Dodaj do ulubionych

Odzyskano czarna skrzynke

03.05.11, 17:22
Naszym archeologom zabroniono kopać choćby na kilka centymetrów w miejscu katastrofy, bo kopanie to by było zapewne kompletne oszołomstwo, ale Francuzi widać oszołomstwa sie nie wstydzą i chociaż minęły prawie dwa lata od katastrofy to oni nadal szukali szczątków samolotu i w końcu namierzyli fragment kadłuba, a także czarną skrzynkę i z jakichś niezrozumiałych dla wyborców PO przyczyn chcą ją mieć i chciało im się ją wydobywać z dna oceanu.
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:27
      Czarne skrzynki są po to jedynie aby uzyskać z nich zarejestrowane tam dane.
      Po odczytaniu danych przekazuje się je do magazynu rupieci. W worku foliowym.
      Dane są tą wartością.
      Reszta to po odczytaniu jedynie wartość złomu.

To tak jakby rozczulać się nad padłym hard drivem.
      Gdy go odczytasz i skopiujesz to to jest jedynie złom.
      Rozczulasz się nad padłym komputerem?
    • strikemaster Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:28
      Wiesz, jaka jest różnica? Francuzi nie wiedzą, dlaczego ten ich samolot spadł, my mieliśmy Błasika.
      • bronek_ruski_pionek Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:36
        srajkmaster - jestes klamliwa gnida
        • strikemaster Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:38
          A teraz byś jeszcze musiał udowodnić, w którym miejscu skłamałem. Nie udowodnisz to odszczekasz.
          • strikemaster COś nie słychać szczekania 03.05.11, 17:54
            czyżbyś trollem pisiarskim był?
    • indris Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:31
      Mówiąc dokładniej, nie odzyskano, ale odnaleziono. Skrzynki z tupolewa odnaleziono już w dniu katastrofy, kopie ich zapisów są w Polsce i są badane.
      • bronek_ruski_pionek Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:35
        skrzynek w Polsce nie ma
        kopie nie sa pelne !

TO SA FAKTY ?
        • x2468 Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:44
          Nie wystarczy ci ruska trumna pinczerku Kaczoruskiego?
        • porannakawa01 Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 17:51
          bronek_ruski_pionek napisał:

> skrzynek w Polsce nie ma
          > kopie nie sa pelne !
          >
          > TO SA FAKTY ?

W jakim celu te skrzynki po odczytaniu z nich materiału chciałbyś mieć?
          Ustawić na obelisku? następny obiekt kultu?
          Rydzyk sprowadzał samochody z Niemiec w celach handlowych i w deklaracji celnej, aby uniknąć oclenia wpisywał - Przedmiot Kultu Religijnego.

Kopie nie sa pełne?
          Fakty?
          Jakieś źródło?
          Czy tylko tak pierniczysz aby mącić jak Kaczyńscy?
          • maccard Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 19:13
            porannakawa01 napisała:

> W jakim celu te skrzynki po odczytaniu z nich materiału chciałbyś mieć?
            > Ustawić na obelisku? następny obiekt kultu?

Przecież nie można pozwolić, żeby święte relikwie pozostały w ruskich, skrwawionych łapach! Na sukience Najświętszej Marii Panny w Częstochowie jest jeszcze miejsce i na skrzynki. A w razie czego kawałek taśmy można przekazać Robertowi Kubicy w intencji szybkiego powrotu zdrowia.
            • state.of.independence Re: Odzyskano czarna skrzynke 03.05.11, 19:47
              A nie, nie. Jest dokładnie na odwrót - taśmę się udrapuje fantazyjnie na sukience Maryi Panny (jako ozdobne wykończenie), a skrzynki się przekaże Kubicy. Może sobie z nich kask zrobi? Albo narzędzia w nich będzie woził?
              • igor_uk gdzies czytalem. 03.05.11, 20:16
                Gdzies przeczytalem,nie pamjetam prawda gdzie,ale pamjetam ze to bylo naprawda bardzo wiarygodne zrodlo,ze czarne skrzynki z polskiego TU-154M numer boczny 101 maja moc cudowna.Kazdy kto jej dotknie staje sie bogatym i zdrowym.Mezczyzny ,po dotknieciu skrzynki,potrafia kilka raz pod rzad,a kobiety dostaja orgazmu po kazdym ruchu.
                I chcecie zeby ruskie wam oddali ten cud?
                Z tego co wiem,to te skrzynki dawno juz ma Abramowicz w swojej angielskiej posiadlosc ( mam nadzieje ,ze wkrotce mnie uda sie podotykac te skrzynki).
                • state.of.independence przereklamowane 03.05.11, 20:19
                  igor_uk napisał:

> a kobiety dostaja orgazmu po kazdym ruchu.

Tak to ja potrafię nawet bez dotykania tych skrzynek. Joga czyni cuda ;-)
                  • maccard Re: przereklamowane 04.05.11, 08:44
                    state.of.independence napisała:

> igor_uk napisał:
                    >
                    > > a kobiety dostaja orgazmu po kazdym ruchu.
                    >
                    > Tak to ja potrafię nawet bez dotykania tych skrzynek. Joga czyni cuda ;-)

A ja to z wiekiem coraz bardziej się przekonuję, że ten cały seks jest przereklamowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka