Dodaj do ulubionych

Mam trzy pytania

07.12.14, 20:40
Czy wrak samolotu MH17 został umyty?Zastanawiam się czy służby sanitarne krajów, przez które wiedzie trasa konwoju sprawdziła pod względem fitosanitarnym stan przewożonych szczątków samolotu B777? Czy katastrofa smoleńska, miała być początkiem tego w Polsce, co dziś jest na Ukrainie?
Obserwuj wątek
    • warcholski Re: Mam trzy pytania 08.12.14, 13:31
      Ja tam nie jestem zwolennikiem żadnych partii politycznych, ani nie przesadzam z przeróżnymi teoriami spiskowymi, ALE uważam, że wrak polskiego TU-154 również powinien ten sam sposób i równie szybko wrócić do Polski! Przecież to co robi Rosja i "nasz polski" rząd to czysta kpina!!!

GazWyb oraz tfusknetfork sa zawsze na czasie,
      sanitarnie zawiniete brezentem:
      www.youtube.com/watch?v=tRB19XY1K30
      • warcholski 80% elementow 0-20cm 08.12.14, 13:39
        im mocniejszy ladunek wybuchowy tym wiecej drobych elementow

oraz pytanie z jakiej wysokosci upadl samolot (a i b )po wybuchu?

www.pomniksmolensk.pl/news.php?readmore=6175#.VIWHhjHF8fA
        • kotek.filemon Re: 80% elementow 0-20cm 11.12.14, 15:27
          Borze, pamiętam jak w ub. stuleciu musiałem na zaliczenie projektu z inżynierii chemicznej zaprojektować jakieś filtry do usuwania pyłów i liczyłem jak głupi te frakcje przed, po i dużo przed. Koszmary wracają...
    • snajper55 Re: Mam trzy pytania 08.12.14, 20:51
      taniarada napisał(a):

> Czy wrak samolotu MH17 został umyty?

Skądże. Nadal jest oblepiony szczątkami pasażerów. Powiewają na wietrze zaczepione na blachach fragmenty jelit, skóry, a spostrzegawczy mogą wypatrzeć fragmenty mózgów, pojedyncze jądra czy palce zaklinowane w szparach pogiętej konstrukcji.

S.
      • dystans4 Re: Mam trzy pytania 10.01.15, 12:13
        A na niestrawione kotlety schabowe polują sępy i kruki. I wycieczki pisowskie.
    • dystans4 Re: Mam trzy pytania 09.01.15, 12:38
      Tak miało być, "początkiem w Polsce tego, co dziś jest na Ukrainie"? (POprawiłem składnię).
      Zdradzasz prawdziwe tajemnice na temat próby przewrotu. Ale to co napisałaś, wiemy dzięki Wildsteinowi. Co prawda było to już 3 lata temu, wtedy Wildstein rzucił hasło Zamachu (zdobywać urzędy i gmachy państwowe, podpalać samochody rządowe i mediów przeciwnych Zamachowi), wtórowali PiSowi pozostali zwolennicy Kremla, wo głowie z Zawiszoj i PiSkorskim.

Ale nie PiSzesz nic więcej. Boisz się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka