Dodaj do ulubionych

Mi też się uda!

16.07.08, 23:36
Witam, jestem Kinga :)
Na wstępie przyznam, że podglądam to forum od długiego czasu... dawno też kupiłam sobie produkty, które czekały na tą włąsnie chwilę. Na decyzję, że zaczynam. Dlaczego tyle zwlekałam napiszę kiedy indziej, póki co, najważniejsze, że startuję! ;))))
Odchudzam się od zawsze i jak każdy mam nadzieję i wierzę, że to ostatni raz. Przeszłam wszystkie diety świata, z wyjątkiem właśnie HL. Chudnę i grubnę na zmianę. Mój problem zdecydowanie polega na objadaniu sukcesów odchudzania.
Tak było zawsze, ale chyba najbardziej wkurzyłam się na siebie za zaprzepaszczenie efektów Diety Cambridge w poprzenie wakacje!!! Pięknie schudłam. Taka byłam zachwycona. Ja i inni też, bo sukces ważył 10 kilo w dwa miesiące.
Dzisiaj zaczynam od nowa. Wiem, że HL przynosi efekty. Mam nadzieję, że zaczynam mądrzejsza o doświadzczenie wychodzenia z diety. Bo że dietę przejdę do wymarzonych efektów to wiem, a co będzie potem? Jakos się nie martwię, wiem że pomożecie i proszę trzymajcie kciuki! Pozdrawiam. Kinga

aha. nie wiem ile ważę (około 65kilo/161wzrostu, tym razem najwazniejsze są dla mnie centymetry i ubrania. Muszę się jutro zmierzyć żebym mogła obserwowac wyniki :)
Ale się cieszę, że zaczynam! Pa
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Mi też się uda! 17.07.08, 00:08
      To Ty się odchudzaj i zdawaj relacje a my Cię juz potem
      przypilnujemy żebyś po zakończeniu diety nie popadła w stare nałogi
      i przyzwyczajenia :DDD
      Życzę sukcesów i trzymam kciuki :o)))
    • ka.ce Re: Mi też się uda! 17.07.08, 08:43
      Witam :))
      U mnie pogoda do niczego, za to nastrój mam boski, tak bardzo się cieszę że zaczynam ;))
      Zważona i zmierzona zaczynam nowy etap w życiu!
      Życzę wszystkim miłego dnia i do wieczora....'
    • asiul3k Re: Mi też się uda! 17.07.08, 09:37

No właśnie ... bo po schudnięciu trzeba jeszcze efekt utrzymać, więc
      życzę, żeby się udało! ;)
    • yorelka Re: Mi też się uda! 17.07.08, 10:04
      Trzymamy kciuki i czekamy na relacje :))
    • ka.ce Re: Mi też się uda! 17.07.08, 23:09
      hej ;)
      Jak wam minął dzień? Mi bardzo szybko, energia mnie rozpierała, nie wiem co mnie tak naładowało, ale niech nie przestaje ;))))
      Do jutra!
    • ka.ce Re: Mi też się uda! 18.07.08, 17:28
      ależ mam powera!
      marzeniem byłoby utrzymać taką energię do końca diety... ale znam realia:) Póki co cieszę się jak dziecko'
      Wczoraj wydrukowałam sobie tabelkę do moich centymetrów, bedę się mierzyć co tydzień. Ale tylko mierzyć. Obiecałam sobie nie stawać na wagę aż do zakończenia pierwszego etapu mojego odchudzania, tj. do 21 sierpnia. zobaczymy jakie będą efekty ;))))
      dzisiaj nie mam juz nic w planach do roboty, posprzątane juz mam, głodna na szczęście nie jestem. wolne. teraz mam czas tylko dla siebie. Wymarzam się*

*wymarzam się- marzę jak będę wyglądać po diecie ;))))
    • ka.ce Re: Mi też się uda! 21.07.08, 16:11
      no po prostu mnie roznosi!!! góry przenosić :)) czekam na czwartek żeby udokumentować spadki centymetrów bo gołym okiem widzę że brzuch topnieje, czuję talię i o w ogóle taka jakaś jestem lekka ;)) po prostu super! wam tez życzę takiego samopoczucia :D
      • yorelka Re: Mi też się uda! 22.07.08, 08:24
        Aż miło poczytać :))
        Ważne jest bardzo pozytywne nastawienie, to nas motywuje do
        większego wysiłku. Oby tak dalej :))
        • ka.ce Re: Mi też się uda! 23.07.08, 23:01
          hej, wiecie co mnie najbardziej motywuje??? komentarze, że po HL nie ma jojo! Walczę, bo naprawdę wierzę, że to "ostatni raz". no oczywiście pomijam okolice ciąży, ale to jeszcze nie teraz ;) widzę jak będe wygladać, wieszam na szafie ulubione ciuchy i wiem że za miesiąc, dwa już się w nie zmieszczę... czekam na to trzy lata! wymarzam się coraz odważniej :)))) bo przecież ode mnie tylko zależy jak bede wygladać, a ja wiem że nie mam teraz czasu na to żeby polegnąć! to wojna którą zamierzam wygrac! i wygram! :))
          jutro pierwsze mierzenie, nie ukrywam że jestem szalenie ciekawa czy coś spadło. nawet jeśli centymetr nie bedzie łaskawy to i tak cieszę się że jestem na tej diecie, bo dużo lepiej się czuję:)i siłą rzeczy lepiej wygladam, a efekty przyjdą. wcześniej czy później, nie ma szans żeby nic nie spadło ;)))
          • ka.ce Re: Mi też się uda! 24.07.08, 08:47
            Kolejny tydzień przede mną.... no to wio, baśka!!! dzisiaj moje imieniny i fajny dzień mi się szykuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka