Dodaj do ulubionych

Zielona kawa w tabletkach

• ankalato Re: Zielona kawa w tabletkach 02.10.13, 13:18
      zielona kawa jest super, ale lesze są granatowe porzeczki, nie wspominając o śinokoperkowym agreście hahah
      • Gość: Viki Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.access.telenet.be 04.10.13, 09:42
        ja łykam te tabletki tydzien.... ale waga stoi ...
    • Gość: aga zielona kawa IP: 89.204.130.* 05.10.13, 13:40
      po tych wszystkich wpisach na tej stronie, wychodzi,ze stracilam 110 euro.....a tabletki mi dzis wlasnie doszly. no nic, przekonam sie sama,aczkolwiek motywacji juz zabraklo.odezwe sie i dam wam znac ,co i jak...
      • zyrafa46 Re: zielona kawa 05.10.13, 23:24
        Kawa z rana, lepsza niż śmietana.
        A ja tam wolę własne sposoby na gibkie ciało :).
    • wiolettatc Re: Zielona kawa w tabletkach 06.10.13, 19:47
      Też się nad tym zastanawiałam ;) ale nic nie ma za darmo na wszystko trzeba zapracować - na szczupłą i zdrową sylwetkę też!
      mojeodchudzaniewtuanie.blogspot.com/2013/08/tabletki-z-zielonej-kawy-co-wy-na-to.html
    • Gość: zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.dynamic.mm.pl 08.10.13, 19:37
      Joasiu, nawet nie otworzyłam tego linku...
      W razie czego - wolę zapytać :).
      Gdybym użyła czegoś takiego - straciłabym, myslę, że słusznie
      - zaufanie zaginionej osoby.
      Jakieś zaufanie i szacunek (też do dziecka - się należy).
      A ono powinno mieć zaufanie (UZASADNIONE) do nas :).

Aaaa, to ciekawe rozwinięcie wątku o.... kawie :D :D :D
    • zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 10.10.13, 21:06
      Bo można inaczej, BEZ SUPLEMENTÓW i nawet przestaje ciągnąć
      do słodyczy, he he. A słodycze są zdrowe... głównie dla kieszeni
      producentów cukru :) i takich tam innych.
    • Gość: kiler Dieta cud IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 18:57
      DIETA CUD - JEDZ ILE WLEZIE A BĘDZIE CUD JAK SCHUDNIESZ
      • zyrafa46 Re: Dieta cud 17.10.13, 19:21
        A Ty Kiler na jakim jesteś etapie? :)
    • Gość: Haszysz Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.tktelekom.pl 20.10.13, 08:03
      Nie mam co prawda doświadczenia w przyjmowaniu zielonej kawy w tabletkach, ale skusiłem się kiedyś na podobno rewelacyjny produkt firmy Swanson, a mianowicie na tabletki Swanson Ultra Extra-Strength 5-HTP.
      To był mój pierwszy i ostatni taki błąd życiowy! Mogłem tę kasę oddać jakiemuś bezdomnemu - przynajmniej wypił by za moje zdrowie a tak, jestem w plecy kilkadziesiąt złotych i nie schudłem nawet pół kilograma! Co więcej - przytyłem 6kg! Cygaństwo i jeszcze raz cygaństwo! Nie dajcie się oszukiwać na cudowne tabletki odchudzające!
      Czytajcie opinie, ale nie na oficjalnych stronach sprzedających te dziadostwo, ale na takich właśnie stronach, jak tu.
      Ważący już 103kg,
      Krzysztof.
    • Gość: zawiedziona zielona kawa w kapsułkach IP: 37.228.37.* 20.10.13, 12:28
      NIE DZIAŁA!!!! NIC A NIC!
      pieniądze wyrzucone w błoto, a raczej w kieszeń producenta i dystrybutora którzy reklamą zwiedli nawet mnie...
      • zyrafa46 Re: zielona kawa w kapsułkach 20.10.13, 13:38
        Jest kilka sposobów na schudnięcie. Kilka bez diety i suplementów.
        Ale nie chce mi się pisać. Łatwiej i szybciej pogadać przez telefon.
        I w dodatku w Polsce mam non stop za małą opłatą.
    • zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 20.10.13, 17:33
      Napracowałeś się Lechu :D
    • wiesiakkk Re: Zielona kawa w tabletkach 15.11.13, 22:47
      Gdyby ktoś wynalazł skuteczny produkt - tabletki-lekarstwo na odchudzanie to by dostał za to Nobla. A jak powszechnie wiadomo nic w tym temacie nie miało miejsca. Więc miłe dziewczyny jest tylko jedno wyjście "ŻM" - żryj mniej. Żadna zielona kawa Ci nie pomoże. Sama mam problem z nadwagą i niestety tylko powyższe stwierdzenie może zadziałać. Potrzebna silna wola - lecz sama jej nie mam. NIE MA SKUTECZNEGO LEKARSTWA NA ODCHUDZANIE - JEST TYLKO SILNA WOLA. Ja jej niestety nie mam. Życzę powodzenia i silnej woli w odchudzaniu.
      • Gość: zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.warszawa.mm.pl 16.11.13, 12:35
        Wiesiu, to nie chodzi o silną wolę...
        Jest inny sposób.
        I nie żadna dieta jest tym sposobem.
        Odwrotnie - od działa tak, że bez silnej woli - "idzie wytrzymać" i: "MŻ".
    • Gość: siara Zielona Kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.13, 17:59
      Zielona kawa to placebo. Gniot. Ćwiczenia + nawet zielona trawa = efekt
      • Gość: czekooladaa98 Re: Zielona Kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 08:44
        Nie piłam, ale bez zielonej kawy też można schudnąć :)
    • Gość: ania Zielona kawa w tabletkach IP: 83.1.81.* 19.11.13, 21:40
      ja biore zieloną kawe w tabletkach od 4 dni,cwicze 5 dni w tyg.na silowni po 2 godz. ,moja dieta to 3 malutkie posilki dziennie zdrowego jedzenia np.obiad 2 jajka gotowane ze szpinakiem. Zielona kawa bardzo mi pomaga bo dawniej na takiej diecie nie moglam dlugo wytrzymac i caly czas bylam glodna a teraz wcale nie czuje glodu,a te 3 posilki w ciagu dnia to nawet dla mnie zaduzo.POLECAM ZIELONA KAWE !!!
      • Gość: zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.warszawa.mm.pl 20.11.13, 12:42
        Kawa, coś sobie przypominam...
        Kiedyś poddałam się ciekawej diecie. Wszystko było w zasadzie w porządku....
        Dieta trwała 14 dni. Tylko.
        Ale tyle wystarczyło, by "naruszył" mi się dość poważnie mój system hormonalny.
        To tak ku przestrodze...
    • joanna_gaw_88 Re: Zielona kawa w tabletkach 20.11.13, 17:58
      Ja na wiosnę kupiłam kawę w kapsułkach która się chyba nazywała slimina green coffee caps. Zapłaciłam za nią ok 20zł za 30 kapsułek .Łykałam je w sumie przez dwa miesiące i udało mi się schudnąć w tym czasie 10 kg bez żadnych diet czy ćwiczeń. Same kapsułki powodowały że apetyt miałam mniejszy a jednocześnie czułam się super. Polecam ją wszystkim bo naprawdę warto:)
      • gosc2401 Re: Zielona kawa w tabletkach 29.12.13, 17:13
        Witam. Od tygodnia systematycznie ćwiczę a6w aby schudnąć i nie jem słodyczy, a schudłam zaledwie pół kg ;/ Zastanawiałam się nad kupnem ''zielonej kawy'', ale czytałam, że lepsza jest ''slimina green coffee caps''. Ty napisałaś, że naprawdę działa, więc jednak ją kupię ;) Z jakiej strony kupowałaś? Dobrze się po niej czujesz? Z góry dziękuję
    • Gość: And Zielona kawa? IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.13, 22:54

Ciekawe ile zarabiają na takich "szczerych" opiniach?
      Re: Zielona kawa w tabletkachIP: *.inv.com
      Gość: olciak 13.03.13, 15:00 Odpowiedz
      :) czesc mnie polecialo na razie 5 kilo w dół!!!!! jestem pod ogromniastym wrażeniem! nie spodziewalam sie!!!! super !!! :D
    • Gość: lola zielona kawa:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:06
      zielona kawa to blef :( nie działa tak jak mówią i piszą -nie schudłam ale wręcz przytyłam jakieś 1 kg MASAKRA
      • zyrafa46 Re: zielona kawa:( 02.12.13, 12:10
        to zgłoś się do żyrafy...
      • beteleguse Do odchudzających się dziewczyn... 26.01.14, 21:29
        Cześć dziewczyny..! Na waszych forach dostałem wiele ciekawych info na temat wybielania ząbków i inne mądre porady jeżeli chodzi wygląd i sprawy kosmetyczne.
        -DO DZIEWCZYNEK KTÓRE SIĘ ODCHUDZAJĄ ...! Stosowałem różne diety i najskuteczniejszą dietą był DUKAN..i bardzo szybciutko zrzuciłem 20 kilo w dwa miesiące,ale jest ryzyko uszkodzenia zdrowia...
        ZIELONA KAWA - TO BUJDA NA RESORACH...Jest przekonywujące forum na którym są zdjęcia ŚWIETNYCH LASEK i wszystkie piszą niestworzone rzeczy jakie może zdziałać ten lek,że nie mogą się doczekać na dostawę TEGO CUDA.. JA za cholerę nie mogłem dodać swojego komentarza na tym forum...Może powinni zatrudnić moderatora ,który niewygodne posty będzie usuwać. Najskuteczniejszą dietę jest dietka pod tytułem "MŻ" czyli mniej żreć...Ja chodzę na basen i biegam,ale najwięcej wagi gubię podczas dobrego seksu ,ta metoda jest niezwykle przyjemna i rewelacyjna,ale do tego wam potrzebny dobry kochanek....

TO LINKI FORÓW,DO KTÓRYCH NIE MOŻNA NIC DODAĆ..
        ek.pl/artykuly/health-journal/
        NAWET NA KAFETERI MÓJ POST ZOSTAŁ UZNANY ZA SPAM

f.kafeteria.pl/nowy.php?id_p=4948590
        • Gość: Moniczka Re: Do odchudzających się dziewczyn... IP: *.centertel.pl 29.04.14, 08:16
          A nie pomyslas po prostu ze kazdy ma inny organizm i kazdy reaguje inaczej, wiadomo ze jak ktos ma mega nadwage to one nie zadziala ja mialam tylko 4 kg i u mnie zadzialo no i w sumie to tez zalezy od wieku bo mlody organizm to szybciej reaguje a wiadomo jak ktos starszy to juz ukladowi sie nie chce pracowac. Wiec nie rozsiewaj boj nie WOGOLE nie dziala jak sa osoby na ktore zadzialal a ze twoj ogranizm nic sobie nie robi z zielonej kawy to powinnas poszukac czegos mocniejszego i przede wszystkim wiecej cwiczyc i mniej jest :)
      • Gość: gosc Re: zielona kawa:( IP: *.19-3.cable.virginm.net 06.02.14, 12:46
        Witam wszystkich,ja zakupilam tabletki zielonej kawy biore juz prawie miesiac i waga ta sama,kupilam teraz dodatkowo zmielone ziarna tej kawy i zobaczymy>ale smak jest okropny!!!
        • zyrafa46 Re: zielona kawa:( 07.02.14, 00:14
          wŁAŚNIE DLATEGO JESZCZE SIĘ NIE ZDECYDOWAŁAM NA ZAKUP I PIECIE ZIELONEJ KAWY.
          Piję czystą wodę. Oczyszczam, przepłukuję cały mój organizm.
          Jeżdżę też na rowerze, biegam, gimnastykuję wszystko co się da w moim ciele. Też oczy.
          Codziennie jem warzywa a ostatnio coraz więcej w postaci surówek. :)
          To samo winszuję naszemu psu (12 lat) i zauważyliśmy, że dużo lepiej widzi.
          Nawet od sporo młodszych od siebie :). Ma też więcej energii.
          Ze mną jest podobnie :)
      • Gość: Moniczka Re: zielona kawa:( IP: *.centertel.pl 29.04.14, 08:18
        Twoj organizm po prostu na nia nie zareagowal
    • zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 16.12.13, 16:03
      Mi już nie zależy na kawie...
      Smaku nigdy nie lubiłam. Energii przestało mi juz brakować.
      Do słodkości przestało mnie ciągnąć.
      Na figurę już nie narzekam.
      Przydałoby się więcej słonecznych dni - bo to lubię :-).
    • Gość: yyy Re: chudniemy IP: *.centertel.pl 28.12.13, 02:45
      Hehe, tuz po ciąży chudnie się dość szybko, naturalnie, zapasy wody i pokarmu zchodzą w mgnieniu oka bez wmawiania sobie i innym suplementu. Sprobuj to stosowac jak po spadku wagi zaczniesz tyć i wtedy powiedz, czy to dziala
    • Gość: Elzbieta Sochacka Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.13, 21:48
      Kupilam zielona kawe w tabletkach. W Moim przypadku kuracja nie dala efektow. Gdy napisalam maila do firmy MASSIVE DYNAMIC, mila Pani grzecznie Mnie poinstruowala jak mam postapic, by odzyskac zwrot pieniedzy. Maila wyslalam tuz przed Swietami Bozonarodzeniowymi i juz mam pieniadze na koncie. Doslownie w kilka dni bez zadnych problemow, za co pieknie dziekuje i zycze pomyslnego Nowego Roku!!! I tego zebyscie Panstwo mieli jak najmniej takich klientow jak Ja. A wiem, ze u innych osob kuracja odniosla skutek. Z wyrazami szacunku. Elzbieta Sochacka
    • Gość: średniogruba polecam niedoceniany na szybkie odchudzenie nordic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.13, 12:55
      Mam 54 lata , jestem srednio gruba , jadam nieregularnie, uwielbiam słodycze na siłownię nie mam czasu. Śmaiałam się ze starych bab z kijkami ( nordic walking ) do czasu kiedy pierwszy raz nie spróbowałam. Codzienne bardzo szybki marsz ok 45 minut daje rezultaty nadzwyczajne.
      Mam w domu orbitrek i myslałam że w miarę jestem fit, ale po pierwszym bardzo szybkim marszu z kijkami bolały mnie wszystkie mięsnie, az nie mogłam uwierzyć . Po 3 tygodniach CODZIENNEGO biegania rezultaty są swietne Wyszczupla doskonale brzuch, uda , pośladki, przetał boleć mnie kręgosłup ( po 3 dniach ) bo pracę mam siedzącą i cały czas samochód więc zero ruchu.Poza tym cera super, generalnie doskonale dotleniony cały organizm ( wreszczie doceniam że mieszkam blisko parku )Jem co jadłam, a rezultay spore.
      Jeżeli ktoś dołączy nawet niewielkie zmiany w diecie( oczywiste ograniczenie smieciowego jedzenia ) rezultat gwarantowanyPrzypominam nie chodzimy a szybki marsz.
      Kijki kupiłam w Biedronce za parę zotych wazne sa sportowe buty aby nie nabawić się kontuzji ( zapalenia rozścięgna podeszwowego )
    • Gość: kinia odchudzanie zielona kawa w kapsulkach IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.14, 21:40
      a czy stosujac zielona kawe w kapsulkach sa jakies skutki uboczne?
      • zyrafa46 Re: odchudzanie zielona kawa w kapsulkach 10.01.14, 23:22
        Z pewnością nastąpi efekt odchudzenia portfela :).
        Przepraszam, napisałam raczej nie na temat.
        Więc już uciekam.
        • Gość: tyśka Re: odchudzanie zielona kawa w kapsulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 19:24
          Niekoniecznie zyrafa.
          Ja stosuję Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 i jakoś żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam. Nie wiem, może to zależy od marki danej zielonej kawy... Nie mam pojęcia.
          Wiadomo każda jest robiona inaczej, i różni się jakością.
          Jedyny skutek, który ja zauważyłam, ale pozytywny to spadek wagi o 1kg mniej w ciągu miesiąca. Zobaczymy, co będzie dalej.
          • zyrafa46 Re: odchudzanie zielona kawa w kapsulkach 12.01.14, 14:33
            Trochę żartowałam ale trochę nie. No bo faktycznie: nic za darmo nie kupisz.
            Oprócz miłości - ale tej nie potrzeba nawet kupować.
            A 1 kg na miesiąc - to myślę - wystarczyłoby ćwiczeniami i odpowiednią dietą.
            I oczywiście piciem wody. Ona jest konieczna. Zawsze.
            Sama mam problem, bo bardzo brakuje mi ruchu a muszę najpierw wyleczyć dwie kontuzjowane kończyny.
            • Gość: tyśka Re: odchudzanie zielona kawa w kapsulkach IP: 92.55.195.* 30.01.14, 19:43
              Powiem Ci tak... próbowałam sama się odchudzać i za chiny się nie udawało, bo ciągle miałam na coś ochotę, dopiero kiedy zobaczyłam u mojej mamy tą green coffee bean 1600 w tabletkach, to mówię "kurde, teraz wiem jaką ta moja dietę cud prowadzi" (moja mamka zaczęła się odchudzać i wielce mówiła jak ona cierpi na tych ćwiczeniach), a tu się wydało.
              I to w gruncie rzeczy jej wygląd przekonał mnie do kupienia tej zielonej kawki.
              Wierz mi, że dla mnie te jeden kilo w miesiąc dało wiele.
              30.12.2013 ważyłam 78, a dziś 76 w porywach do 75.
              Więc jeśli tak efektywnie mam tracić zbędne kilogramy, to z chęcią.
              Samodzielnie? Przenigdy.... obawiałabym się napadu słodyczy, których teraz już takich nie mam...
    • Gość: katka odchudzanie IP: *.cdma.centertel.pl 13.01.14, 10:26
      dziewczyny ja brałam asystor slim i przez 8 miesięcy schudłam 21kg. nie odchudzam się już 6 miesięcy i nie ma efektu jojo. nie wiem czy działa na każdego ale mi bardzo pomógł. nie chce się jeść po tym. pierwszy kg spad już po 7 dniach stosowania pigułek. stosowałam zieloną kawę, lineę, różne herbatki odchudzające i inne preparaty i na własnym przykładzie mogę powiedzieć że to jedyne tabletki które działają tak na prawdę bez żadnej ściemy. poza tym poprawił się wygląd mojej cery więc jest kolejny plus dla asystora. z czystym sumieniem polecam
      • zyrafa46 Re: odchudzanie 19.01.14, 10:04
        Katko, a czy z hormonami wszystko dobrze?
        Ja kiedyś zastosowałam 14 dniową dietę odchudzającą.
        Żadnych leków czy suplementów.
        Tylko dieta...
        14 dni...
        Trochę trwało, zanim wyregulowałam swoje hormony do właściwego poziomu
    • Gość: jsz cud musisz zrobic sama;) IP: *.toya.net.pl 19.01.14, 17:57
      takie tabletki zazwyczaj maja na celu ewentualne zachamowanie apetytu, ale jest o wiele tanszych specyfikow (i to dostepnych w aptece), ktore w tym pomagaja. nie ma tabletek cud, tak samo jak cudownie sadelko nikomu nie zniknie. trzeba zmienic swe nawyki zywieniowe i miec wiecej aktywnosci.
    • Gość: Lila Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 07:09
      Nie działa, szkoda kasy naciaganie ludzi na kasę. Brałam , zerowy efekt .
      • zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 20.01.14, 17:15
        Pisałam już. Są inne, zdrowsze i skuteczniejsze metody niż kawa.
        :)
    • Gość: Izabell Meridia15mg-najlepszy preparat na odchudzanie! IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 20:50
      Witam, !
      Polecam strone gdzie mozna zamowic MERIDIE15
      www.zlotadieta.pl.tl
      POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO ODCHUDZANIA!
    • Gość: mimika aliness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 20:28
      czy ktoś próbował kapsułki z zieloną kawą Aliness??? bo ja zaczęłam je właśnie łykać ale nie wiem czy będą jakieś efekty?? może ktoś już miał z nimi do czynienia bardzo proszę o odpowiedź
      • Gość: Konrad Re: aliness IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.14, 21:41
        Cześć, znam markę aliness. Biore ich kolagen arthro sprint na moje bolące kolana i szybko pomógł. Firma stawia na jakość, ma przystepne ceny i bardzo dobre składy. My Vita, slim green itd to jakiś ułamek składów, w dodatku bez informacji ile czego jest w środku. Nie oczekuj, że po jakiej kolwiek kawie schudniesz więcej niż 2-3 kg i nie wierz tym co piszą, że schudli więcej. Więcej sportu ,sexu i zdrowa diety to wtedy zielona kawa CI pomorze.
        Kawa aliness to z tego co pamiętam najmocniejszy ekstrakt i w dodatku ma chrom.

pozdrawiam i trzymam kciuki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka