczewica i soja 02.07.10, 15:48
          dzieki. od 2 pisze ze kotlety sojowe.
        • aga_piet Re: soczewica i soja 02.07.10, 16:07
          Ejjj... a gdzie wyczytałyście o dozwoloności soi w II fazie? Przecież
          to takie samo strączkowe jak groch czy fasola, no bez jaj.
          Może pomyliło Wam się z tofu - produktem uzyskiwanym z mleka sojowego.
          • aga_piet SORKI 02.07.10, 16:14
            No sorki, wisi jak wół w książce soja w II fazie jako dozwolona. Dziwne
            to dla mnie bardzo ale tłumaczę to dużą zawartością białka w soi, może
            dlatego Dukan potraktował ją łagodniej niż inne strączkowe.
            • imasumak W książce jak wół jest napisane, że soję od I fazy 02.07.10, 16:18
              można. Jest w tabeli produktów dozwolonych (str 41 "Metody doktora Dukana")
              • malaga0 Re: W książce jak wół jest napisane, że soję od I 02.07.10, 16:22
                JUTRO MAM ZAMIAR KUPIC TĘ KSIĄZKE
              • pola.a Re: W książce jak wół jest napisane, że soję od I 02.07.10, 16:26
                Mam wrażenie, że tych książek jest z 5 przynajmniej;-).
                • imasumak Są dwie podstawowe: 02.07.10, 17:20
                  "Nie mogę schudnąć" i "Metoda doktora Dukana". Ta druga jest ulepszoną wersją
                  pierwszej i w niej właśnie na str 41 jest tabela dozwolonych produktów w I
                  fazie, w kolejności pierwszej od dołu jest wymieniona soja.
                  • malaga0 Re: Są dwie podstawowe: 02.07.10, 17:51
                    dzięki. szkoda ze soczewica jest w 3 fazie. ale i tak okey że soja jest dozwolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka