27.01.11, 18:32
nie bardzo rozumiem. dlaczego limuzyne prezydenta polski dowozilo, z bezprzykladnym narazeniem zycia godnym virtuti militari.... fsb?

spiskowcy przeda cienkie teorie o samolocie, a bomba mogla byc ukryta w limuzynie!
Obserwuj wątek
    • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 18:46
      No wiesz, tylko musimy dobrze się zastanowić co to za rodzaj bomby - w końcu samolot z limuzyną na pokładzie odleciał... a bomba i tak wybuchła! A ta ruska technika do tego taka fikuśna, że wybuchła na pokładzie nie tego samolotu który ją wiózł.

Chociaż wiesz co, zastanówmy się, czy wybuch tej bomby to nie był efekt jej interferencji na szczelinach czasowych. Ił podchodził do lądowania w takim czasie, żeby wytworzyć maksimum interferencyjne dokładnie w chwili gdy Tu miał się tam zjawić... No i sam rozumiesz, co było dalej.
      • gat45 Re: limuzyna 27.01.11, 19:28
        ...No i sam rozumiesz, co było dalej.

Elektrownia pierdyknęła (excusez le mot) ?
        • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 19:33
          Nie, to samolot pierdyknął, nie elektrownia. A wszystkoo dlatego, że bomba która była na pokładzie Iła - wybuchła na pokładzie Tupolewa. Y-k-w na pewno by zrozumiał dlaczego i o co tu chodzi z tą interferencją na szczelinach czasowych. Pozostałe osoby na forum... no jak chcą to niech wierzą na słowo, ale jak nie chcą to ja nikogo nie przekonam nawet najmądrzejszym argumentem ;-)
          • tojabogdan interfencja 27.01.11, 19:56
            ponieważ hubble "odkrył" najstarszą z dotychczas znanych galaktyk, niewykluczone, iż właśnie 10 kwietnia ubiegłego roku w rejonie Smoleńska dotarły fale elektromagnetyczne, jakie wywołane zostały w monencie powstania tej galaktyki, czyli 13,2 miliarda lat świetlnych temu. I te fale nałożyły się na fale mózgowe prezydenta.
            Ciekawe, czy zostały one zarejestrowane, i czy prezydent, mimo swej znaczącej roli w kraju i na świecie, podłączony był do EEG? Jeśli był i zapis tego EEG mają nasze tajne służby, można być spokojnym, że wszystko się teraz wyjaśni.
            I proces beatyfikacyjny wrszcie zostanie wszczęty. Może nawet prędzej niż w przypadku Anny Walentynowicz, o czym prasa już donosiła.
            • fleur23-0 Re: interfencja 27.01.11, 20:07
              oj, chyba jak tyle niewiadomych to będzie sprawka Voldemorta. Y-k-w przyznaj się.
            • state.of.independence Re: interfencja 27.01.11, 20:13
              tojabogdan napisał:

> I te fale nałożyły się na fale mózgowe prezydenta

A to Ty mówisz o jeszcze jednej interferencji oprócz tej, którą ja powyżej opisałam. Nie wiem czy ktoś stawiał Tarota przed wylotem samolotu, bo z tego co piszesz to wynika, że nad lotniskiem Smoleńskim nastąpiła koegzystencja wielu potencjalnie niebezpiecznych zjawisk. Możliwe, że otworzył się tam na chwilę korytarz czasoprzestrzenny łączący nas z jakimś innym światem i stąd cały ten galimatias.

> Jeśli był i zapis tego EEG maj
              > ą nasze tajne służby, można być spokojnym, że wszystko się teraz wyjaśni.
              > I proces beatyfikacyjny wrszcie zostanie wszczęty.

No uważaj, bo jak się okaże, że prezydent myślał cały czas "No, lądujże wreszcie, dziadu, ląduj!" to jeszcze go z Wawelu wyniosą. Ja bym tam na twoim miejscu ten EEG zostawiła w spokoju ;-p

Swoją drogą ciekawe która część mózgu uaktywnia się przy powtarzaniu w myślach "ląduj dziadu" i czy ta aktywność elektryczna jest wystarczająco silna, aby się to dało zapisać a potem przeanalizować?
              • tojabogdan zapisać da się na pewno 27.01.11, 20:21
                sądzę, że było to z płatów czołowych, z ich części nadoczodołej
                • state.of.independence Re: zapisać da się na pewno 27.01.11, 20:33
                  Tak czy owak - jak do tej pory nie wiemy, czy jakikolwiek zapis wykonany w trakcie lotu do Smoleńska istnieje. A szkoda... Może EEG powinno się z zasady instalować w vipowskiej salonce rządowych samolotów?
            • l_zaraza_l Re: interfencja 28.01.11, 13:08
              tojabogdan napisał:

> ponieważ hubble "odkrył" najstarszą z dotychczas znanych galaktyk, niewykluczon
              > e, iż właśnie 10 kwietnia ubiegłego roku w rejonie Smoleńska dotarły fale elekt
              > romagnetyczne, jakie wywołane zostały w monencie powstania tej galaktyki, czyli
              > 13,2 miliarda lat świetlnych temu. I te fale nałożyły się na fale mózgowe prez
              > ydenta.

To teraz bądź łaskaw nam wyjaśnić, który z organów panaprezydĘta mógł wytworzyć te fale mózgowe.
    • igor_uk Re: limuzyna 27.01.11, 20:13
      YKW,ja juz na ten temat pisalem.Ale powtorze sie.
      Zgodnie z protokolem dyplomatycznym,kazdy przylatajacy Prezydent biednego Panstwa,ktorego nie stac na wlasna obstawe i limuzyny (chyba domyslasz sie,ze to jest droga sprawa-popatrz jak lataja po Swiatu Obama,czy Miedwiedziew-leci kilka samolotow transportowych,oprocz tego najwazniejszego) dostaja to od gospodarza.
      W IL-76 byla obstawa dla Kaczynskiego ,a takze limuzyna dla niego i kilka samochodow dla obstawy i co wazniejszych gosci.
      A na serio,to bylo tak.
      Jak by mgla i tuskoputiny nie zalatwili Kaczynskiego w samolocie,to by limuzyna to zrobila. a jak,domysl sie sam.i tak wiele juz cie powiedzialem.
      • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 20:16
        igor_uk napisał:

> Jak by mgla i tuskoputiny nie zalatwili Kaczynskiego w samolocie,to by limuzy
        > na to zrobila. a jak,domysl sie sam.i tak wiele juz cie powiedzialem.

Czy Ty sugerujesz, że po prostu odesłali tego Iła, bo doszli do wniosku, że w tej mgle nawet bez limuzyny sobie poradzą?
        • igor_uk Re: limuzyna 27.01.11, 20:46
          state,a czy to co pozniej stalo sie,nie podtwierza tego?
          • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 21:08
            Może i potwierdza, ale z drugiej strony wszystko zostało tak zorganizowane, że wygląda na zwykły wypadek. Więc aż trudno mi uwierzyć w taką precyzję i tak dobrze obmyślany zamach.
            • igor_uk Re: limuzyna 27.01.11, 21:18
              state,wytlumacz to zuzce.Ona wierzy ,ze to byl zamach i juz,tak samo ,jak i ae911costam,jak rowniez inne,co wprost o tym nie mowia,ale sa pewne tego,ze to ruskie kontrolery zgladzili polski TU-154M.
              p.s.sprawdila poczte?
              • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 21:28
                igor_uk napisał:

> state,wytlumacz to zuzce.Ona wierzy ,ze to byl zamach i juz,tak samo ,jak i ae9
                > 11costam

No wiesz, to jest zbyt ambitne zadanie jak dla mnie. A może inaczej - to jest zadanie, któremu nikt nie podoła. W każdym razie ja to oceniam jako "mission impossible".

> p.s.sprawdila poczte?

Yhyyy :-)
                • igor_uk Re: limuzyna 27.01.11, 21:33
                  state,ja wiem,na zuzke nie ma mocnych.
                  • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 21:36
                    Może na nią elektrowstrząsy podziałają? Gdzieś tu się plątał Bogdan z różnymi urządzeniami badającymi aktywność mózgu. Może on ma na Zuzkę skuteczne lekarstwo. Na pewno ma, tylko chce na tym cwaniak sporo zarobić ;-)
                    • igor_uk Re: limuzyna 27.01.11, 21:40
                      state,a czy to-"urządzeniami badającymi aktywność mózgu" w tym przypadku nie jest zbedny?
                      • state.of.independence Re: limuzyna 27.01.11, 21:44
                        Oj, ale przecież jakieś śladowe ilości mózgu tam się na pewno znajdą. Nawet tak prymitywną formę inteligencji warto przebadać dla dobra nauki :-)
              • szerszen0 Re: limuzyna 28.01.11, 00:41
                >jak rowniez inne,co wprost o tym nie mowia,ale sa pewne tego,ze to ruskie kontrolery zgladzili polski TU-154M.<

igor, zaciekawiłeś mnie, więc się wtrącę- kogo masz na myśli pisząc "inne"?
    • absurdello New suspect !!! 27.01.11, 21:21
      Lee Moozinah

Please send his name to the Anthony !!

Sincerely,

;)))
      • igor_uk Re: New suspect !!! 27.01.11, 21:36
        Pawel.zeby ty byl zdrow! Tyle naglowkowalem sie,komu mam dostarczyc imie nowego podejrzanego.Nu nie za cholere od razu nie skojarzylem,ze Anthony,to nasz drogi Antek policmajster.
        Ale ,jak tylko zrozumialem,to donos wyslalem poczta kurierska.
        • state.of.independence Re: New suspect !!! 27.01.11, 21:40
          Trzeba było wysłać gołębiem pocztowym - kurier może się okazać ruskim agentem ;-)
      • madameblanka Re: New suspect !!! 27.01.11, 21:48

> Lee Moozinah
        >
        > Please send his name to the Anthony !!

znając zaciekłość likwidatora Antoniego to pewnie już go namierzył....

• you-know-who limuzyna zostala zrzucona 28.01.11, 00:20

tutaj mozecie zobaczyc jak limuzyna prezydenta zostala zrzucona, 0:50 - 1:00.

(przypomne, ze mak nie przedstawil zadnych dowodow, ze il-76 w momencie katastrofy byl juz w twerze. byly tez skrzyzowane smugi po samolotach na niebie. dodatkowo, wszystko co mowi pani gosiewska, wskazuje w sposob niepodwazalny na zamach. to samo wynika z analizy chodzenia po schodach dokonanej w ciagu zaledwie 3/4 roku przez niegracza.)

wg mnie pozostaje juz tylko jedno pytanie: czy naladowana materialem wybuchowym limuzyna byla zrzucona tuz przed przylotem tu-154M czy tez bezposrednio na samolot prezydenta, z krazacego nad chmurami ila-76.
      • state.of.independence Re: limuzyna zostala zrzucona 28.01.11, 00:35
        No, nieładnie z Twojej strony. To Ty miałeś filmik z wydarzeń w Smoleńsku przez tyle czasu i dopiero teraz nam go pokazujesz? Toż to nadaremnie Niegracz analizował to schodzenie po schodach. Przecież na tym filmiku było widać jak dobijają pasażerów Tupolewa;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka