Dodaj do ulubionych

Narodowy Spis Bieg

14.07.14, 15:01
Hej biegacze! Co sądzicie o Narodowym Spisie Biegaczy? Spisaliście się? To krótka, anonimowa ankieta, której wypełnienie zajmie Wam kilka minut, a odpowiedzi pomogą nam stworzyć pierwszy raport o biegaczach w Polsce, z którym się z Wami podzielimy w listopadzie.
Pozdrawiamy
Zespół PolskaBiega.pl
Obserwuj wątek
    • tygrynio1966 Re: Narodowy Spis Bieg 14.07.14, 15:06
      PZU potrzebuje nowej bazy danych :-)
    • rozbiegany88 Re: Narodowy Spis Bieg 14.07.14, 15:53
      Nawet Spoko akcja... już się spisałem.Ciekaw jestem czy rzeczywiście nie wyciągacie na siłę danych osobowych. Zobaczymyy.
    • polska-biega Re: Narodowy Spis Bieg 14.07.14, 16:08
      Akcja w pełni anonimowa. Nie trzeba zostawiać żadnych danych osobowych. Podanie maila jest dobrowolne i dla chętnych, którzy w pierwszej kolejności chcą otrzymać wyniki raportu, który wyślemy w listopadzie. Zapewniamy, że nie ma tutaj żadnych pułapek marketingowych. Chodzi o to, żebyśmy - my biegacze - się policzyli i coś nie więcej o sobie powiedzieli. Sami jesteśmy ciekaw wyników. Cząstkowe informacje podaliśmy już: TUTAJ
      Pozdrawiamy! :)
    • gucek_lbn Re: Narodowy Spis Bieg 05.08.14, 17:25
      Moim zdaniem super akcja! Spisałem się już dawno i jestem bardzo ciekawy rezultatow. Czy już wiadomo kiedy dokładniej można się ich spodziewać?
      • pawel_polskabiega Re: Narodowy Spis Bieg 06.08.14, 10:01
        Spis kończy się 30 września. Raport końcowy ukaże się w listopadzie. Pozdrawiam serdecznie.
        • gucek_lbn Re: Narodowy Spis Bieg 06.08.14, 10:59
          Super, nie mogę się doczekać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka