ulkalodz83 28.05.15, 08:20 nowa kolekcja Saucony Breakthru weszła w tym roku na wiosnę, biegacie w nich , jaki macie opinie o tych butach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bidaazpiszczy Re: Buty Saucony Breakthru 28.05.15, 09:32 Biegam w nich od ponad 2 lat, Kinvara- na szose I Fastwitch - do przelajowych. Ja bardzo je lubie, bo sa niesamowicie lekkie I daja mi amortyzacje, jakiej potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkalodz83 Re: Buty Saucony Breakthru 29.05.15, 09:26 Breakthru weszły 2 miesiące temu, w necie nie mogę znaleźć żadnych opinii o nich.Może ktoś się znajdzie tu na forum kto w nich już biega? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Buty Saucony Breakthru 30.05.15, 20:40 jak weszły dopiero dwa miesiące temu, to trochę za wcześnie na miarodajne opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
pacinowski Re: Buty Saucony Breakthru 18.06.15, 15:31 w życiu nie słyszałem o takim obuwiu i nie nie mogę się wypowiedzieć w ich temacie. Co nie zmienia faktu, że dużo biegam i mam rozeznanie w obuwiu do biegania. Każdy ma swoją ulubioną markę. Ja stanowczo preferuje asics www.dobiegania.pl/buty-do-biegania-meskie-asics-asics-gel-cumulus-17-4990-indigo-blue-p-13765.html Odpowiedz Link Zgłoś