Dodaj do ulubionych

pękające naczynka na policzkach

17.10.11, 14:20
Witam.
Mojej córci 4,5 roku na policzkach pękają bardzo naczynka.Przed wyjściem na dwór zawsze kremuję buzię.
Jakim kremem powinnam ją kremować na co dzień, czy są jakieś specjalne kremy do tego przeznaczone dla dzieci? Pani Doktor czy córce to zaniknie czy już tak jej pozostanie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • k.plata-nazar Re: pękające naczynka na policzkach 18.10.11, 18:28
      prosze kupic krem dla dziecka- na kazda pogode. W aptece moze Pani wybrac. zwłaszcza teraz- na jesien, kiedy skóra bedzie narazona na bardziej agresywne działanie czynników atmosferycznych.
    • k.plata-nazar Re: pękające naczynka na policzkach 18.10.11, 18:29
      moze warto udac sie do dermatologa
      • gracjana_klekocinska Re: pękające naczynka na policzkach 18.10.11, 19:23
        Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź.
        Pani Doktor a czy te naczynka znikną jeszcze czy raczej już jej zostaną? Bo u dorosłych już raczej to nie zanika a nie wiem jak u takich dzieci?
        Pozdrawiam.
    • Gość: Hania Re: pękające naczynka na policzkach IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.11, 08:30
      o nie jest przypadkiem uczulenie na mleko krowie lub modyfikowane ?bo moja córka (5 l) i syn (4) zawsze tak mają gdy przesadzą z mlekiem (mieli kiedys skazę), i to samo robi im się na policzkach gdy napiją się choćby minimalna ilosc mleka modyfik. Gdy nie podajemy mleka naczynka nie pękają, i po jakimś czasie to schodzi.
    • Gość: kasia_k28@interia Re: pękające naczynka na policzkach IP: *.play-internet.pl 17.07.15, 14:57
      Witam! Wiem ze Pani wpis był bardzo downo ale chciałabym się dowiedzieć czy naczynka u Pani córki nadal sa widoczne.Moja córeczka ma 3 latka i widoczne naczynka na twarzy bardzo mnie to martwi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka