23.09.13, 11:37
Szukam kobiety do wszystkiego. Normalny, aktywny gość po 50 - tce. Zadbany, wysportowany, wykształcony, bez kłopotów finansowych i dylematów egzystencjalnych. Potrzebuję towarzystwa inteligentnej i niebrzydkiej towarzyszki życia. Nie spodziewam się modelki z wysokim ilorazem inteligencji ale liczę na wyzwania. Pod każdym względem.
Obserwuj wątek
    • darunia32 Re: spotkania 23.09.13, 13:25
      To interesujace, a nawet zabawne jak z biegiem lat nasze potrzeby, wymagania czy pragnienia są ubierane w coraz to prostsze słowa :)
      • kamilzrudy38 Re: spotkania 23.09.13, 13:31
        "Z biegiem lat" tak w ogóle czy Twoich i moich? "Nasze" - jw. Prostota to zaleta, czy rodzaj prymitywizmu? "Zaczepka" to czy nieistotna konstatacja. Niezaleznie od odpowiedzi - Pozdrowienia.
        • darunia32 Re: spotkania 23.09.13, 14:14
          Zabawny jesteś:), Nasze czyli ludzi, myslę, że większości dlatego pozwoliłam sobie na uogólnienie. Prostota natomiast jest cechą człowieka dojrzalego emocjonalnie oraaaz mężczyzn, z reguły. Pozazdrościć ;)
          • kamilzrudy38 Re: spotkania 23.09.13, 14:21
            W sumie - rzeczywiście zabawne. Pewnie bez powodu dostrzegam sarkazm w ostatniej części Twojej wypowiedzi. Finalnie jest to jednak sympatyczne. Rozumiem, że nie jesteś merytorycznie zainteresowana. Niemniej musisz być interesujacym przypadkiem. Też zazdroszczę.
            • darunia32 Re: spotkania 23.09.13, 15:47
              Bez sarkazmu bylo:) Interesujące przypadki bywają trudne, chwilami męczące, mogą zakłócić Twój spokój jeśli takowy masz. W odp na Twoje pytanie, nie mogę stwierdzić, że jestem zainteresowana, jeszcze nie wiem z kim mam do czynienia ;) No i czego mi tak zazdrościsz ? Zaskakujące:)
              • Gość: kamilzrudy Re: spotkania IP: 81.26.23.* 24.09.13, 09:48
                Nie bawię się netem poza pracą (to ma być dobre wychowanie). Zazdroszczę Ci bystrości a spokój mnie rozleniwia (czego nie znoszę). Już wiesz tyle, by się nie zachwycić. Jak Sted. Takie tam. Nie żal Ci życia?
                • darunia32 Re: spotkania 24.09.13, 11:55
                  Bystrość jest dosłownie ost cechą jaką bym sobie przypisała, więc nie rozumiem Twojego punktu widzenia, ale cóż, to wlaśnie różnice są piękne. Wiem ile wiem, tak naprawdę wciąż zbyt mało i nie ma potrzeby decydowania za mnie w kwestii zainteresowania;) Sted? Jakieś poetyckie porównanie? Widzisz, nie taka bystra. Czy nie żal mi życia...mało kto opanował tak trudną sztukę, pewnie na zdrowie wychodzi, ja jednak jestem na etapie nauki, i sposobów na życie i jego samego. Nie jest łatwo, ale barwnie, choć pragnienia sięgają dużo dalej:) Tobie też żal, czego najbardziej?
                • darunia32 Re: spotkania 24.09.13, 12:01
                  Chyba nie do końca się rozleniwiłeś...skoro jestes wysportowany to telewizor, piwo i pilot nie są dla Ciebie atrakcją dnia, tak wnioskuję :/
                  • kamilzrudy38 Re: spotkania 24.09.13, 12:12
                    Q-a. Mało techniczy jestem. Wykasowałem złote (moje!) myśli. Może jednak -kamilzrudy38@gazeta.pl Dzielna dziewczyna!
                    • darunia32 Re: spotkania 24.09.13, 14:47
                      Ok
                      • kaja.120 do kamila 03.10.13, 13:11
                        szkoda, ze z rudy ,a nie z Warszawy... pozdrawiam
                        • Gość: gosc Re: do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 00:18
                          Przeciez ty kaja przyjmiesz kazdego: z Rudy, z Grudy, Brudy...W czym problem? Desperacja.
                          • kaja.120 do tomka w. 04.10.13, 09:18
                            Tomku , zazdrosny ex-męzu , przestań mnie śledzić na wszystkich forach świata i próbować ośmieszać. Zajmij sie swoim życiem, jesteś mlody, przystojny, życie przed Tobą..... Szukam po prostu fajnego, dojrzałego faceta, a ten fajnie napisał i mnie zainteresował. Przepraszam za tę prywatę na forum , ale Pan Tomasz ciągle jest nieobliczalny i nie daje spokoju.
                            • Gość: observ Re: do tomka w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 09:47
                              Miałem możliwość poznania Kaję i uważam że Kaja to jest kobieta z klasą i na poziomie. Nie rozumiem jak można w ogóle napisać taka uwagę jak ten gość?? Jak masz jakieś żale gostku-małostku to....zrób sobie z nich kanapkę i ją....zjedz. Na zdrowie...)))))
                        • Gość: kamilzrudy38 Re: do kamila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.13, 13:15
                          Ubawiłem się. Niezależnie od Twoich wpisów. Nigdzie nie napisałem, że jestem z Rudy. To tylko login (czy coś takiego). Z W-wą wiąże mnie praca ale nie przepadam. Wolę zdecydowanie Bieszczady (albo Mazury). A Tobie dzieki. Za miłe słowo. I dobrego wszystkiego.
                          • kamilzrudy38 Re: do kamila 16.10.13, 13:38
                            Tłok jak na Marszałkowskiej. Tak naprawdę to chyba nie to forum. A może nie "taki gość jak ja"?
    • piotr5513 Re: spotkania 06.02.14, 11:27
      Naiwnością jest szukanie tutaj kogokolwiek wartościwego. Jeżeli chodzi o kobiety, bo wszak innych osobników nie szukałem. Rozejrzyj sie raczej wokół. Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka