Dodaj do ulubionych

Nie chudnę:(

26.02.11, 19:22

Od 3 tyg. jestem na tej diecie przez pierwsze 1,5 tyg. spadło mi 4kg. od tej pory nic. Stosuję się do zaleceń Dukana a waga stoi.
Pocieszcie, powiedzcie że to tylko chwilowo wiem że w książce pisze że taka sytuacja może mieć miejsce ale jak długo?
Obserwuj wątek
    • madzioreck Re: Nie chudnę:( 26.02.11, 19:38
      Nie rozumiem: w sumie w 3 tygodnie schudłaś 4kg, to jaki spadek by Cię zadowalał? To tym bardziej zadziwiające, że przy starcie z normalnego BMI, czyli formalnie - braku nadwagi - rzadko się zdarzają takie spektakularne spadki. I tak czy inaczej jest to spory szok dla organizmu, nic dziwnego, że zaczął się bronić, to normalne, nie cały czas po równo idzie tak, jak na początku przy "uderzeniu";)
      A jeszcze zapytam, ile dni I fazy zrobiłaś?

• romantic30 Re: Nie chudnę:( 26.02.11, 20:03
        jak dla mnie to schudłaś bardzo ładnie, ja mam niecałe 4kg po miesiącu dietowania,ale czekam, chociaż szlag mnie trafia:)
      • mamajestem Re: Nie chudnę:( 26.02.11, 21:23
        Wiem że moje BMI początkowe było ok. ale źle się czuję ze swoją wagą. Przytyłam po ciążach i chciała bym pozbyć się tego balastu.
        I fazy zrobiła 4 dni.
        • madzioreck Re: Nie chudnę:( 26.02.11, 21:54
          mamajestem napisała:

> Wiem że moje BMI początkowe było ok. ale źle się czuję ze swoją wagą. Przytyłam
          > po ciążach i chciała bym pozbyć się tego balastu.

Ja tego nie kwestionuję, sama dążyłam do wagi poniżej tego BMI, ale po prostu wyjaśniam, dlaczego jest tak, a nie inaczej. Tym bardziej, ze taki wynik jest rewelacyjny, jak już pisałam wyżej, nie masz więc powodów do zmartwienia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka