dzambii 22.04.10, 00:25 I wiersz "Do Jarosława" skasowali. Ciekawe dlaczego? Fajny był, taki PRL-owski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzambii Re: I skasowali 22.04.10, 00:26 I moja na niego odpowiedz tez diabli wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
tess.1 Re: I skasowali 22.04.10, 04:49 ehhh moje tez skasowali... czyli trzeba klamac piszac tutaj:-)) pozdrowka dla Gazety same madre glowy tam pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka dzambii to dla ciebie:) 22.04.10, 11:45 Moj wątek z tym wierszem skasowali, ciekawe dlaczego jak jest ogólno dostępny w necie??? wiersz ziejący nienawiścią, stronniczością. Celem chyba jest nakłonienie /wypranie mózgów/ ludu do głowsowania na biednego Jarosława, bo reszta to złodzieje chcąca oddać Polskę światu....oto on: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ " Do Jarosława Kaczyńskiego" Ojczyzna jest w potrzebie – to znaczy: łajdacy Znów wzięli się do swojej odwiecznej tu pracy Polska – mówią – i owszem to nawet rzecz miła Ale wprzód niech przeprosi tych których skrzywdziła Polska – mówią – wspaniale lecz trzeba po trochu Ją ucywilizować – niech klęczy na grochu Niech zmądrzeje niech zmieni swoje obyczaje Bo z tymi moherami to się żyć nie daje I znowu są dwie Polski – są jej dwa oblicza Jakub Jasiński wstaje z książki Mickiewicza Polska go nie pytała czy ma chęć umierać A on wiedział – że tego nie wolno wybierać Dwie Polski – ta o której wiedzieli prorocy I ta którą w objęcia bierze car północy Dwie Polski – jedna chce się podobać na świecie I ta druga – ta którą wiozą na lawecie Ta w naszą krew jak w sztandar królewski ubrana Naszych najświętszych przodków tajemnicza rana Powiedzą że to patos – tu trzeba patosu Ja tu mówię o sprawie odwiecznego losu Co zrobicie? – pytają nas teraz przodkowie I nikt na to pytanie za nas nie odpowie To co nas podzieliło – to się już nie sklei Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu! Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo? O to nas teraz pyta to spalone ciało I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie Odpowiedz Link Zgłoś
soft-on-line Re: czy ktoś może mnie oświecić ? 22.04.10, 12:35 Nie rozumiem dlaczego zniknął post "Takie pytanko" i już zupełnie nie pojmuję, dlaczego post : "Gdzie post "Takie pytanko " ???" został przeniesiony do Oślej Ławki ? Dopiero od katastrofy lotniczej jestem na Forum ... O co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: czy ktoś może mnie oświecić ? 22.04.10, 12:36 moje są kasowane nie tylko wątki ale pojedyncze posty, choc nie pisze niczego nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
soft-on-line Re: czy ktoś może mnie oświecić ? 22.04.10, 12:43 Hm... Ale ten post był dosyć długo. Nawet się wpisałaś, pamiętam. I tak nagle ? Za nic ? I ośla ławka też za nic ? A Naczelny GW tak się kiedyś burzył, że musi siedzieć za wolność słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: I skasowali 23.04.10, 19:20 tnij.org/katastrofawsmolensku02 - tu nic nie kasują Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: I skasowali 23.04.10, 21:14 tnij.org/ankietadokatastrofy - ankieta do katastrofy,głosujcie czy był to zamach czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany_muchomorek Re: I skasowali 23.04.10, 21:32 Z tego wątku skasowali 2 lub 3 moje wiadomości co swiadczy o tym, że moderator tego forum ma coś wspólnego z moderatorem forum z ankietą. Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany_muchomorek Re: I skasowali 23.04.10, 21:32 Podejrzewam że częśc dyskutantów to sztuczny tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany_muchomorek Re: I skasowali 23.04.10, 21:34 Zresztą świadczy o tym również treść wielu wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś