mraw 12.11.02, 22:56 Czy ktoś zetknął się z tym tematem? Hipnoza pomaga przy rzucaniu palenia, może pomoże przy nerwowym jedzeniu wieczorami czy nieopanowanym, ciągłym podjadaniu? pozdrawiam mrawcia Link Zgłoś Obserwuj wątek
mraw Re: hipnoza a odchudzanie 14.11.02, 23:43 Nikt nie słyszał?! Może chociaż ktoś się z ty nie zgadza?! odezwijcież się, ludziska! pzdr m Link Zgłoś
carbogrom Re: hipnoza a odchudzanie 15.11.02, 07:19 mraw napisała: > Czy ktoś zetknął się z tym tematem? Tak > Hipnoza pomaga przy rzucaniu palenia, może pomoże przy nerwowym jedzeniu > wieczorami czy nieopanowanym, ciągłym podjadaniu? Jesli to ma podloze emocjonalne, to tak. > pozdrawiam > mrawcia Link Zgłoś
agac5 Re: hipnoza a odchudzanie 21.11.02, 11:15 śpieszę z informacją, że hipnoza może wspomóc odchudzanie ale sama nie wiele zdziała. Pamiętaj, że nie każda osoba jest podatna na hipnozę. Jak raz właśnie jestem w trakcie odchudzania. Mam bardzo dużo do zgubienia. Stosowałam głodówkę lecniczą przez 13 dni + seanse hipnotyczne i teraz mam 11 kilo mniej !!!!!!!! Link Zgłoś