ka.ce
16.07.08, 23:36
Witam, jestem Kinga :)
Na wstępie przyznam, że podglądam to forum od długiego czasu... dawno też kupiłam sobie produkty, które czekały na tą włąsnie chwilę. Na decyzję, że zaczynam. Dlaczego tyle zwlekałam napiszę kiedy indziej, póki co, najważniejsze, że startuję! ;))))
Odchudzam się od zawsze i jak każdy mam nadzieję i wierzę, że to ostatni raz. Przeszłam wszystkie diety świata, z wyjątkiem właśnie HL. Chudnę i grubnę na zmianę. Mój problem zdecydowanie polega na objadaniu sukcesów odchudzania.
Tak było zawsze, ale chyba najbardziej wkurzyłam się na siebie za zaprzepaszczenie efektów Diety Cambridge w poprzenie wakacje!!! Pięknie schudłam. Taka byłam zachwycona. Ja i inni też, bo sukces ważył 10 kilo w dwa miesiące.
Dzisiaj zaczynam od nowa. Wiem, że HL przynosi efekty. Mam nadzieję, że zaczynam mądrzejsza o doświadzczenie wychodzenia z diety. Bo że dietę przejdę do wymarzonych efektów to wiem, a co będzie potem? Jakos się nie martwię, wiem że pomożecie i proszę trzymajcie kciuki! Pozdrawiam. Kinga
aha. nie wiem ile ważę (około 65kilo/161wzrostu, tym razem najwazniejsze są dla mnie centymetry i ubrania. Muszę się jutro zmierzyć żebym mogła obserwowac wyniki :)
Ale się cieszę, że zaczynam! Pa