milywojtek92
18.08.14, 15:45
Po dość długim czasie ponawiam swoje pytanie/prośbę..
Od 3 lat w moim związku jest beznadziejnie, nie ma już chemii, jest tylko rutyna i przyzwyczajenie. Poszukuję dziewczyn, bądź dojrzałych kobiet, z którymi mógłbym się spotkać, wyjść na kawę, do kina, teatru, pogadać, poprzytulać się. Jesli będzie ku temu okazja i obydwoje będziemy potrafili się porozumieć, również coś więcej. Głównie chodzi mi o poczucie bycia akceptowanym, zrozumianym, jestem świetnym słuchaczem, z całą pewnością mogę mile zapełnić czas zarówno młodej zwariowanej dziewczynie jak i dojrzałej, ustatkowanej kobiecie, która chcialaby poznać smak czegoś innego niż zwykle. Nie boję sie wyzwań i z chęcią spotkam się właśnie w taki tajemniczy i spontaniczny sposób.. Coś o mnie, mam 22 lata, 187 cm wzrostu, ważę 91 kg, szatyn, niebieskie oczy, głównie województwo lubuskie, jednak z racji, że mam długi urlop możemy się gdzieś spotkać..
Jeśli Twoje zycie wypełnione jest rutyną i chcesz spróbować czegoś innego, odskoczyć od codziennego życia, napisz, bo ja wlasnie tego chcę: milywojtek92@gazeta.pl