qwakacz 10.07.10, 01:23 Robienie zadymy ? Czy wyjaśnienie okoliczności katastrofy ? Stawiam na zadymę bo gdyby ktoś chciał wyjaśniać okoliczności to nie gdybałby na podstawie zdjęć , informacji prasowych Naszego Dziennika czy filmu z Yotube . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojabogdan tematy samograje 10.07.10, 22:04 znasz odpowiedź, wiesz, że chodliwe tematy na takich forach usamodzielniają się niejako, z czasem tworzą się grupy, partie, jednoczące i antagonizujące, zwalczające się brutalnie bądź elegancko dyskutujące, a temat... nie jest w sumie już taki ważny Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: tematy samograje 10.07.10, 23:04 tojabogdan napisał: > znasz odpowiedź, wiesz, że chodliwe tematy na takich forach usamodzielniają się niejako, z czasem tworzą się grupy, partie, jednoczące i antagonizujące, zwalczające się brutalnie bądź elegancko dyskutujące, a temat... nie jest w sumie już taki ważny odpowiedź może i znał, ale wątek założył, no i na dodatek jednak uzyskał odpowiedź ;))) PS. a ja nie mogłam sie powstrzymac przed napisaniem 48.000 postu :D Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: tematy samograje 10.07.10, 23:22 Ale co wyprawia PiS,to jest juz straszne.Jak by dostali wladze w tym kraju,to faszyzm wprowadzili by w czystej postaci.Co oni wyrobiali dzis w Warszawie! te ich hasla: "POlityczny mord", "PO trupach do wladzy". Oni nie maja zadnego szacunku dla Polski,do ofiar katastrofy,do prawdy.To sa oszolomy! Cale sczescie,ze nie maja wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_toja Re: tematy samograje 10.07.10, 23:26 igor_uk napisał: > Ale co wyprawia PiS,to jest juz straszne.Jak by dostali wladze w tym kraju,to faszyzm wprowadzili by w czystej postaci.Co oni wyrobiali dzis w Warszawie! te ich hasla: "POlityczny mord", "PO trupach do wladzy". Oni nie maja zadnego szacunku dla Polski,do ofiar katastrofy,do prawdy.To sa oszolomy! Cale sczescie,ze nie maja wladzy. Igor - nie chwal dnia przed zachodem słońca - ja nie sądzę, żeby JK grał tylko o fotel prezydenta - to nie jest ta władza o jaką mu chodzi - on działa strategicznie - tego nie mozna mu odmówić - osiągnął cel = konsolidacja zwolenników - teraz ma przed soba wybory parlamentarne i... obym była złym prorokiem, ale sadzę, że tym razem wygra :( Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: tematy samograje 10.07.10, 23:40 joanna ,widze po stylu wypowiedzi,ze to jestes ty. A co dotyczy twojego czarnowidztwa,to jestem wiekszym optymistem. Heraklit z Efezu dawno temu powiedzial-"Nie mozna dwa rzy wejsc do tej samej rzeki".Mam nadzieje,ze kaczynskiemu Polace, rowniez ,to samo powiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
ergief Re: tematy samograje 10.07.10, 23:55 Igor_uk, co robisz na forum, nie wymienili Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: tematy samograje 11.07.10, 00:24 ergief,to co zawsze,ciezko pracuje.z czegos musze zyc. A ty co tutaj robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ergief Re: tematy samograje 11.07.10, 15:27 Dziwisz się że jeszcze jestem? Miałeś mnie spić i wysłać Tu154 do Smoleńska, pamiętasz? Ta pospolita próba przejechania mnie na pasach na szczęście zawiodła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: tematy samograje 11.07.10, 17:50 ergief,tylko nie spic,a uspic.Zeby soic,musial by cie dac wodke,czy cos jeszcze lepszegol,do wypicia, a ja,jako kacap,nigdy nie p[odziele sie alkoholem z kimkolwiek,nawet jak w gre wchdzi tak szlachetny cel,jak wyslanie ciebie do Smolenska. Odpowiedz Link Zgłoś
ergief Re: tematy samograje 11.07.10, 18:09 Rozumiem, no ale żeby tak samochodem po prostu na pasach. Sądziłem że wymyślisz coś finezyjnego jak np. polon, czy szpikulec parasola z trucizną a tu taki siwy weteran KGB chciał mnie samochodem na przejściu :( Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan podzielam Twoje zdanie, Igor, 10.07.10, 23:29 podzielam Twoje zdanie, Igor, że ludzie pokroju braci bliźniąt, to wiecznie wczorajsi, nekrofile, co przyznał sam niedoszły prezydent, w sumie żadni demokraci, bo chcieliby mieć kontrolę nad wszystkim, ale chodzi i to, że piszemy w międzyczasie o wszystkim, niekoniecznie na temat katastrofy, ale zataczamy coraz większe kręgi Odpowiedz Link Zgłoś