Dodaj do ulubionych

Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyjnych

05.02.13, 17:09
na temat naukowej konferencji w sprawie katastrofy smolenskoiej na Uniwersytecie Kardynała Wyszynskiego w dniu 05.02.2013r.Tylko telewizja katolicka TRWAM transmitowała na zywo obrady na tej konferencji z udziałem czolowych ekspertow lotniczych z tytułami profesorskim z kraju oraz zagranicy.Obnazono publicznie niekompetencje ruskiego MAK jak rowniez Komisji Millera .Telewidzowie ktorzy jednak tłumnie ogladali ten program w TV TRWAM przekonali sie w jaki skandalczny sposob organ rzadu jakim jest BOR przygotował ta wizyte sp.prezydenta w Katyniu oraz z w Smolensku.Naturalnie mimo zaproszen na komnferencje nie przybyli czlonkowie Komisji Millera bo chyba bali sie kompromitacji.Dobrze ze taka konferencja sie odbyła bo jednak społeczenstwo polskie za posrednictwem telewizji TRWAM zapoznalo sie ze stanem sledztwa i odpowiedzialnisci organow panstwa za ta katastrofe.Mam pytanie czy TVP jest jeszcze telkewizja publiczna i za co ludzie płaca abonament ?Teraz jedynie TV Polsat podal krotki komentarz z tej konferencji na Uniwersytecie i chwala tej obiektywnej telewizji.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:15
      a miałeś nie pić ruskiego bimbru Zbysiu
      • zapijaczony_ryj Tia 05.02.13, 17:18
        A film o upadku z o metrów pokazali?
        I co z samolotu zostało?
        www.youtube.com/watch?v=QHZY0-XUmMA
      • teen69 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:20
        Jaki to uniwersytet.? Analizuja skład manny z nieba czy rocznik wina po zamiany z wody?
    • anol52 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:18
      A czy przeprowadza się transmisje ze szpitali psychiatrycznych???
      • zbysio45 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:35
        Czekam na dalsze bardzo cenne komentarze płatnych propagandzistow PO na tym Forum i mam tylko pytanie ktora osoba zadaŁA SOBIE TRUDU ABY OBEJZEC ta transmisje w telewizji TRWAM bo inne posłuszne rzadowi telewizje łaczniw z publiczna TVP nie zdały sobie trudu aby krytycznie skomentowac ta konferecje naukowa?Musze przyznać ze jednak telewizja Polsat nadała w dniu 05.02.br krotki komentarz z tej konferencji i dlatego cenie sobie ta stacje telewizyjna za obiektywizm i bezstronnosc.Obywatele polscy powinni przstac opłacac oabonament za telewizje publiczna w TVP bo jest to nieobiektywna TUBA PROPAGANDOWA RZADU PANA TUSKA.
        • douglasmclloyd Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:41
          zbysio45 napisał:

> Czekam na dalsze bardzo cenne komentarze płatnych propagandzistow PO na tym For
          > um i mam tylko pytanie ktora osoba zadaŁA SOBIE TRUDU ABY OBEJZEC ta transmisje
          > w telewizji TRWAM

Sekty i ich propaganda są bardzo niebiezpieczne, co widać na twoim przykładzie. Uciekaj z tej toruńskiej sekty, jeśli możesz.
          • niegracz milczenie mediów to element prania mózgów 05.02.13, 18:07
            pranie mózgów zaczeło sie 10 kwietnia

a publisia jest urobiona

i jak maja zakaz sluchania innych opinii

to posłusznie to wykonuja
            i sa z siebie zadowoleni
        • anol52 Odstępuję Wam telewizję Trwam... 05.02.13, 17:47
          I nie namawiaj do grzechu - tz. oglądania tej stacji prawych Polakow
        • erte2 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:57
          zbysio45
          zbysiu ptaszyno - tyle razy cię prosiłem żebyś już dał spokój. Nie musisz ciągle udowadniac żeś matoł bo już od dawna o tym wiemy. Moja rada: zmień pampersa, łyknij geriavit, wyjmij sztuczną szczękę i idź spać.
          • zbysio45 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 18:03
            Zawsze uwazałem piszacych na tym forum płsatnych propagandzistow PO za niekompetetnych, nisko platnych sługusow parti rzadzaceej i nadal sie to potwierdza.
        • a74-7 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 17:59
          Ogladalam . Zaloze sie ze wielu mialo" zadane" sledzic i notatki robic, so nie boj zaby .
          Na innych stacjach gledza o Klewkach i Kiejkutach - wiadomo tymczsowy temat zastepczy .
          • snajper55 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 21:23
            a74-7 napisał:

> Ogladalam . Zaloze sie ze wielu mialo" zadane" sledzic i notatki robic, so nie boj zaby .

A po co ktoś komuś miałby polecać oglądać takie brednie? Za karę?

Po co robić notatki, skoro można sobie program nagrać?

S.
        • tomek62.0 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 06.02.13, 20:06
          zbysio45 napisał:

> Czekam na dalsze bardzo cenne komentarze płatnych propagandzistow PO na tym For
          > um i mam tylko pytanie ktora osoba zadaŁA SOBIE TRUDU ABY OBEJZEC ta transmisje
          > w telewizji TRWAM bo inne posłuszne rzadowi telewizje łaczniw z publiczna TVP
          > nie zdały sobie trudu aby krytycznie skomentowac ta konferecje naukowa?Musze p
          > rzyznać ze jednak telewizja Polsat nadała w dniu 05.02.br krotki komentarz z te
          > j konferencji i dlatego cenie sobie ta stacje telewizyjna za obiektywizm i bezs
          > tronnosc.Obywatele polscy powinni przstac opłacac oabonament za telewizje publi
          > czna w TVP bo jest to nieobiektywna TUBA PROPAGANDOWA RZADU PANA TUSKA.

Witaj zbysio45,

Wyobraz sobie,ze zadalem sobie trudu i obejrzalem oraz Nagralem te transmisje !!!
          youtu.be/hGlyFc79BUE
          Serdecznie pozdrawiam !
    • wujaszek_joe czołowych ekspertów lotniczych z tytułami prof. ? 05.02.13, 18:02
      można poznać ich nazwiska?
      • zbysio45 Re: czołowych ekspertów lotniczych z tytułami pro 05.02.13, 18:14
        Odpowiadam na pytanie pana o nicku wujaszek_joe ze jest ich jednak wielu i napredce podam prof.Nowaczyk ,Binnenda,dr.Szulczynski.Pozostałe nawisk są dostepne w Gazecie Polskiej,Naszym Dzienniku oraz na portalu Niezalezna.pl Rowniez zna ich dokladnie dr.Lasek ktory chcial skorzystac z wiedzy dr.Szulczynskiego aby obalic wyliczenia prof.Binnendy ale ten tylko je nadal potwierdzil i tu jest odpowiedz dlaczego nie był obecny na konferencji na Uniwersytecie.

• m.c.hrabia Re: czołowych ekspertów lotniczych z tytułami pro 05.02.13, 18:21
          Binienda to nieuk i oszust.
        • wujaszek_joe Re: czołowych ekspertów lotniczych z tytułami pro 05.02.13, 18:27
          to jakie katastrofy lotnicze badali wcześniej ci eksperci?
        • snajper55 Nie kłam Zbysiu 05.02.13, 21:21
          zbysio45 napisał:

> Odpowiadam na pytanie pana o nicku wujaszek_joe ze jest ich jednak wielu i napr
          > edce podam prof.Nowaczyk ,Binnenda,dr.Szulczynski.

Żaden z nich nie ma tytułu profesorskiego:

Kazimierz Nowaczyk ma tytuł doktora a nie profesora. Nawet się nie habilitował.

Wiesław Kazimierz Binienda ma tytuł doktora a nie profesora. Nawet się nie habilitował.

Szulczyński? Kto to jest Szulczyński?

Żaden z nich nie jest ekspertem lotniczym. O wybitnym już nie mówiąc.

S.
          • banana_dog Re: Nie kłam Zbysiu 05.02.13, 22:20
            Swojego czasu zaszczyciłem swoim okiem to co pisał na s24 niejaki KaNo, czyli Nowaczyk.
            Większego steku bzdur a życiu nie widziałem.
            Wiedza tego człowieka nie obejmuje nawet części tego, co na temat nawigacji dowiaduje się
            uczestnik kursu szybowcowego w pierwszej godzinie wykładu.
            A pisał o zawartości pamięci komputera nawigacyjnego.
            Ten człowiek nie wie co to takiego kurs czy kąt znoszenia.
            O całej reszcie nie wspominając.
    • alistair-p Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 05.02.13, 18:18
      To była naukowa konferencja ???? To jakiś sabat.A publiczna TV bierze abonament i chwała im za to,że chronią widzów przed koszmarami i głupotą.
    • gucio60 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 06.02.13, 12:18
      Od prawie dwuch lat zastanawiam się jak to możliwe, że ludzie z dyplomami, tatułami profesorskimi są aż tak bezdennie głupi ? Kto im dawał te dyplomy ?
      Rozumiem, że w polityce, ideologii można mieć różne punkty widzenia ale w tym przypadku ?
      Tu są fakty, niezbite fakty. Nad czym tu rozdzierać szaty chyba, że robi się to świadomie w stylu Goebelsa. Kłamstwo powtarzane wielokrotnie może stać się prawdą. To powinno być z urzędu karalne. To nie ma nic, absolutnie nic wspólnego z wolnością słowa i myśli. To jest działanie na szkodę państwa. Tych ludzi należy wysłać na psychiatryczne leczenie w zamkniętym zakładzie albo poprostu wsadzić do więzienia.
      • snajper55 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 06.02.13, 15:24
        gucio60 napisał:

> Od prawie dwuch lat zastanawiam się jak to możliwe, że ludzie z dyplomami, tatu
        > łami profesorskimi są aż tak bezdennie głupi ? Kto im dawał te dyplomy ?

O jakich tytułach profesorskich piszesz? Na przykład pan Binienda nie ma tytułu profesorskiego. A swoje "ekspertyzy" wycenił na... milion dolarów. Za tyle to chyba i ja bym się skusił. :D

S.
    • kotek.filemon Zastanawia zwłaszcza milczenie TVN 06.02.13, 12:50
      Przecież mieli tam niegdyś specjalny program takim klimatom poświęcony, bodajże "Nie do wiary" się nazywał...
    • fiu-bzdziu2010 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 06.02.13, 14:53
      a co mieli transmitować, jak nawet pytań nie mogli zadawać????

czego bali się eksperci???? że nie potrafią odpowiedzieć na pytania dziennikarzy??
    • snajper55 Może dlatego, że to konferencja głuchych była? 06.02.13, 17:02
      Nic do niech nie dociera. O faktach nie chcą słyszeć. Nawet pytań nie chcieli słuchać na tej konferencji.

S.
    • rzewuski1 Re: Głuche milczenie posłusznych stacji telewizyj 06.02.13, 17:23
      Dobrze ze przestają już pokazywać sektę smoleńską w telewizjach
      Sprawa jest wyjaśniona przez dwie komisje .
      Jak mówił Sofronow" mądremu wystarczą dwa słowa
      a głupiemu to i referatu mało"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka