Dodaj do ulubionych

To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego.

14.04.12, 18:50
Absolutnie tajne.

Rosyjskie sluzby specialne wyjasnili co jest przyczyna katastrofy polskiego TU-154M z Przezydentem Lechem Kaczynskim na pokladzie. "Katastrofa" tego samolotu nastapilo dzieki temu,ze Amerykanie zmienili orientacje systemu nawigacji satelitarnej "GPS" w tym rejonie,odbiornik ktorej byl zamontowany na prezydenckim samolocie.Dzieki temu zaloga TU-154M stracila orientecje w przestrzeni przez to ,ze GPS wydawal falszywe dane o miejscu w ktorym samolot znachodzil sie tuz przed katastrofa.
Odrazu po katastrofie wszystkie eksperci byli zdziwione tym,ze pilot "uwiodl" samolot z linii podejscia. Przeciez samolot niespodziewanie dla zalogi okazal sie w 500 metrow od pasa do ladowania i w 5 metrach od ziemi,zamiast 60 .Zgodnie z ustaleniami ekspertow,Amerykanie lokalnie zmienili "poziom ziemi" w systemie GPS prezydenckiego samolotu .
Nikt,oprocz Amerykanow nie ma mozliwosci przeprowadzac lokalne przesuniecie siatki GPS-a.
Z tym rosyjskie wojskowe spotkali sie juz w 2008 roku,kiedy mieli problemy z przesuneciami w cywilnym sygnale GPS.Amerykanie wtedy przesuneli "siatke" o 300 metrow,przez co rosyjskie artylerysci nie mogli korzystac z systemu GPS.Wszystko podtwierdzilo sie w momencie,kiedy do rak Rosjan wpadli sztabowe "Hammery" z twardymi dyskami,na ktorych byli programy dla korekty sygnala GPS.
Czemu Amerykanam zalezalo na smierci Kaczynskiego,ktory byl przeciez bardzo proamerykanski?
Odpowiedz lezy w tym,co tak naprawda soba przedstawial Lech Kaczynski. Jak wiadomo,on byl przede wszystkim, polskim patriotem,prawdziwym Polakiem-katolikiem. I to wlasnie Lech Kaczynski 18 razy nakladal prezydenckie veto na uchwaly Sejmu i propozycje Rzadu,dotyczace liberalizacji ekonomiki w Polsce.
Prawdziwy Polak-katolik,Lech Kaczynski,blokowal kapital zagraniczny przed zakusami wykupu za grosze przedsiebiorstw i Bankow polskich,a miejscowym "biznesmenam" wstawal na drodze ,kiedy tam te chcieli wyprowadzac kapital z polskiego rynku.
Najwieksze "zlo" wyrzadzil Lech Kaczynski leberalam vetem na reforme emerytalna.Po ktorej setki milionow dolarow mialo pojsc na zakup amerykanskich panstwowych obligacje i zdeponowanie ich w amerykanskich Bankach. A tak te pienjadze trafili by do polskich emerytow.
Ta katastrofa Amerykanie chcieli zabic dwoch zajacow na raz.Po pierwszych -sprzatnac polityka,ktory wstal im na drodze,a po drugie -pogorszyc polsko-rosyjskie stosunki.
Jestem pewien,ze i Leppera zabili Amerykanie,jako jedynego polityka,ktory byl prorosyjski i do tego rowniez,jak i Lech Kaczynski, byl antyliberalny.

p.s. Naprawda nic mnie nie stalo sie.(he,he)
Obserwuj wątek
    • joanna_on-line Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 19:11
      igor_uk napisał:

> p.s. Naprawda nic mnie nie stalo sie.(he,he)

oj Igorku nie ściemniaj - padłeś ofiarą zmutowanego wirusa zespołu M. - to pewne, jak to że słońce wstanie na wschodzie, bo wschód to przecież świt, a zdrada miała miejsce o świcie! c.b.d.o.
      • igor_uk Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 19:30
        Joanna,nic podobnego,po prostu otworzylem oczy .Radze i tobie to zrobic(he,he).
        Czyz by nie slyszalas co ostanio w Sejmie mowil Jaroslaw Kaczynski,brat-blizniak niewinnie ubijennego Prezydenta Lecha Kaczynskiego? Jaroslaw dobrze kombinuje,tylko nie tam szuka zabojcow swojego brata.
        • state.of.independence Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 19:38
          igor_uk napisał:

> po prostu otworzylem oczy

No, ja też myślałam że to jakaś choroba, ale stawiałam na grypę, bo powoduje czasem wysoką gorączkę.
          • igor_uk Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 19:46
            state,to zadna goraczka,czy grypa ,a tylko ustalenia rosyjskich sluzb specialnych.
            A pro-po,czy jestes wstanie zaprzeczyc chociaz by jednemu slowu,ktore napisalem w poscie,otwierajacym watek?
            Czy wiesz ile razy Lech Kaczynski skorzystal ze swojego prawa weta? Czy wiesz cos klopotach rosyjskich artelirystow w trakcie wojny z Gruzja.i czy wiesz co naprawda stalo sie z Lepperem?
            • state.of.independence Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 19:54
              igor_uk napisał:

> czy jestes wstanie zaprzeczyc chociaz by jednemu slowu,ktore napisalem w poscie, otwierajacym watek?

Formalnie sprawę ujmując, to nie mam żadnych dowodów, które by temu zaprzeczały...

> Czy wiesz ile razy Lech Kaczynski skorzystal ze swojego prawa weta?

Prawdę mówiąc - nie liczyłam.

> Czy wiesz cos klopotach rosyjskich artelirystow w trakcie wojny z Gruzja.

Zdaje się, że o tym coś słyszałam.

> i czy wiesz co naprawda stalo sie z Lepperem?

O, tutaj mam pole do popisu. Napiszę symulację komputerową i wyjdzie, że zabili go Amerykanie.
                • state.of.independence Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 20:16
                  Jeśli to ma być symulacja to musisz jeszcze nad nią popracować. Pierwszy błąd, który rzuca się w oczy to niewłaściwa sceneria. Śmierć Leppera miała miejsce w Warszawie w jego biurze i to koniecznie trzeba uwzględnić.
                  • igor_uk Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 20:32
                    Celowo troche przeklamalem,zeby nikt nie domyslil sie o co chodzi,tylko wtajemniczeni wiedza wszystki.Ty,state, wsrod nich.
                    • state.of.independence Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 20:51
                      To co ja zobaczyłam na tej symulacji jest bardzo niepokojące. O ile oczywiście dobrze to wszystko zrozumiałam. Najgorsze jest to, że teraz nie wiadomo, czy białe jest białe a czarne jest czarne. Czyli jest gorzej niż się wszystkim wydaje.
                      • igor_uk Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 21:16
                        Nu wlasnie,ale musisz wziasc pod uwage kolor skore obecnego Prezydenta USA. To wiele wyjasnie cie, co do kolorow.
                        • state.of.independence Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 21:38
                          Jeśli te kolory traktować dosłownie, to wszystko wskazuję na winę Amerykanów.
                          • igor_uk Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 22:11
                            Nu wlasnie,czarny Prezydent w Bialym Domu,czy potrzebno wiecej dowodow na wine Amerykanow?
                            • state.of.independence Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 14.04.12, 22:27
                              Nie potrzeba więcej dowodów. Poza tym to chyba znak nadciągającego końca świata. A katastrofa w Smoleńsku to początek tego końca. Oto zagrzmiała pierwsza trąba archanioła, a po niej przyjdą następne.
        • rzewuski1 Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 15.04.12, 10:39
          w sumie igor Obama chce z Rosja zbliżenia a Kaczyński mu w tym przeszkadzał
          ciągle mącił
          ta teoria ma sens
          • igor_uk Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 15.04.12, 11:26
            Pewnie,ze ma.W przeciwnym wypadku nie wyskakiwalem by z tym na forum,gdzie pisza tak szanowane ludzi,jak zuzka i ae911costam.Przeciez nie mozno miec gorszych teorij od ichnich.
            • absurdello Jest tylko jeden problem, ten ostatni ekran z FMS 16.04.12, 15:36
              +-------------------------------------------------+
              |                 N A V     1 / 2     M S G       |
              |                                                 |
              | f r    D R L              0 6 : 3 9             |
              |   2 6 0 °      0 . 9 n m    0 + 0 0             |
              | t o   X U B S             0 6 : 4 1   M N V R > |
              | n x - - - - - - - - - -                         |
              | x t k   ( t )     L 0 . 0 6    g s     1 3 9    |
              | h e a d w i n d - - -          b r g   2 6 3 °  |
              | w i n d   - - - t / - - -      t k e  L 0 1 5 ° |
              +-------------------------------------------------+
              Figure 3-12 NAV 1/2 Page

Figure 3-12 NAV 1/2 Page

0.9 mili morskiej od KTA (środek) pasa:

Od progu = 0.9*1852m -1250m +156m (***) = 572,8

co odpowiada pozycji "zamrożenia" FMS-a

L0.06 oznacza lot po lewej stronie linii łączącej punkt DRL z KTA (XUBS) wg SK42.

Linia ta przechodzi 33m po PRAWEJ STRONIE osi pasa patrząc z kierunku lotu, a samolot leciał
              115m od linii wyznaczonej punktami 9wg pomiarów Google Earth) DRL-XUB -> 0.06*1852 = 111 m czyli po LEWEJ STRONIE osi (115m-33m=82m od osi).

A skoro na samym końcu im FMS dobrze pokazywał, to znaczy, że wcześniej też i tylko nawigator nie uważał ...

XUBS *----------------------------------------------------  
              • absurdello ehhh ten podgląd nie uwzględnia zawijania 16.04.12, 15:38
                wierszy i rysunek poglądowy wyszedł nie najlepiej :|
                • igor_uk absurdello. 16.04.12, 16:35
                  Oczewiscie ,ze wszysci sa w zmowie.
    • jim_marrs Nic podobnego! To Czesi 15.04.12, 07:21
      Mieli motyw. My się z nich śmiejemy, więc się chcieli zemścić. Poza tym zazdroszczą nam dostępu do Morza Bałtyckiego.
      I kluczowy argument, uwaga, wnimanije, pozor!
      Tu-154 był parę dni wcześniej w Pradze, więc to tam umieszczono ładunki wybuchowe!!!
      • igor_uk Re: Nic podobnego! To Czesi 15.04.12, 08:51
        jim,prosze nie robic jaj z powaznej sprawy.Nadajesz z ambasady amerykanskiej?

p.s.Czesi probowali rozwalic samolot przy pomocy sztucznego ptaka,to wszystko,na co ich bylo stac.
      • state.of.independence Re: Nic podobnego! To Czesi 15.04.12, 12:18
        jim_marrs napisał:

> Poza tym zazdroszczą nam dostępu do Morza Bałtyckiego.

Nie, to akurat kiepski argument. My mamy dostęp do Bałtyku, a ryby i tak u nich tańsze niż u nas. Pod tym względem mają lepiej.
      • no_game Re: Nic podobnego! To Czesi 16.04.12, 11:24
        A wcześniej jeszcze swoje ptaki na niego nasłali!
    • kylax1 Śmierć katolyków to dobre wydarzenie. 16.04.12, 02:46

• erg_samowzbudnik Re: To Amerykanie zabili Lecha Kaczynskiego. 16.04.12, 08:59
      Uratowaniiii !!!!! Jak oni mogą to i my możemyyyyy !!!!
      Dobre to było igor.uk :)
    • jot-es49 To żeś se nagrabił! 16.04.12, 14:29
      A pisałem ci kilka razy - nie wychylaj się.
      Co tajemnica to tajemnica!
      Co innego jak to wyciągnie "Rzepa" czy jakaś inna GPC!
      Im wolno!
      • igor_uk jotes. 16.04.12, 16:37
        A skad wiesz,ze ja teraz pracuje nie na rzepe? A moze naet i na "ND".Chyba zauwazyle,ze dosc dlugo mnie nie bylo.Przechodzilem szkolenie.
        • state.of.independence Ja tylko czekam... 16.04.12, 16:55
          aż przejdziesz szkolenie "na rydza", he he... Ciekawe co z tego wyjdzie, skoro po szkoleniu "na rzepę" pisujesz do ND ;-D

Swoją drogą - bardzo ciekawe te szkolenia. A można wiedzieć, kto je organizuje i w jaki sposób się zapisać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka