nomya
23.10.10, 08:36
Dziewczyny robię nowy wątek, w którym będziemy mogły pohandlować swoimi ciuszkami ;)
Widzę, że pojawiają się takie od czasu do czasu, może zbiorczy będzie najlepszym pomysłem?
Zacznę od siebie :)
Mam na zbyciu:
Bluzkę Cabernet morski firmy BiuBiu w rozm. 46 B/BB
Bluzka jest nowa lecz bez metek, bo kupiona z zamiarem noszenia, lecz niestety już noszona nie będzie. Można ją zobaczyć tutaj:
biubiu.pl/bluzki/z_krotkim_rekawem/cabernet_morski.html
Najchętniej zamieniłabym ją na taką samą (ewentualnie w kolorze czerwonym), lecz w rozm. 40 lub 42B/BB, wiem jednak, że to może się nie udać, dlatego mogę ją również odsprzedać w cenie 50 zł (koszt przesyłki po mojej stronie).
Bluzkę Baby Doll pink firmy BiuBiu w rozm. 46 B/BB parokrotnie używana, lecz w stanie idealnym, kolor jest nadal intensywny. Można ją zobaczyć tutaj:
biubiu.pl/bluzki/z_krotkim_rekawem/baby_doll_pink.html
również najchętniej bym ją zamieniła na taką samą w rozm. 40-42 B/BB, ale pewnie nikt nie utył, by zrobić taką zamiankę ;) Sprzedam ją w cenie 40 zł (koszty wysyłki po mojej stronie).
Obie bluzki są firmy, która szyje ciuchy probiuściaste- ubrania są bardzo kobiece i podkreślające kobiece atuty ;) Oznakowanie B/BB dotyczy biustu średniej wielkości :) Na stronie firmowej znajdziecie dokładniejsze wymiary biubiu.pl/przymierzalnia.html