1alfa.alfa 07.06.10, 13:59 I tu macie całe to tzw pojednanie z Rosją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Z kosci a nastepnie sie modla. 07.06.10, 14:02 A nawet chca "odstraszac" deszcz? Czy to swiry? Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Na razie kart kredytowych 07.06.10, 14:06 A z czego jeszcze to zobaczymy, bo Gosiewskiemu ukradli notes Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Na razie kart kredytowych 07.06.10, 14:07 a tobie tumanie kto zaj,ebał rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Re: Na razie kart kredytowych 07.06.10, 14:11 zoro_wieczorowo_poro napisał: > a tobie tumanie kto zaj,ebał rozum? Gdyby ktos to napisał przed ujawnieniem już się domyślam co by z nim zrobiła GW Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Na razie kart kredytowych 07.06.10, 14:15 zakładasz, że polak nie okradnie poszkodowanych, a włam do darów dla powodzian? Nie wiem dlaczego przekreślasz pojednanie, jak takie oszołomy są wszędzie, a 300 zł pamiętasz? Dla posła to drobne, ale i tak nie odpuścili! Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Bobek pamiętasz jak sie upierałeś z tą mgłą jak ml 07.06.10, 20:29 boblebowsky napisał: > do sześcianu! jak mleko na lotnisku w Smoleńsku? Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Nie pamiętasz co robili w Lesie Kabackim? 07.06.10, 14:26 hieny sa wszedzie, choć to mniejszość na szczęście i co ma do tego pojednanie z Rosja? Kaczyński tez się zwracał do obywateli Rosji - i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie pamiętasz co robili w Lesie Kabackim? 07.06.10, 14:45 Oczywiście, że nie pamięta. To dopiero zaczęło do gimnazjum chodzić - jeszcze nawet cechy płciowe ma niewykształcone dlatego raz pisze jako chłopczyk, a raz jako dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Nie pamiętasz co robili w Lesie Kabackim? 07.06.10, 14:51 ayran napisał: > Oczywiście, że nie pamięta. To dopiero zaczęło do gimnazjum chodzić - > jeszcze nawet cechy płciowe ma niewykształcone dlatego raz pisze > jako chłopczyk, a raz jako dziewczynka. Z zapałkami... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 14:26 A może mają nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 14:31 Taki to naród... Nasi dziadkowie pamiętają przemarsz Armii Czerwonej. :( Nic się w tym radzieckim narodzie nie zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 14:50 0kruh napisał: > Nasi dziadkowie pamiętają przemarsz Armii Czerwonej. :( > Nic się w tym radzieckim narodzie nie zmieniło... A nasze babcie również? Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 14:55 Te, które cudem przeżyły, których nie zabili. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 14:58 0kruh napisał: > Te, które cudem przeżyły, których nie zabili. W tobie, to chyba przyzwoitość zbili...Dlaczego oceniacie całą nację po zachowaniu kilku śmieci...? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No i proszę wychodzi prawdziwy Kaczyński się odezw 07.06.10, 14:35 1alfa.alfa napisała: > I tu macie całe to tzw pojednanie z Rosją ał. Wyszukiwarki nie masz, to sie nazywa hieny cmentarne, ale co to ma do pojednania z Rosją? Pisdogłowia Hipokryzja. Jak ja bym założył taki idiotyczny wątek to już miał bym dopis Kosz-forumowego głupka maruodera, czy jakoś tak, a potem bym wyladował na ośłe Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: No i proszę wychodzi prawdziwy Kaczyński się 07.06.10, 14:57 Dobra rada: ogranicz picie. Szkodzi ci na pisanie. Bełkot. O myśleniu nie wspomnę z uprzejmości. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon sku---syny 07.06.10, 15:11 ale to wątek na forum społeczeństwo. Moja mama, gdy idzie na cmentarz z kwiatami (takie sztuczne kompozycje) podpisuje je na doniczce od spodu. Podkarpacie, ostoja tradycji i wiary, wieś, gdzie wszyscy się znają. Kiedyś jakaś kobiecina wzięła taką wiązankę i przełożyła na inny grób w tej samej alejce. Nie wiem, co tacy ludzie sobie myślą. I znicze też kradną, czasem przetapiają. Nie wspominam o tych najgorszych, którzy potrafią się włamac do grobu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: sku---syny 07.06.10, 15:42 nieslusznie.zabanowany.kon napisała: > Nie wiem, co tacy ludzie sobie myślą. Myślą sobie, że inni widzą i oceniają, na czyim grobie są kwiaty, kto bardziej szanuje swoich zmarłych, ale nie muszą wiedzieć skąd się tam wzięły. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 21:05 I co się tak bulwersujesz, pisdacka niemoto? Przecież NASI są nie inni. Kradną wszystko, co się da. Przed Świętem Zmarłych NIE WOLNO zaopatrzyć grobu we wszystkie kwiaty i bukiety, bo hołota ukradnie, przekonałam się już dawno. U nas sporo "ze wschoda", więc są to normy, jeszcze parę wieków na dogonienie CYWILIZACJI. Szkoda tylko, że to HOŁOTA pyszczy, gdy sama robi TO SAMO. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 21:25 etta2 napisała: > Szkoda tylko, że to HOŁOTA pyszczy, gdy sama robi TO SAMO. A zdziwiona jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 21:40 POlszewicy hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 22:09 etta2 napisała: > I co się tak bulwersujesz, pisdacka niemoto? Przecież NASI są nie > inni. Kradną wszystko, co się da. Przed Świętem Zmarłych NIE WOLNO > zaopatrzyć grobu we wszystkie kwiaty i bukiety, bo hołota ukradnie, > przekonałam się już dawno. U nas sporo "ze wschoda", więc są to > normy, jeszcze parę wieków na dogonienie CYWILIZACJI. Szkoda tylko, > że to HOŁOTA pyszczy, gdy sama robi TO SAMO. Żeby nie było że pochwalam złodziejstwo ale jest pewna różnica między kradzieżą kwiatka a okradaniem zwłok które jeszcze nie ostygły Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych 07.06.10, 22:44 A niby jaka różnica? Kwiatek, który się sprzeda czy karta kredytowa, z ktorej się ukradnie? I jedno i drugie - złodziejstwo pospolite, pisdacze, prymitywne i godne najwyższego potępienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista zazwyczaj hieny cmentarne, ale 07.06.10, 22:37 jeżeli okrada się wiekowe babcie to beneficjentem jest zazwyczaj o. Grzyb Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Re: zazwyczaj hieny cmentarne, ale 07.06.10, 22:40 Nie pieprz bez sensu bo tu mowa o okradaniu zabitych cyklista napisała: > jeżeli okrada się wiekowe babcie to beneficjentem jest zazwyczaj o. Grzyb Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: zazwyczaj hieny cmentarne, ale 07.06.10, 22:44 Zadałeś pytanie ogólne więc odpowiedziałem uwzględniając wszystkie warianty. Ruska wojskowa hołota która okradała zwłoki, to hieny. O. Rydzyk żeruje na wiekowych babciach. Pytaj precyzyjnie, dostaniesz precyzyjną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz A skąd wiesz że to był zmarły ? 08.06.10, 01:16 Podobno niektórzy jeszcze żyli ? Mnie się wydaje ze ten portfel zwyczajnie sobie leżął na ziemi jak ta 100 zł przywieziona ze Smoleńska przez dziennikarzy . Pod tym wzgledem ci żołnierze nie zachowali sie wcale gorzej od dziennikarza który schylił sie po banknot . Jaka róznica zwinąć z miesjca katastrofy karte do bankomtu a 100zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
gs-ms Re: A skąd wiesz że to był zmarły ? 08.06.10, 22:26 Jak się nazywa ludzi którzy okradają zmarłych? PIS -owcy zwani "roszczeniwymi leniwymi pisiorami" Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz Hieny! - czyli tak jak polityków którzy 08.06.10, 22:32 wykorzystują tragedię do własnych celów ! Odpowiedz Link Zgłoś
iminie Już nawet nie chce mi się komentować 09.06.10, 06:41 tak idiotycznych wątków. Ale mam pytanie, tu u nas w Polsce, jak wychodzisz z domu zamykasz drzwi? A auto zamykasz? Dlaczego, przecież my Polacy to taki uczciwy naród. Przecież na Kabatach zegarki z ciał ofiar katastrofy na pewno "ruskie" zdejmowali. I walizki kradli i portfele te "ruskie" a nie okoliczni mieszkańcy :( Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who tak jak ludzi którzy okradają porwanych... 11.06.10, 07:40 jak pisze gazeta haaretz, porwany przez izraelskich piratow (tj. rzad) wloch zostal pozbawiony wszystkich rzeczy, w tym karty kredytowej. karte uzywano gdy byl w niewoli. www.haaretz.com/print-edition/news/italian-flotilla-journalist-my-credit-card-was-used-after-idf-confiscated-it-1.295493 jak widac proceder nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś