pszczolaasia 12.08.10, 10:54 coz za piekny nick...mmmm...:) wiesz ze mam z mezem zrobiony tatuaz z pierscienia?:D jestesmy maniakami:) p.s. czy tu mozna zakladac wontki o niczym? czy strikte trzymamy sie tematu?:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
anja_maciejka Re: Luthien!:) 12.08.10, 13:03 Jeżeli "o takim niczym" to ja jestem za:) Sama chciałam wygrawerowac na obrączce ślubnej " one ring to rule them all " - ale nie spotkałam się z...hmmm...dużym entuzjazmem :D Link Zgłoś
ven.to Re: Luthien!:) 12.08.10, 13:09 oj, patrząc na historię to byłoby jednak złe przesłanie :) dark and shadow... Link Zgłoś
anja_maciejka Re: Luthien!:) 12.08.10, 13:17 Kto by tam zwracał uwagę na takie szczegóły;) Kolejnym pomysłem było: game over - ale cholera no! też bez zachwytów;)) Link Zgłoś
ven.to Re: Luthien!:) 12.08.10, 13:39 Wraca pijany mąż do domu po dwóch dniach balangi. Żona, chcąc pokazać jaka to ona jest dobra, rozbiera go i mówi: - O, mój ty biedaku, znowu te delegacje, ależ jesteś zmęczony. Widząc ślady szminki na torsie: - Znowu ta ślepa sekretarka ochlapała cię winem... Ściąga mu spodnie i widzi damskie figi. Mąż: - No, kombinuj, mała, kombinuj! Link Zgłoś