warta15 19.01.11, 22:07 Jestem od dwóch dni na diecie- do zrzucenia 20 kg, Dunkan powiedział mi że w lipcu będę laska-OBY- Panie kochane, fajne żzzzzzzzze jesteści- doda mi to motywacji i sił do walki .... Agusienka Link Zgłoś Obserwuj wątek
skinny_florida_bebe Re: Witam Was 20.01.11, 09:14 nie wiem jak ty agi.nett ale ja jestem w klubie Dukana a nie Dunkana:) Link Zgłoś
slonce12 Re: Witam Was 20.01.11, 09:46 no warta, gratuluję decyzji ;) trzymam kciuki, i taka rada...wąchaj i wyobrażaj sobie, że wcinasz- to pomaga ;) Link Zgłoś
faustine Re: Witam Was 20.01.11, 11:26 Wspieram Cię Kochana - ja też miałam tyle do zrzucenia . I zrzuciłam o miesiąc wcześniej niż prognozy wuja D. Plus jeden kg dodatkowo :) I BMI wreszcie prawidłowe. I już żaden kardiolog nie wpisze mi (póki co) w rozpoznaniu dodatkowo otyłośc :) Bardzo motywujące są fotki odchudzających się przed i po , niedawno był taki wątek z linkiem .Trzymaj się ! Link Zgłoś
warta15 Re: Witam Was 20.01.11, 22:58 Wlaśnie te fotki mnie ostatecznie zachęciły do przejścia na dietę. Link Zgłoś