Gość: hanka Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.cdma.centertel.pl 04.01.12, 17:14 Hej dziewczyny, gdzie mozna kupic Namibian Hoodia Gordonii? macie jakis dokladny namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asis55 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 109.255.241.* 15.01.12, 12:00 efekty byly dobre nie jadlam duzo:)dobrze sie na nich czułam.ale jesli chcesz schudnac to same te tabletki ci nie pomoga.one dzialaj jak wspomagacz do twojej silnej woli jesli wiesz co mam na mysli reszta nalezy do ciebie.powodzenia:)ćwiczyć to najlepsza metoda na schudniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19paulisia10@wp.pl Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.12, 11:14 mamusiasyneczka Mam do Ciebie ogromną prośbe, mogłabyś zrobić zdjęcie opakowania, albo przesłać mi na meila strone, sprzedawce od którego kupowałaś ten środek wspomagający odchudzanie, bo fakt podróbek jest bardzo dużo ;/ nie chce inwestować w podróby. bardzo Ci dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.12, 16:12 Witam Duzo tu piszecie o tej hoodi szukalam roznych wypowiedzi bo chcem ja kupic ale wacham sie bo tania to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.zone12.bethere.co.uk 27.02.12, 11:04 G,,,prawda, ze ta hoodia dziala! Moja kuzynka kupila na Allegro u tego uzytkownika allegro.pl/hoodia-8500mg-high-strength-weight-loss-90-pills-i2168208999.html i schudla 6 kg przez 2-3 miesiace. No moze i to niz za duzo ale zawsze i mi mowila ze wyczytala o tej waszej green cos tam! ja ni schudlam NIC, kompletnie NIC prze okres 2 tygodni a musze zaznaczyc ze nawet troche cwicze bo po urodzeniu Jasia mam okolo 10 kg wiecej. Nie wiem juz sama...moze to tylko psychika, placebo... A jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.grupanoma.pl 06.03.12, 16:53 Za 59 zł to podróbka!!! Ja biorę dwa dni i działa czuje jak bym coś miał na żołądku (najedzony). Ja dałem 150 zł greenafricana.com/lang-pl/hoodiagordonii/5-hoodia-gordonii-dieta-skuteczne-tabletki-na-odchudzanie-ekstra-silne.html lub na allegro to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 13:41 Witajcie, poradźcie, proszę, gdzie mogę kupią tą Hoodię, by mieć pewność, że jest autentyczna. Może mi ktoś podać namiar na sklep / sprzedawcę? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ananaska007 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 02.03.12, 21:33 a schudł ktoś ostatnio na tej hodii ? ile i w ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baczek Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 217.97.199.* 13.12.13, 18:28 ja po hoodi gordonii w miesiac schudłam 7 kilo to działa Odpowiedz Link Zgłoś
semimarci Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 14.04.12, 11:54 witam Hoodia jest bardzo dobra :) odbiera chęć jedzenia slodyczy :) jedyne co przez pierwsze dwa tygodnie mi przeszkadzalo to gorzki smak w ustach ale pozniej przeszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdwd Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.mokotowplaza.waw.pl 19.04.12, 15:02 jak to jest z ty dawkowaniem, mam na opakowaniu ze mozna brac 3 razy dziennnie 1-2 tabletki czyli wychodizloby ze mozna maxymalnie brac 6 tabletek dziennnie (jedna zawiera 650mg), Jak wy bierzecie hoodie aby dzialala o takim stezeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 194.181.137.* 24.03.13, 21:37 gdzie mozna kupic ten lek hoodi gordonia?? prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 195.205.95.* 29.05.12, 22:07 Witam,prosze napisz gdzie to mozna kupic ,i ktory produkt, jakiej firmy aby uniknac "bledow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 188.183.153.* 22.09.13, 15:11 Wzielam cale opakowanie Hoodia Gordonii Plus bez zadnego efektu. Apetyt nie zmniejszyl sie ani troszeczke. Widac nie dziala na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.internetia.net.pl 23.08.12, 22:50 Od kwietnia dzięki temu cudownemu specyfikowi schudłam 12 kg. Czuję się świetnie :), jestem głodna ale nie czuję potrzeby jedzenia. Od kilku lat próbowałam się odchudzać różnymi sposobami. Brałam "sławną" Meridię, trochę schudłam ale niestety miałam problemy z nadciśnieniem. Hoodia jest idealna. U mnie brak jakichkolwiek skutków ubocznych. Poleciłam ją kilku koleżankom, niestety twierdzą że nie działa. Ja wiem że działa i sama jestem tego najlepszym dowodem. Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 12:21 Witam wszystkich, a co mam zrobić jak ja po hoodii mam wilczy apetyt? Biorę HG Plus i od momentu jej wzięcia dosłownie"żarłabym" wszystko, mimo że wcześniej nie miałam takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
krug1 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 26.02.13, 09:04 Wczoraj przyjąłem pierwsze pigułki tego specyfiku,po pierwszej dobie nie ma żadnej reakcji organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
krug1 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 27.02.13, 08:13 Druga doba ,,Hoodia Gordonii Namibian"90 kapsułek 650 mg --zero reakcji organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gojka131 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 91.227.80.* 15.03.13, 21:21 Biore hoodię 3 dzien.Jedno jest pewne nie mam apetytu.Zaraz po zjedzeniu pierwszej tabletki czułam się jakoś dziwnie,jakby ni sie kreciło w głowie(trudno opisac to uczucie).Teraz czuję się normalnie ,duzo piję,do jedzenia musze się przekonywac.A efekty...,muszę poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gojka131 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 91.227.80.* 20.03.13, 19:49 no i dziewczyny,.....5 kg mniej.Fakt,mało jem,ale nie mam apetytu.Poczuję głod ,to jem,ale na siłę i mało.Po tych waszych wpisach bałam sie,ze wyrzuciłam w błoto pieniądze,ale nie..,CHUDNĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gojka131 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 91.227.80.* 18.04.13, 08:08 Melduję,że 10 kg schudłam!Właśnie kupiłam drugie opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
krug1 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 01.03.13, 11:01 Szczerze odradzam zakup tego specyfiku od w/w dostawcy, zero podkreślam zero efektu. Po 4 dniach brania tego specyfiku apetyt jest taki sam jak przed podjęciem kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: 194.181.137.* 24.03.13, 21:38 Gdzie mo zna kupić hoodi gordonia prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 20:45 ludziska opamiętajcie się.Jeżeli wierzycie w czary mary kupujcie dalej te "czarodziejskie" ziółka."Powodzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skdk Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 16:57 brzmisz jak reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaW Skuteczne odchudzanie Nowość Food Detective IP: *.226.foxnet.com.pl 02.04.13, 13:31 Wszystkich z nawaga czy otyłością zapraszamy do nas . U nas tylko profesjonalne odchudzanie. JAKO JEDYNI DAJEMY GWARANCJĘ ŻE STOSUJĄC SIĘ NASZYCH DIET I WSKAZÓWEK SCHUDNIESZ A CO NAJWAŻNIEJSZE SCHUDNIESZ TRWALE. W dodatku bez męczących głodówek , uczucia ssania w żołądku. Zapraszamy tez do skorzystania z testu NIETOLERANCJI POKARMOWEJ która jest w wielu przypadkach przyczyną nawagi i otyłości. Zaprszamy na naszą stronę na facebooku. Co miesiąc wsród naszych fanów losujemy bezpłatną konsultację oraz indywidualną dietę. www.facebook.com/pages/Centrum-Dietetyki-i-Terapii-Naturalnyc h-Anna-Wilk/271444262987609?notif_t=page_new_likes Zapraszamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ballanation Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 13.06.13, 14:47 Witam Ważę 130kg przy 186cm. Mam problem z tym, że pochłaniam sporą ilość browarów (ok. 25/tydzień) i prawi za każdym razem natępuje gigantyczne głodowe ssanie. Oczywiście kończy się na pochłanianiu na noc zwiększonych porcji tłustego żarcia. Po 8-10 piwach nie mogę się wręcz powstrzymać. Czy komuś z Was udało się powstrzymać kaktusem obżarstwo po spożywaniu? Pozdrawiam PS. Sporo w necie jest informacji, że cały ten kaktus to kolejne oszustwo amatorów odchudzania. Czy ktoś z Was prowadzi jakiś dziennik, blog itp i się pochwali efektami na forum publicznym? Anonimowo można wszystko wypisywać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krug1 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii 13.06.13, 16:07 Brałem i zero efektu nie daj się nabrać naciągaczom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 10:57 Na stronie Vita*** same pozytywne komentarze. Jak chciałem dowiedzieć się, czy jest ktoś z piszących, kto jednak nie uzyskał upragnionego efektu, moderator nie przepuścił komentarza :) Niezła ściema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madoks Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.kwidzyn.mm.pl 08.08.13, 16:04 o kurczę! super! właśnie o coś takiego mi chodziło. Chciałabym ograniczyć mój apetyt żeby móc zmniejszyć porcje pokarmu jaki przyjmuję... Słyszałam, że to chodzi o rozciągnięty żołądek. Jak się je dużo to żołądek się powiększa, a jak mało to sam się zmniejsza i o to mi chodzi. Znalazłam coś takiego: hoodiagordoniiplus.com.pl na początku jeszcze się zastanawiałam nad tym ale widzę, że wielu pomogło więc dlaczego mi ma nie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia89 Re: Roślinka zwana Hoodia Gordonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 19:05 Witaj ja jestem w trakcie stosowania tabletek hoodiagordoniiplus.com.pl i przyznaje że działanie jest rewelacyjne, nie mam takiego apetytu jak kiedyś. Kupiłam je bo są całkowicie bezpieczne na bazie naturalnych składników. Stosuję już 2 miesiące i schudłam 6kg!! :D Jak dla mnie super, czy też mieliście takie efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś