zuzkazuzka111 28.01.11, 01:05 co ostatecznie ustalono? Jest prawdziwy, czy nie? Pokazuje dobijanie rannych, czy może słychać strzelające butle z tlenem, lub naboje? Kto tam mówi po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibod Re: film 1.24 28.01.11, 13:13 Właścicielowi telefonu nic się nie stało. Pomimo, że widział ZAMACHOWCÓW, ci jednak tylko postraszyli go kałachami i uciekać. Przeżył. Poszedł do domu i w jutubka - sru... Ma się chłopina dobrze. Zuzka ! Poczytaj o kodekach video i audio, o pikselach i rozdzielczośćich oraz o ich zależnościach w stosunku do szczegółów..., a potem staraj się coś udowadniać. Podobnie zaznajom się z zasadami powstawania fotek - czym jest naświetlenie, piksele, dynamika tonów i kolorów, szumy itp. badziewia związane z tą dziedziną. Ten film nie był nakręcany na bezludziu. Dookoła masę świadków, którzy o dziwo podobnie jak filmowiec przeżyli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: film 1.24 28.01.11, 13:54 No, ale (wybacz moja ignorancje) czy te piksele (dobrze napisalam?) maja zwiazek z tym kto tam mowil po polsku? a czy ta dynamika tonow to ma zwiazek ze strzalami? bo juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: film 1.24 28.01.11, 14:53 Ten filmik jest w prokuraturze, prawdopodobnie w filmie nie padają słowa w języku polskim...na konferencji o raporcie MAK prokurator mówił że są w trakcie badań. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: film 1.24 28.01.11, 15:43 filmik jest w prokuraturze, słowa po polsku padają całkiem wyraźne. Strzały też słychać. Więc ciekawe jak to zostanie wytłumaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: film 1.24 30.01.11, 11:29 > prawdopodobnie w filmie nie padają słowa w języku polskim... Jakiś czas temu miałaś inny pogląd na sprawę polskich słów... forum.gazeta.pl/forum/w,1157,110657716,110657716,no_i_sie_okazalo_ze_padaja_polskie_slowa_w_filmiku.html Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: film 1.24 28.01.11, 15:21 Poczytaj o kodekach video i audio, o pikselach i rozdzielczośćich Chyba za wiele od niej żądasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: film 1.24 30.01.11, 12:31 SPISkowców nic nie przekona, nawet kompletny idiotyzm sytuacji, kiedy kagiebiści dobijają rannych na oczach świadków kręcących filmy komórkami, dziennikarzy robiących zdjęcia, amatorów wrzucających to do youtube... Szkoda, że nikt nie nakręcił konnicy Budionnego, która obcina głowę Kaczyńskiemu. Są w internecie fora, gdzie wrażeniami dzielą się naoczni świadkowie. Tylko trzeba zadać sobie trud i poszukać. Oczywiście łatwiej jest bazować na rewelacjach polskojęzycznego niemieckiego tabloidu "Faktu" albo żerującej na tragedii jak hiena "Gazety Polskiej" niż szukać. I bez odzywek typu "linki poproszę". Trzeba mózg samemu wysilić. Pull up zwoje, pull up! "Szukajcie, a znajdziecie... " Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: film 1.24 30.01.11, 15:13 fury11 napisał: > Oczywiście łatwiej jest bazować na rewelacjach polskojęzycznego n > iemieckiego tabloidu "Faktu" Bardzo przepraszam, ale od kiedy Fakt zaczął promować spisek i dokuczać Tuskowi, stał się patriotycznym, polskim dziennikiem. Już nikt z PiS-u nie nazwie go "polskojęzycznym". Odpowiedz Link Zgłoś
ae911truthorg Żałosne fantazje. 30.01.11, 17:33 fury11 napisał: > SPISkowców nic nie przekona, nawet kompletny idiotyzm sytuacji, kiedy kagiebiśc > i dobijają rannych na oczach świadków kręcących filmy komórkami, dziennikarzy r > obiących zdjęcia, amatorów wrzucających to do youtube... Szkoda, że nikt nie na > kręcił konnicy Budionnego, która obcina głowę Kaczyńskiemu. Są w internecie for > a, gdzie wrażeniami dzielą się naoczni świadkowie. Tylko trzeba zadać sobie tru > d i poszukać. Oczywiście łatwiej jest bazować na rewelacjach polskojęzycznego n > iemieckiego tabloidu "Faktu" albo żerującej na tragedii jak hiena "Gazety Polsk > iej" niż szukać. I bez odzywek typu "linki poproszę". Trzeba mózg samemu wysili > ć. Pull up zwoje, pull up! > "Szukajcie, a znajdziecie... " Wydaje ci się, że jesteś mądry czy coś takiego ? Spróbuj czytania za zrozumieniem. Czy film jest prawdziwy czy nie, obecnie nie ma znaczenia. W obu wypadkach sugeruje to spisek. Nie wiesz czemu ? Daaaa... Nie czytaj gwnianych gazet,myśl samodzielnie. Tylko Fakt jest polskojęzyczny ? Która gazeta jest polska then ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: film 1.24 04.02.11, 06:41 > Właścicielowi telefonu nic się nie stało. a skąd to wiesz? a któremu? bo pokazano trzech autorów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: film 1.24 04.02.11, 09:16 zuzkazuzka111 napisała: > > Właścicielowi telefonu nic się nie stało. > > a skąd to wiesz? > a któremu? bo pokazano trzech autorów :-) Skoro ich pokazano to znaczy, ze wszyscy trzej żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: film 1.24 05.02.11, 23:40 nie to znaczy, że żaden z nich nie był autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: film 1.24 05.02.11, 23:46 witaj moja droga zuziu to ja ,jarek pierr...gada od rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Ależ Zuziu 10.02.11, 17:55 On Cię kocha i grzecznie poczeka aż wystarczająco podrośniesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Pomyśl dobrze Zuziu :-) 10.02.11, 18:12 Jeśli swojego adoratora nazywasz "pedofilem" to znaczy, że jesteś jeszcze małoletnia. Dojrzałe kobiety zupełnie innymi epitetami obrzucają niechcianych amantów ;-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 ty się podstarzała pomocnico pedofila zastanów 10.02.11, 18:14 jestem małoletnia. Mam 13 lat. Masz coś jeszcze do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence No wreszcie upragnione wyznanie :-) 10.02.11, 18:19 zuzkazuzka111 napisała: > jestem małoletnia. Mam 13 lat. > Masz coś jeszcze do powiedzenia? Tak - myślałam, że masz coś koło 8-10. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 babciu, daj już spokój. za stara jesteś 10.02.11, 18:27 > Tak - myślałam, że masz coś koło 8-10. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Dziecinko droga 10.02.11, 18:38 To bym musiała wcześnie zaczynać, żebym babcią już była. Chociaż z biologicznego punktu widzenia - całkiem realne. W skrajnych przypadkach młodszym ode mnie się zdarza. Niestety nie mam czasu żeby to tłumaczyć - mam tu konia, którym muszę się zająć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 stara draperio, idź do klubu seniora 10.02.11, 18:41 a od nastolatek się odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Zuciu, a cóż to Ci po głowie chodzi? 10.02.11, 18:58 Przecież się Ciebie nie czepiam. Mówię wprost, że nie mam dla Ciebie czasu w tej chwili. Właśnie mam przemyślenia na temat "Piękno konia w ruchu". Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 no to sklerozo nie odpowiadaj na moje posty 10.02.11, 19:07 gdzie byś nie pisała i z kim, piszesz o mnie. Masz schizę na moim punkcie. Jesteś po prostu chora. A ze swoimi "przemyśleniami" na prawdę idź do innych staruszków. Poszydełkujecie, pochaftujecie. Będziesz szczęśliwa. > Mówię wprost, że nie mam dla Ciebie czasu a ciągle do mnie piszesz... zapominasz, że miałaś nie pisać. Alzheimer cię dopadł. Żebyś nie zapomniala o pampersie... Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Ależ nie denerwuj się 10.02.11, 19:25 To nie żadna schiza na Twoim punkcie (już wiem, że bardzo byś chciała żebym była facetem i Cię molestowała). Ja tylko mówię tak do siebie samej, że fotki koni poprzeglądać w końcu muszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Taka młoda, a taka zepsuta 10.02.11, 20:12 Zuziu, te konie są między innymi ze szkółki jeździeckiej, w pobliżu której mieszkam. No ale skoro Tobie się wszystko kojarzy z jednym to nie będę tłumaczyć, że na koniu można sobie czasem pojeździć ;-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Taka młoda, a taka zepsuta 10.02.11, 21:37 Czepiasz się State. Koń ma wielki łeb i Zuzia ma wielki łeb, ergo Zuzia jest koniem i skojarzenia ma, jak to koń, prawidłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Taka młoda, a taka zepsuta 10.02.11, 21:44 Ech. oglądam właśnie fotkę pięknej, młodej klaczy maści izabelowatej. Klacz blondynka, Zuzia też blondynka - nic dziwnego, że im się słowo "koń" dziwnie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Taka młoda, a taka zepsuta 10.02.11, 21:50 Ach, więc już wiem, kogo miał na myśli poeta pisząc "Kobyła blondynka, ten kolor włosów tak zwą..." Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Taka młoda, a taka zepsuta 10.02.11, 21:53 No więc widzisz - fenomen kobyły blondynki znany jest od dawna w sztuce ;-) Do tego jeszcze niejaka Doda rży jak kobyła. Co to jest jakaś mała Zuzka przy tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 21:52 13 lat ? No tak... Zuzka, myslalam, ze jestes pelnoletnia, lub prawie (serio !) A Ty jestes mlodsza od mojej corki... Odwoluje zatem wszelkie moje posty zahaczajace o "tematy dorosle" skierowane pod Twoim adresem, i pszepraszam, jesli czyms Cie moglam zgorszyc. Wiem, ze mnie nie lubisz i ze nie zgadzamy sie co do wielu watkow katastrofy, niemniej nie wiedzialam, ze pisze (czasami) do lub na temat nieletniej mlodej osoby. Swoja droga, czy nie zal Ci czasu, energii i natchnienia na spedzanie wieczorow wsrod starych zgredow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah E R R A T U M 10.02.11, 21:55 Starych zgredzianek - mowie o sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 22:05 esther-leah napisała: > 13 lat ? No tak... > Zuzka, myslalam, ze jestes pelnoletnia, lub prawie (serio !) > A Ty jestes mlodsza od mojej corki... I wreszcie się wyjaśniło, czemu Zuzia taka pyskata ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 22:43 No wlasnie :) Ale jak mlodziutka jest pyskata, to raczej dobrze swiadczy o jej samopoczuciu, stanie psychicznym, agresywnej energii preznie plynacej w zbuntowanych zylach. Gorzej by bylo, gdyby pyskowala 19-latka o 39-latce nie wspominajac :) Wiem o czym mowie, ja swoj bunt mlodzienczy przeszlam w wielu 20 lat - cos okropnego (dla wszystkich w otoczeniu !) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 22:48 Eeee, to coś stara już wtedy byłaś. Ja to miałam... no zaczęło się... no właśnie koło 13 roku życia, a skończyło się chyba jeszcze zanim osiągnęłam pełnoletność. Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 23:03 Wlasciwie, szalec w sposob zbuntowany zaczelam w wieku lat 15, ale prowadzilam wtedy podwojne zycie :-) Po prostu nic nie bylo po mnie widac, choc dzialo sie, oj dzialo. Po 20tce zaczelam jawnie awanturowac sie w stosunku do rodzicow (nie mieszkajac juz pod ich dachem), do tamtego czasu jakos ich oszczedzalam i nie wtajemniczalam zbytnio w moje "skandaliczne wystepki" i moja owczesna "Weltanschaung". Z dzisiejszej perspektywy, mysle ze gdybym wczesniej zaczela pyskowac, jakos ten caly okres 15-20 lat bylby zapewne spokojniejszy. A moze wrecz przeciwnie ? :) (Nie wiem z reszta, czy ten moj bunt tak do konca wygasl.) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 23:09 Ja tam nigdy w moje występki (i te skandaliczne, i te nieskandaliczne) rodziców nie wtajemniczałam, stąd nie było potrzeby się z nimi kłócić. Ostatecznie nadmiar wiedzy może poważnie zaszkodzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 23:20 :-) U mnie wrecz przeciwnie : mialam (zbyt) dlugo tlumiona chec i potrzebe poklocic sie z nimi raz, a dobrze. (Do tego czasu bylam w ich oczach grzeczna, subtelna, uzdolniona i skryta dziewczynka. Taka Mary Ingalls z Domku na Prerii :-) ). Nie specjalnie "oczyszczajo" to wyszlo, ale troche mi ulzylo. Im chyba tez. Choc wydaje mi sie, ze tego typu rozmowy sa bardziej skuteczne, a w kazdym razie spontaniczne, gdy sa prowadzone w odpowiednim czasie, na zywo, a nie po latach tlumionej zlosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 23:27 esther-leah napisała: > Do tego czasu bylam w ich oczach grzeczna, subtelna > , uzdolniona i skryta dziewczynka. Taka Mary Ingalls z Domku na Prerii :-) Jakżeś Ty tego dokonała? Ja od zawsze byłam niegrzecznym, wszędobylskim, roztrzepanym i zbuntowanym bachorem, he he :-) Pamiętam jak raz mama z babcią usiłowały wmusić we mnie (a miałam już jakieś 7 lat) pełny talerz kluseczek na mleku. Ponieważ po paru łyżkach miałam już dosyć owej paskudnej potrawy (rzekomo zdrowa dla dzieci), usiłowały mnie "dokarmić". Wściekłam się i którąś z nich ugryzłam w rękę a drugiej plunęłam w twarz tymi kluseczkami. Toż to był dopiero Armagedon, jak jeszcze cały talerz wylałam na obrus i skoczyłam schować się pod stołem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 23:39 Hahahhaahahaa ! :))) Milo to czytac, State ! Umialas zadbac o siebie i nie dawalas sobie w kasze... tfu, kluseczki na mleku... dmuchac. Mam nadzieje, ze Ci tak zostalo, i ze dalej gryziesz, kiedy trzeba :) (Ja dojrzewalam w dosyc specyficznym srodowisku. Duzo dobrego, cennego i wartosciowego w nim doznalam i zapewnego z niego wynioslam, ale wyzyc sie moglam dopiero po rozwinieciu skrzydel :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: spadaj pedofilu 10.02.11, 23:51 A kuźwa, gryzę kiedy trzeba i kiedy nie trzeba, łby ludziom z płucami urywam, a potem mi zazwyczaj szkoda tak zmaltretowanych przeze mnie osób :-/ No ale historia z kluseczkami to tylko wierzchołek góry lodowej. W nieco późniejszych latach koleżankę, która zabrała mi kredki i nie chciała oddać - dźgnęłam cyrklem między łopatki. Kolegę, który ciągnął mnie za włosy i przezywał - zepchnęłam ze schodów. A potem jeszcze drugi raz te same osoby oberwały od nauczycieli - niestety byłam w niekwestionowanej czołówce najlepszych uczniów w klasie i z założenia wina nie mogła być po mojej stronie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: spadaj pedofilu 11.02.11, 00:02 :)) Az mnie dreszcz miedzy lopatkami przeszedl :) Obiecuje, ze Ci nigdy nie ukradne kredek i nie pociagne za wlosy. Zycze milego piatku (moj zapowiada sie tragicznie az do zachodu slonca...) Musze zmykac, dobranoc* I usmiech dla Zuzki. Jeszcze raz przepraszam za debilowate posty, ktore moglam bedac tu kierowac do tej, ktora wyobrazalam sobie jako stara babe, a nie mloda energiczna babeczke... Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda65 Re: film 1.24 10.02.11, 19:57 Rosyjskiego punktu widzenia na ten film. Kto może czytać w języku rosyjskim. smolensk.ws/blog/202.html Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: film 1.24 11.02.11, 03:54 zuzkazuzka111 napisała: > jestem małoletnia. Mam 13 lat. ...do setki? (mam nadzieję) zresztą ,nie szkodzi Zuziu ,ja poczekam :) P.S. A co do pedofila to ten ksiądz źle Ci to tłumaczy. Jak ktoś komuś wyznaje miłość to to nie to. To jest to co ten ksiądz z ministrem ,no wiesz,(czy też z ministrantem?) Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio wiesz że nie 11.02.11, 08:04 moja droga Zuzanno :) przecież Ty wiesz że nie! (co najwyżej zakochany a to nie przestępstwo) (inna sprawa że chyba nieszczęśliwe) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: film 1.24 13.02.11, 13:42 Bo podobno polska prokuratura nie słyszała polskich słów? Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: film 1.24 13.02.11, 14:14 > Bo podobno polska prokuratura nie słyszała polskich słów? zuziu ,a moje słowa miłości słyszysz ,czy słyszysz jak me serce bije? Dla Ciebie :) ------------- A.Tupolew -konstruktor samolotu Lech Kaczyński-destruktor samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: film 1.24 13.02.11, 17:53 Bo do niej trzeba poetycko: słuchaj dzieweczko - ona nie słucha, bo całkiem głucha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś