Dodaj do ulubionych

Szukam kochanka

• Gość: Jacek Re: Szukam kochanka IP: *.205.87.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.03.13, 12:47
      Witaj, Bardzo zainteresowało mnie Twoje ogłoszenie. Mam 44 lata, brunet, szczupły, zadbany, uśmiechnięty, z dużym temperamentem. Mieszkam w Łodzi, jednak mogę dojechać. Jeżeli jesteś zainteresowana proszę odpisz. Pozdrawiam Jacek
    • kujawiaczek88 Re: Szukam kochanka 20.03.13, 19:01
      witaj...mam 25 lat...lubie dojrzałe kobiety
    • Gość: ANDRZEJ Re: Szukam kochanka IP: *.nowogard.vectranet.pl 21.03.13, 00:12
      JESTEM DO TWEJ DYSPOZYCJI CHETNIE DLUZSZY UKLAD SPELNIAC BEDE KAZDA FANTAZJE EROTYCZNA MAM WIELKI TEMPERAMENT I 52 LATA WYSOKI SZCZUPLY SZATYN
    • Gość: Aleks Re: Szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 15:23

Witam, mam na imie Aleks, mam 29 lat, jestem fajnym, zadbanym chlopakiem (moge potwierdzic foto). Napisz cos o sobie jak wygladasz, czym sie zajmujesz no i najwazniejsze sked jestes;) Pozdrawiam
    • Gość: Kris Re: Szukam kochanka IP: *.lexell.com.pl 02.04.13, 15:03
      Witam jestem zainteresowany twoim ogłószeniem napisz czego oczekujesz i co mozesz dac od siebie
    • Gość: wojtek Re: Szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 10:19
      witaj, mam 38 lat , chętnie cię poznam .511642022
    • emilo6 Re: Szukam kochanka 21.04.13, 10:38
      witaj, jestem zadbanym 38 latkiem,szukam kochanki.Co ty na to?
    • Gość: Maro Re: Szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 12:11
      Hej, skąd jestes?
    • pandlapaniszczecin Re: Szukam kochanka 28.04.13, 11:24
      Zapraszam na moją wizytówkę:

www.pandlapani.szczecin.pl

Wszelkie szczegóły do uzgodnienia.
      • Gość: Katarzyna Re: Szukam kochanka IP: *.tktelekom.pl 28.04.13, 14:10
        Przepraszam nie jestem zainteresowana
    • Gość: leń Re: Szukam kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.13, 02:13
      Jak kobieta, która ma 56 lat może być atrakcyjna, toż to stare zwłoki, już dawno po klimakterium fuuuuj, ohyda. Możesz liczyć tylko na desperatów, których nie stać na młode.
      • Gość: jan Re: Szukam kochanka IP: *.echostar.pl 05.05.13, 09:56
        Facet ty masz coś nie tak pod sufitem, prawdopodobnie jesteś dziecko lub fascynuje cię swoja płeć. Nie wypowiadaj się publicznie o tematach co są dla ciebie za trudne i nie dorosłeś do takich spraw.
        • Gość: leń Re: Szukam kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.13, 16:52
          Mam prawie 50 lat, uwielbiam piękne kobiety, a nie stare rury.
          • Gość: Katarzyna Re: Szukam kochanka IP: *.tktelekom.pl 05.05.13, 17:00
            Dotyczy leń
            Z grzeczności nie napiszę przykrych słów dla Pana wypowiedzi .
            • Gość: leń Re: Szukam kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 13:58
              Cytaty:
              "Piekło kobiet to starość."
              "Na nic kobiecie młodość bez urody ani uroda bez młodości."
              • Gość: jan Re: Szukam kochanka IP: 109.232.30.* 06.05.13, 14:39
                Przypuszczam że szukasz zwady gdyż nikt nie polemizuje z tobą na twoje wpisy więc piszesz głupstwa. A tak na marginesie Kobieta między 45-55 to jak dobre i wspaniałe wino , lecz ty niestety i tak tego nie zrozumiesz. Ty zawsze będziesz piękny i młody , podejrzewam iż ty w wieku 40-lub 45 będziesz chodził z laską i na chleb mówić będziesz beb, co nie życzę tobie tego żyj do 100lat lecz będąc mądrym i szlachetnym facetem , szanujący kobiety gdyż tylko one na to zasługują nie zależnie od wieku bo są mądrzejsze od nas.
        • Gość: Katarzyna Re: Szukam kochanka IP: *.tktelekom.pl 05.05.13, 17:13
          Dotyczy Jan
          Dziękuję Panu za wypowiedz .
    • warmspace Re: Szukam kochanka 16.05.13, 07:59
      Witam. Mam 33lata, uwielbiam dojrzałe, interesujące kobiety. Szukam ciepła, bliskości i namiętności. Uwielbiam pieszczoty i czułości. Wielką frajdę sprawia mi pieszczenie kobiecego ciała i odkrywanie jego mapy w najdrobniejszych szczegółach. Jeżeli ogłoszenie ciągle aktualne i jesteś zainteresowana uprzejmie proszę o kontakt. Pozdrawiam miło.

mój mail: warmspace@gazeta.pl
      • Gość: jołł-fifty Re: Szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 10:43
        Wiesz co warmspace?
        Jedno tylko pytanie..chociaż to nie mój problem..i możesz napisać..spadaj..ale zastanów się..nie wiem jakie jest Twoje doświadczenie..być może jesteś super kamikadze jeśli chodzi o te klocki..aleeeeeeee...
        czy pieściłeś kobiece ciało 56 letniej kobiety i odkrywałeś jego mapę w najdrobniejszych szczegółach...??? ( z całym szacunkiem dla autorki anonsu i bez obrazy, to jest czysto techniczne pytanie do warmspace)
        bo jeśli tak no to ok..ale jeśli nie to...może....porządnie się zastanów....
        Zaznaczam że to nie był żaden prześmiewczy komentarz tylko takie praktyczne pytanie.
        jołł!
        • warmspace Re: Szukam kochanka 07.06.13, 19:05
          Gość portalu: jołł-fifty napisał(a):

> Wiesz co warmspace?
          > Jedno tylko pytanie..chociaż to nie mój problem..i możesz napisać..spadaj..ale
          > zastanów się..nie wiem jakie jest Twoje doświadczenie..być może jesteś super ka
          > mikadze jeśli chodzi o te klocki..aleeeeeeee...
          > czy pieściłeś kobiece ciało 56 letniej kobiety i odkrywałeś jego mapę w najdrob
          > niejszych szczegółach...??? ( z całym szacunkiem dla autorki anonsu i bez obra
          > zy, to jest czysto techniczne pytanie do warmspace)
          > bo jeśli tak no to ok..ale jeśli nie to...może....porządnie się zastanów....
          > Zaznaczam że to nie był żaden prześmiewczy komentarz tylko takie praktyczne pyt
          > anie.
          > jołł!

Wiem co masz na myśli pisząc w ten sposób. Oczywiście są kobiety mniej i bardziej zadbane w tym wieku. Ale uwierz pieszczenie ciała 50-latki może sprawiać wielką frajdę, i to nie tylko kobiecie :) I wcale nie trzeba być żadnym kamikaze. Zresztą przebywanie z kimś w sytuacji intymnej, to nie tylko sprawdzanie na prawo i lewo czy wszystko jest jędrne czy brak jest zmarszczek. Jeżeli ktoś tylko o tym myśli to przykro mi. Pozdrawiam.
    • Gość: Grzegorz Re: Szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 12:39
      uwielbiam dojrzałe kobiety . Mam 19 lat jestem przystojny i wysportowany i napewno warty grzechu
    • Gość: a Re: Szukam kochanka IP: *.4net.digi.pl 08.06.13, 00:40
      Witam oferuję się jako kochanek mam 23 lata jestem wysokim dobrze zbudowanym mężczyzną o dużym przyrodzeniu;) cena do dogadania się:) pozdrawiam i czekam na info
    • Gość: jan.flis Re: Szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 23:19
      witam,
      czy facet z Lublina to bliska odległość ?
      pozdrawiam
    • Gość: Marcin Re: Szukam kochanka IP: *.18-3.cable.virginmedia.com 08.06.13, 23:45
      czesc moze wirtualny sexik na skype zapraszam marcin.mordas3
    • Gość: daniel Re: Szukam kochanka IP: *.4net.digi.pl 09.06.13, 18:58
      jestem zainteresowany prosze o kontakt
    • Gość: przystojniak24 Re: Szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 15:38
      hej mam 24 lata na imie mam Piotr.jestem z Warszawy jeżeli ty tez odezwij się do mnie.mam 24h na dobe ochotę chętnie bym się tobą zajął
    • Gość: Mareczek Re: Szukam kochanka IP: *.klodzko.vectranet.pl 11.06.13, 14:37
      Hej! Z tej strony Marek mlody brunet o niebieskich oczach szczuply chetny na spotkanie z Toba. Odezwij sie. Milego popoludnia Tobie zycze moj mail: markusss77@wp.pl
      • chegevara4 Re: Szukam kochanka111 12.06.13, 00:24
        Witam. Mam 21 lat 190 cm wzrostu i muskularną budowę ciała. Uwielbiam starsze kobiety, rozmawiać, uprawiać sex. Wszystko dyskretnie i profesjonalnie. Pozdrawiam Bartek. drzagens@o2.pl
    • Gość: paweł Re: Szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 18:08
      jezeli chcesz popisac i sie umowic pisz na poczte
      • Gość: zdziwiona Re: Szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 19:43
        jełopie...na którą pocztę? do domu ? to napisz adres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rob Re: Szukam kochanka IP: *.204.60.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.06.13, 21:32
      Witaj...proponuje nawiązac kontakt w bardziej ustronnym miejscu ;)
      elcoyote07@interia.pl zapraszam cię.
    • Gość: kox Re: Szukam kochanka IP: *.nplay.net.pl 11.06.13, 22:14
      zależy jak wygladasz kochana jak mmmmmmmmmmmmm to jestem Twój i zależy skąd jesteś
    • Gość: Krzysiek Re: Szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 11.06.13, 23:21
      hej mam 25 lat, lubisz młodszych i niewyżytych? napisz do mnie na gg na 2676288 pozdrawiam.
    • Gość: Piotr Re: Szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 09:19
      hej odezwij się do mnie na email.akatsukileader@wp.pl
    • Gość: Adrian Re: Szukam kochanka IP: *.bartnet.pl 12.06.13, 12:11
      Hej, odezwij się do mnie na e-mail prmmm@o2.pl . Pozdrawiam Gorąco
    • Gość: Andrzej Re: Szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 12.06.13, 14:50
      Hejka mam na imie Andrzej mam 25 lat moze poznamy sie blizej ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka