03.02.14, 09:31
witam jestem mamą pół rocznej Mai mała jest karmiona piersia podaje jej terz zupkę jarzynową oraz deserek jabłuszka robi kupke raz dziennie nieraz nawet i dwa razy jak była malutka dostawała debridat od kolki teraz ma juz pół roku i nadal boli ja brzuch podaje jej nan noc espumisan czesto i tak budzi sie w nocy i nadal sie prezy czy to normalne chyba juz powinno jej to dawno minac pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: kolka IP: *.wist.com.pl 08.04.14, 15:22
      moja córa miała kolke do 9 miesiąca:))
    • mamciadancia86 Re: kolka 24.04.16, 14:38
      A może spróbuj butelki antykolkowej, ja kupiłam Twistshake. W smoczku masz taki wentylek, który równomiernie odprowadza powietrze. Mój synek te cierpiał na kolki. Poiłam go herbatką z koperkiem, również dawałam espumisan ale dopiero jak zmieniłam butelkę z czasem zauważyłam poprawę. Plusem w tej butelce jest to, że posiada specjalne sitko-mikser dzięki czemu nie tworzą się takie grudki.
      • bak-jaga Re: kolka 12.05.16, 00:13
        ile dałaś za tę butelkę? Nasza mała ma straszne kolki może i nam by pomogła.
        • mamciadancia86 Re: kolka 14.05.16, 14:02
          Za tą najmniejszą 180 ml zapłaciłam coś około 40 zł. W empiku masz teraz promocję na tę butelki więc zapłacisz mniej. Podsyłam link www.empik.com/szukaj/produkt?q=twistshake&qtype=basicForm
          • bak-jaga Re: kolka 16.05.16, 00:04
            ok dzięki :) W takim razie wstąpię jutro do empika i zobaczę te buteleczki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka