Dodaj do ulubionych

O co tutaj chodzi ?

10.07.10, 01:23
Robienie zadymy ? Czy wyjaśnienie okoliczności katastrofy ? Stawiam na zadymę
bo gdyby ktoś chciał wyjaśniać okoliczności to nie gdybałby na podstawie
zdjęć , informacji prasowych Naszego Dziennika czy filmu z Yotube .
Obserwuj wątek
    • tojabogdan tematy samograje 10.07.10, 22:04
      znasz odpowiedź, wiesz, że chodliwe tematy na takich forach usamodzielniają się
      niejako, z czasem tworzą się grupy, partie, jednoczące i antagonizujące,
      zwalczające się brutalnie bądź elegancko dyskutujące, a temat... nie jest w
      sumie już taki ważny
      • joanna_on-line Re: tematy samograje 10.07.10, 23:04
        tojabogdan napisał:

> znasz odpowiedź, wiesz, że chodliwe tematy na takich forach usamodzielniają
        się niejako, z czasem tworzą się grupy, partie, jednoczące i antagonizujące,
        zwalczające się brutalnie bądź elegancko dyskutujące, a temat... nie jest w
        sumie już taki ważny

odpowiedź może i znał, ale wątek założył, no i na dodatek jednak uzyskał
        odpowiedź ;)))

PS. a ja nie mogłam sie powstrzymac przed napisaniem 48.000 postu :D
        • igor_uk Re: tematy samograje 10.07.10, 23:22
          Ale co wyprawia PiS,to jest juz straszne.Jak by dostali wladze w tym kraju,to
          faszyzm wprowadzili by w czystej postaci.Co oni wyrobiali dzis w Warszawie! te
          ich hasla: "POlityczny mord", "PO trupach do wladzy". Oni nie maja zadnego
          szacunku dla Polski,do ofiar katastrofy,do prawdy.To sa oszolomy! Cale
          sczescie,ze nie maja wladzy.
          • joanna_toja Re: tematy samograje 10.07.10, 23:26
            igor_uk napisał:

> Ale co wyprawia PiS,to jest juz straszne.Jak by dostali wladze w tym
            kraju,to faszyzm wprowadzili by w czystej postaci.Co oni wyrobiali dzis w
            Warszawie! te ich hasla: "POlityczny mord", "PO trupach do wladzy". Oni nie
            maja zadnego szacunku dla Polski,do ofiar katastrofy,do prawdy.To sa oszolomy!
            Cale sczescie,ze nie maja wladzy.

Igor - nie chwal dnia przed zachodem słońca - ja nie sądzę, żeby JK grał tylko o
            fotel prezydenta - to nie jest ta władza o jaką mu chodzi - on działa
            strategicznie - tego nie mozna mu odmówić - osiągnął cel = konsolidacja
            zwolenników - teraz ma przed soba wybory parlamentarne i... obym była złym
            prorokiem, ale sadzę, że tym razem wygra :(
            • igor_uk Re: tematy samograje 10.07.10, 23:40
              joanna ,widze po stylu wypowiedzi,ze to jestes ty.
              A co dotyczy twojego czarnowidztwa,to jestem wiekszym optymistem. Heraklit z
              Efezu dawno temu powiedzial-"Nie mozna dwa rzy wejsc do tej samej rzeki".Mam
              nadzieje,ze kaczynskiemu Polace, rowniez ,to samo powiedza.
              • ergief Re: tematy samograje 10.07.10, 23:55
                Igor_uk, co robisz na forum, nie wymienili Cię?
                • igor_uk Re: tematy samograje 11.07.10, 00:24
                  ergief,to co zawsze,ciezko pracuje.z czegos musze zyc.
                  A ty co tutaj robisz?
                  • ergief Re: tematy samograje 11.07.10, 15:27
                    Dziwisz się że jeszcze jestem?
                    Miałeś mnie spić i wysłać Tu154 do Smoleńska, pamiętasz? Ta pospolita próba
                    przejechania mnie na pasach na szczęście zawiodła ;)
                    • igor_uk Re: tematy samograje 11.07.10, 17:50
                      ergief,tylko nie spic,a uspic.Zeby soic,musial by cie dac wodke,czy cos jeszcze
                      lepszegol,do wypicia, a ja,jako kacap,nigdy nie p[odziele sie alkoholem z
                      kimkolwiek,nawet jak w gre wchdzi tak szlachetny cel,jak wyslanie ciebie do
                      Smolenska.
                      • ergief Re: tematy samograje 11.07.10, 18:09
                        Rozumiem, no ale żeby tak samochodem po prostu na pasach. Sądziłem że wymyślisz
                        coś finezyjnego jak np. polon, czy szpikulec parasola z trucizną a tu taki siwy
                        weteran KGB chciał mnie samochodem na przejściu :(
          • tojabogdan podzielam Twoje zdanie, Igor, 10.07.10, 23:29
            podzielam Twoje zdanie, Igor, że ludzie pokroju braci bliźniąt, to wiecznie
            wczorajsi, nekrofile, co przyznał sam niedoszły prezydent, w sumie żadni
            demokraci, bo chcieliby mieć kontrolę nad wszystkim, ale chodzi i to, że piszemy
            w międzyczasie o wszystkim, niekoniecznie na temat katastrofy, ale zataczamy
            coraz większe kręgi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka