Dodaj do ulubionych

suplementy

01.09.11, 23:35
stosowałyście cos, żeby schudnąć ? jakies tabletki, ziola, cos z netu ?
Obserwuj wątek
    • magnolia.k Re: suplementy 01.09.11, 23:41
      ja nie
    • ciotka_matylda2 Re: suplementy 01.09.11, 23:52
      jakieś zioła ojca klimuszki wieki temu, kilka lat temu meridię, niedawno alli
      • ziuta.psiuta Re: suplementy 01.09.11, 23:54
        ciotka_matylda2 napisała:

> jakieś zioła ojca klimuszki wieki temu, kilka lat temu meridię, niedawno alli

i co pomoglo najbardziej i na dluzej ?
        • ciotka_matylda2 Re: suplementy 01.09.11, 23:58
          chyba meridia, ale lekarz odmówił przepisywania bo źle na nią reagowałam...poza tym jego zdaniem efekty były mizerne..
    • magnolia.k Re: suplementy 02.09.11, 00:00
      Zjadłam kilka sztuk, ale nie mam serca do tego.
      Wiem ze to nie pomaga.
      Tylko determinacja i chęć poprawy ;-))
    • cycollina Re: suplementy 02.09.11, 00:15
      tak... napar z snesu i jakiejś tam kory potocznie figurą zwane ;)
      a chrom
      • ziuta.psiuta Re: suplementy 02.09.11, 08:20
        ja rok temu łykałam spalacz tłuszczu, bo opona przyjela niewiarygodne rozmiary :D
        ale niewiele pomogl. pare miesiecy potem, stres "zjadł" mi 10 kg.
        • cycollina Re: suplementy 02.09.11, 08:54
          Ja nie ufam tym wszystkim spalaczom...
          • ziuta.psiuta Re: suplementy 02.09.11, 09:50
            niektore sa na efedrynie, amfetaminie...niebezpieczne, po prostu. i efekt jojo gwarantowany.
            • aciok2 Re: suplementy 01.08.13, 20:57
              Chcesz zamawiac produkty Wellness i Oriflame z 23% znizka - napisz tutaj: orifame.1@wp.pl
        • tobi-sz5 Re: suplementy 04.04.14, 12:49
          Ziuta, do odchudzania trzeba podejść znacznie poważniej. Musisz wiedzieć, że jeden preparat nie odmieni Twojego życia. I suplementy nie zastąpią naturalnych zmian w diecie. Trzeba zamienić stare nawyki żywieniowe na nowe, odejść od tego co powoduje tycie, a zamienić na coś dobrego, ale nie przyczyniające się do gromadzenia tkanki tłuszczowej.

Pomyśl o odchudzaniu jak o kilku etapach. Każdy z nich jest bardzo ważny i jeśli zachowasz odpowiednią kolejność to przekonasz się, że można zrzucić kilka kilogramów, skutecznie, zdrowo i bezpiecznie. To nie jest proste, ale nie jest też niemożliwe do osiągnięcia.
          Stworzyliśmy plan SuperShape, który ma na celu doprowadzenie do prawdziwej metamorfozy. Podchodzimy do tematu nieco szerzej i naszym celem jest zadbanie nie tylko o wagę, ale również o skórę kobiety, figurę, umysł i zdrowie.

www.supershape.pl/
    • lulaby06 Re: suplementy 03.08.13, 12:39
      WItam,

ja polecam MonaVIE RVL, te koktajle są smaczne i wykorzystujemy te dobre kalorie, dzięki czemu zamiast pustych kalorii, dostarcza się wartościowe składniki odżywczych.Każda porcja to ekwiwalent przeciwutleniaczy zawartych w ponad 10 porcjach owoców i warzyw. Ponadto, koktajl ma w sobie błonnik probiotyczny, dla zdrowego funkcjonowania układu trawiennego, oraz białko serwatki, dla utrzymania masy mięśniowej. Pomaga skutecznie kontrolowac wagę ciała
      i naturalnie ograniczyd apetyt, bo pijąc koktail nie chce się jeść a organizm jest odżywiony.
      Można kupic na stronie
      monavievo.com/preferred/signup/item_list.asp
      Pozdrawiam:)
    • cyfrownka Re: dieta od dietetyczki 06.04.14, 19:09
      suplementy często pomagają, ale jak są dobrze dobrane. dużo pisze się w internecie o różnych dietach, ale ja nie wierzę w efekty wszytkich tych cudownych wymysłów. nie ma to jak poradzić się jakiegoś specjalisty, a w dobie internetu można nawet za darmo skontaktować się z dietetyczką e-mailem czy na skype. odsyłam zainteresowanych do stronki www.sklepdiety.pl/ z której sama korzystałam
    • s-gos Re: suplementy 17.08.14, 23:27
      Właśnie wpadła mi ulotka 2 be slim w ręce i zastanawiałam się czy nie spróbować, wiadomo, że bez diety cudu się nie zdziała, ale czy szybciej spadają kg podczas brania tego suplementu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka