ziuta.psiuta 01.09.11, 23:35 stosowałyście cos, żeby schudnąć ? jakies tabletki, ziola, cos z netu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciotka_matylda2 Re: suplementy 01.09.11, 23:52 jakieś zioła ojca klimuszki wieki temu, kilka lat temu meridię, niedawno alli Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta.psiuta Re: suplementy 01.09.11, 23:54 ciotka_matylda2 napisała: > jakieś zioła ojca klimuszki wieki temu, kilka lat temu meridię, niedawno alli i co pomoglo najbardziej i na dluzej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_matylda2 Re: suplementy 01.09.11, 23:58 chyba meridia, ale lekarz odmówił przepisywania bo źle na nią reagowałam...poza tym jego zdaniem efekty były mizerne.. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia.k Re: suplementy 02.09.11, 00:00 Zjadłam kilka sztuk, ale nie mam serca do tego. Wiem ze to nie pomaga. Tylko determinacja i chęć poprawy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cycollina Re: suplementy 02.09.11, 00:15 tak... napar z snesu i jakiejś tam kory potocznie figurą zwane ;) a chrom Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta.psiuta Re: suplementy 02.09.11, 08:20 ja rok temu łykałam spalacz tłuszczu, bo opona przyjela niewiarygodne rozmiary :D ale niewiele pomogl. pare miesiecy potem, stres "zjadł" mi 10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta.psiuta Re: suplementy 02.09.11, 09:50 niektore sa na efedrynie, amfetaminie...niebezpieczne, po prostu. i efekt jojo gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
aciok2 Re: suplementy 01.08.13, 20:57 Chcesz zamawiac produkty Wellness i Oriflame z 23% znizka - napisz tutaj: orifame.1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tobi-sz5 Re: suplementy 04.04.14, 12:49 Ziuta, do odchudzania trzeba podejść znacznie poważniej. Musisz wiedzieć, że jeden preparat nie odmieni Twojego życia. I suplementy nie zastąpią naturalnych zmian w diecie. Trzeba zamienić stare nawyki żywieniowe na nowe, odejść od tego co powoduje tycie, a zamienić na coś dobrego, ale nie przyczyniające się do gromadzenia tkanki tłuszczowej. Pomyśl o odchudzaniu jak o kilku etapach. Każdy z nich jest bardzo ważny i jeśli zachowasz odpowiednią kolejność to przekonasz się, że można zrzucić kilka kilogramów, skutecznie, zdrowo i bezpiecznie. To nie jest proste, ale nie jest też niemożliwe do osiągnięcia. Stworzyliśmy plan SuperShape, który ma na celu doprowadzenie do prawdziwej metamorfozy. Podchodzimy do tematu nieco szerzej i naszym celem jest zadbanie nie tylko o wagę, ale również o skórę kobiety, figurę, umysł i zdrowie. www.supershape.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lulaby06 Re: suplementy 03.08.13, 12:39 WItam, ja polecam MonaVIE RVL, te koktajle są smaczne i wykorzystujemy te dobre kalorie, dzięki czemu zamiast pustych kalorii, dostarcza się wartościowe składniki odżywczych.Każda porcja to ekwiwalent przeciwutleniaczy zawartych w ponad 10 porcjach owoców i warzyw. Ponadto, koktajl ma w sobie błonnik probiotyczny, dla zdrowego funkcjonowania układu trawiennego, oraz białko serwatki, dla utrzymania masy mięśniowej. Pomaga skutecznie kontrolowac wagę ciała i naturalnie ograniczyd apetyt, bo pijąc koktail nie chce się jeść a organizm jest odżywiony. Można kupic na stronie monavievo.com/preferred/signup/item_list.asp Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyfrownka Re: dieta od dietetyczki 06.04.14, 19:09 suplementy często pomagają, ale jak są dobrze dobrane. dużo pisze się w internecie o różnych dietach, ale ja nie wierzę w efekty wszytkich tych cudownych wymysłów. nie ma to jak poradzić się jakiegoś specjalisty, a w dobie internetu można nawet za darmo skontaktować się z dietetyczką e-mailem czy na skype. odsyłam zainteresowanych do stronki www.sklepdiety.pl/ z której sama korzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
s-gos Re: suplementy 17.08.14, 23:27 Właśnie wpadła mi ulotka 2 be slim w ręce i zastanawiałam się czy nie spróbować, wiadomo, że bez diety cudu się nie zdziała, ale czy szybciej spadają kg podczas brania tego suplementu? Odpowiedz Link Zgłoś