mama23lipca 24.02.11, 17:12 - dziewczyny im więcej jem ( dozwolonych rzeczy oczywiście) , tym gorzej chudnę..czy to normalne?? dodam, że tarczycę mam ok. - czy używacie przypraw knorra, typu " Bitki w sosie z czerwonego wina", czy Kociołek cygański? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nomya Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 24.02.11, 17:19 > - czy używacie przypraw knorra, typu " Bitki w sosie z czerwonego wina", czy Ko > ciołek cygański? A Czy to czasem nie są gotowe sosy typu "pomysł na"? Przyznam szczerze, że nie znam przypraw tak nazywających się. Jeśli się nie mylę i to nie są przyprawy tylko gotowe mieszanki/sosy, to na pewno bym to odpuściła. Podejrzewam, że w składzie pewnie jest cukier, mąka i cholera wie co jeszcze... Zerknij w skład i może poznasz odpowiedź na pytanie dlaczego tyjesz :/ Link Zgłoś
mama_twinsow Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 24.02.11, 17:19 Hmmm...a skupiasz sie na miesie czy na nabiale? Moze masz zastoj chwilowy? Ile dni nie chudniesz? Link Zgłoś
mama_twinsow Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 24.02.11, 17:21 Aaaa gotowych mieszanek nie jem, tylko czyste przyprawy suche, np. czosnek, tymianek, oregano itp. Te gotowce to same wegle i tluszcz. Link Zgłoś
mama23lipca Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 24.02.11, 17:26 głównie jem nabiał. ale nawet jak jadłam głównie mięso to generalnie po dniach , gdzie jadlam duzo zawsze mialam wyższa wagę. teraz np. przytyłam będąc na diecie 3kg..załamana jestem. powinnam jeść w takim razie 3 x dziennie? bo teraz jem czasem i 7-8.. Link Zgłoś
mama_twinsow Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 24.02.11, 17:26 Paulapat ale to nie jest dieta nabailowa tylko proteinowa...skup sie na miesie ryb jak drobiu nie lubisz. Jeszcze jest cielecina. Link Zgłoś
dorcia1234 paujapat 24.02.11, 19:32 od soboty schudłaś 1k czyli w 6 dni a ile byś chciała? to nie jest dieta cud, że na drugi dzień jest cię mniej. Nie piszesz z jakiej wagi startujesz, ile masz do zrzucenia. Poza tym, tyłaś chyba nie przez tydzień czy miesiąc? Nie spodziewaj się, że schudniesz ekspresowo Link Zgłoś
dorcia1234 Re: paulapat 24.02.11, 19:34 sorry za literówkę w nicku, przeskoczył mi palec na klawiaturze Link Zgłoś
madzioreck Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 25.02.11, 14:39 paulapat napisała: > hmmm. może faktycznie nie doczytałam :) Ale serki to chyba też proteiny ? W ksi > ążce Dukana jest napisane, ż można jesć nabiał chudy.. Można, tylko zobacz, ile taki serek homo czy jogurt ma tego białka. I ile ma cukrów. I ile tych cukrów z tego serka musisz zjeść razem z białkiem, aby białka było tyle samo, co z mięsa... Link Zgłoś
dorcia1234 Re: paulapat 25.02.11, 16:12 czyli jesteś dokładnie w takije samej sytuacji jak ja. Ten sam wzrost ( no, cm mniej :-) )i na Dukanie zeszłam do 52,5. Był moment, że było jeszcze mniej ale wtedy czułam się już źle -pomimo, że już w dość dorosłym wieku waga była 48kg. Tak więc dukaj wytrwale i nie zniechęcaj się. Powodzenia Link Zgłoś
sweet_pink Re: im więcej jem tym gorzej chudnę...a nawet...t 26.02.11, 14:39 Nie używamy żadnych fiksów, bo nie są dozwolone, dozwolone są przyprawy, a nie fixy. Bitki w sosie z czerwonego wina pierwsze 5 składników: mąka pszenna , tłuszcz roślinny , skrobia , sól jodowana , cukier... Kociołek ma w opisie porcji 43% tłuszczu, choć to pewnie zależy co czego dodajesz ten fix, ale pewnie również ma w składzie i mąkę i tłuszcz. Link Zgłoś