marcuslupus 26.08.13, 14:39 pseudoredaktorka powinna dostać grzywnę za nieprzestrzeganie ustawy o j. polskim (low budgetowe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AvantaR Re: Test tanich butów biegowych IP: *.welnowiec.net 26.08.13, 14:47 Totalnie beznadziejny test. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Test tanich butów biegowych IP: *.sds.uw.edu.pl 26.08.13, 17:06 Trochę nie zrozumiałem podsumowania :) Zdanie wieńczące ten test bardziej odnosi się do tego, że ludzie nie potrafią dobrać odpowiedniego obuwia dla siebie (schodzące paznokcie itp.), a nie do butów i ich praktycznego zastosowania... Ciekawe, ile km nabiegali testerzy w tych butach? Dookoła stadionu i z powrotem? Dla mnie porządny test to taki, kiedy czytam, że ktoś w danym modelu nabiegał ileśset kilometrów. Wtedy to ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
jacymalk Re: Test tanich butów biegowych 26.08.13, 18:10 wybiegałem w lidlowych bucikach ponad 700km do zdarcia podeszwy (to już drugie z podobnym kilometrazem) - za każdym razem mega wygodne, bez jednego otarcia (co zdarzało sie w markowym obuwiu),lekkie jak startówki. Biegałem w nich w górach (tu trochę mało stabilności), przełajach (podobnie), idealne na szosę i las. I kupię pewnie kolejne, bo nie zamierzam przepłacać po 100-300zł za buciki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabik Re: Test tanich butów biegowych IP: *.play-internet.pl 26.08.13, 19:06 mam ponad 100 km (trenuję 3x w tygodniu po 8-10 km) i nie narzekam na buty z lidla. Są lepsze od reeboków, które aktualnie zakurzają się na półce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Test tanich butów biegowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 23:13 Może nie uwierzycie , ale w ostatnich " Lidlach "przebiegłem 1.723 kilometry .Oczywiście w okresie prawie roku a nie jednorazowo(może dlatego że trenuję tylko na plaży, albo w lesie).Trenując na asfalcie pokonywałem swobodnie powyżej 1000 km.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meev Re: Test tanich butów biegowych IP: *.czarodziejka.net 27.08.13, 11:32 Jeśli ktoś podejmuje się testu, musi korzystać z testerów, którzy mają pojęcie o bieganiu, a nie ludzi, którzy porównują buty do halówek! Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słaby biegacz Re: Test tanich butów biegowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 14:00 mam takie z lidla . REWELACJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Test tanich butów biegowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 14:31 Nigdy nie biegałem w " markowych" butach i nie wiem jak się w nich biega. Może gdy ktoś biega w "Adidasach" i przerzuci się na buty z "Lidla" to odczówa dyskomfort. Ja biegam w "lidlach " już trzy lata. Biegałem cały rok po asfalcie,teraz biegam po plaży i lesie. Bardzo wysoko cenię buty z " Lidla " i nie zamieniłbym je na inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Test tanich butów biegowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 14:35 Przepraszam za słowo " odczówa", miało być "odczuwa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinszyd Re: Test tanich butów biegowych 28.08.13, 10:01 Pomijając wszystkie braki tego testu, to chyba trzeba się z niego cieszyć, bo może to pierwsza jaskółka po której przyjdzie wiosna - czyli więcej i już lepszych testów tzw. budżetowych butów. Testy które można znaleźć w internecie i prasie dotyczą butów od ok.250zł w górę, a co np. z modelami podstawowymi znanych firm, które na różnych promocjach można kupić za około 100zł lub mniej - o tym już cisza. Pozostaje tylko testować je na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś