21.11.10, 20:07
czy jest ktos kto posiada lub probowal ?
Chce sobie takie cos sprezentowac pod choinke :)
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: we vibe 21.11.10, 20:15
      Znajdź sobie informacje w Internecie, tutaj nie jest miejsce
      • dirty_devil Re: we vibe 21.11.10, 20:19
        ewa.zeromska napisała:

> Znajdź sobie informacje w Internecie, tutaj nie jest miejsce

szukalam, czytalam ale producenci jak zwykle chwala.
        chcialam posluchac opini dziewczyn ktore maja lub mial z tym doswiadczenie.
        Chodzi o to ze ja wogole nie dochodze.To cos ma podobno
        dzialac cuda wiec chcialam z mezem wyprobowac.
        Przepraszam za pytanie ale myslalam ze na tym forum znajde szczera odpowiedz.

• Gość: małgorzatka Re: we vibe IP: 178.73.63.* 21.11.10, 20:58
          vibe therapy poszukaj
          mam coś takiego ;)
          jak dla mnie trochę za duży, ale poza tym ok.
          • Gość: małgorzatka Re: we vibe IP: 178.73.63.* 21.11.10, 21:01
            ach, pytasz o konkretną zabawkę
        • sabin-ka36 Re: we vibe 25.03.12, 10:11
          mogę polecić lelo tiani oraz lelo oden :) kupiłam w sklepie Świat Rozkoszy Tekst linka
        • sabin-ka36 Re: we vibe 25.03.12, 10:13
          mogę polecić lelo tiani oraz lelo oden :) kupiłam w sklepie ŚWIAT ROZKOSZY
        • Gość: Anka Re: we vibe IP: *.static.chello.pl 13.11.13, 11:35
          Ja używam dokładnie takiego razem z moim lubym. Szczerze mogę polecić, jest naprawdę solidnie wykonany i energicznie wibruje ;-)
      • lawirant Re: we vibe 29.11.12, 10:53
        a dlaczego nie miejsce?
        a to to nie internet jest?
        szuka porady na forum - co w tym nie na miejscu?

Ja tez chciałbym się coś o tych produktach dowiedzieć od ich użytkowników, a nie tylko od reklamujących sklepy.

Do reklamujących: nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale wasze teksty pt. "kupiłam tu i tu" odnoszą odwrotny skutek - na pewno w żadnym z tych sklepów nie kupię
      • Gość: rob Re: we vibe IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.13, 08:10
        @ewa.zeromska
        najgłupszy komentarz jaki w życiu widziałem, a forum to co - nie Internet? prawdy-powiedziawszy to nie jest w rzeczywistości forum a lista dyskusyjna czyli sam trzon Internetu, silnik "forum" jest tylko czytnikiem
    • zawsze_lelo Re: we vibe 12.11.11, 07:42
      polecam we vibe 3:) po prostu ekstra:) kupilam na rozkosznie.otwarte24.pl
      • zawsze_lelo Re: we vibe 26.12.11, 19:12
        lelo tiani tez super sprawa dla par :)
    • triismegistos Re: we vibe 12.11.11, 16:59
      Mam i gorąco polecam :)
      • mamaboryska2 Re: we vibe 27.12.11, 21:24
        Mam, polecam, choć tradycyjnie cena nieadekwatna!
        Niestety jeśli szukasz złotego środka na orgazm to (mówię za siebie) mi GO nie przyniósł ale dostarcza sporo stonowanej i milutkiej przyjemności.
        Gabarytowo niestety sporo dla mnie za duży więc raczej nie polecam jeśli jesteś "wąska i krótka". Ja nawet nie próbuję marzyć o używaniu we dwoje bo chyba by mnie rozerwało.

Rzeczywiście w necie mało realnych informacji o tym produkcie. Same zapewnienia producenta i sklepów ;/
        • zawsze_lelo Re: we vibe 27.12.11, 21:39
          Jesli ne we vibe to polecam lelo tiani :) jest sporo mniejszy i super pilota . poruszajac nim zmieniaja sie wibracje . mam z rozkosznie.otwarte24.pl
        • lawirant Re: we vibe 29.11.12, 10:48
          eh tam rozerwało...
          wystarczy odpowiednie przygotowanie, odpowiednie pieszczoty, masaż...
          no chyba że masz na myśli rozerwanie z rozkoszy...
          polecam się...

mamaboryska2 napisała:

> Mam, polecam, choć tradycyjnie cena nieadekwatna!
          > Niestety jeśli szukasz złotego środka na orgazm to (mówię za siebie) mi GO nie
          > przyniósł ale dostarcza sporo stonowanej i milutkiej przyjemności.
          > Gabarytowo niestety sporo dla mnie za duży więc raczej nie polecam jeśli jesteś
          > "wąska i krótka". Ja nawet nie próbuję marzyć o używaniu we dwoje bo chyba by
          > mnie rozerwało.
          >
          > Rzeczywiście w necie mało realnych informacji o tym produkcie. Same zapewnienia
          > producenta i sklepów ;/
    • sabin-ka36 Re: we vibe 22.01.12, 09:33
      Hej. we vibe jak dla mnie jest nieco za duzy. Polecam lelo tiani :) pilot z wifi no i jest troszkę mniejszy :)) kupiłam w nowym sklepie swiatrozkoszy.com.pl . produktów jak na razie jest niewiele,ale towar ok:)
      • sabin-ka36 Re: we vibe 18.09.12, 08:03
        No prosze :) jeszcze niedawno polecalam tiani , a tu pojawił się Masażer LELO TIANI 2 :D ma jeszcze mocniejsze wibracje i większy zasięg. Super zabawka :) Polecam sklepik świat rozkoszy.
        • sabin-ka36 Re: we vibe 28.10.12, 09:21
          I kolejna nowość już nie wyrabiam się :) We-Vibe wprowadza nową zabawkę We-Vibe Thrill Oczywiście już ja zamówiłam w przedsprzedaży w sklepiku Świat Rozkoszy już nie mogę się doczekać :)
    • Gość: rasto Re: we vibe IP: *.play-internet.pl 17.11.12, 19:50
      U nas się nie sprawdził - szkoda kasy, bo to dosyć kosztowny gadget.
      • Gość: M. Re: we vibe IP: *.ghnet.pl 18.11.12, 10:42
        Jak to możliwe, że się nie sprawdził? My sobie właśnie sprawiliśmy i nie zamieniłabym na nic innego ;) Ale początkowo hmmm było bez szału. Trzeba znaleźć odpowiedni kąt ;)
        • Gość: Anett Re: we vibe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.12, 14:23
          Może nie wiecie jak stosować. My kupiliśmy we-vibe całkiem niedawno pod namową naszych znajomych którzy byli nim zachwyceni. Na początku jest "dziwnie" ale jak wzczujecie o co w tym chodzi to doprowadza do szału! Kupiliśmy go przez internet, nie trzeba się stresować wyjściem do sexshopu. Polecono nam sklep Kochliwie.pl i możemy go polecić śmiało innym. Podaje linka gdyby ktoś chciał skorzystać:
          kochliwie.pl/home/akcesoria-mi%C5%82o%C5%9Bci/wibratory-dla-par
          Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: we vibe IP: *.opole.hypnet.pl 19.12.12, 22:00
        a może chcecie odsprzedać :-) ?
        • sabin.ka36 Re: we vibe 29.03.15, 10:44
          Polecam nowy model We-Vibe Passionate Play Collection Jest to zestaw z limitowanej kolekcji z masażerem dla par We-Vibe 4 Plus oraz wibratorem Tango by We-Vibe™

• Gość: Filip Re: we vibe IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.12, 10:04
      Ja kupiłem żonce w zeszłym roku i powiem szczerze, że warto. Jej rozkosz była ogromna moja również ale trwała krótko, trzeba mieć na uwadze, że się szybciej dochodzi :-( więc dla facetów mających problem z szybkim końcem to nie polecam. Gadżet kupiliśmy w sklepie
      Twoja Fantazja, gadżet doszedł szybko ale chyba zamówić dzisiaj to za późno pod gwiazdkę. Pozdrawiam
      • Gość: gośćC Re: we vibe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.12, 11:12
        a korzystaliście z we vibe 3 czy we vibe 2?
        bo ten drugi jest sporo tańszy i nie wiem czy róznica jest warta tych pieniędzy
        • sabin-ka36 Re: we vibe 21.12.12, 12:01
          we vibe 3 ma mocniejsze wibracje oraz bezprzewodowy pilot :) fajna zabawa :) Faktycznie jest droższy,ale wg mnie warto. Kupiłam w sklepie ŚWIAT ROZKOSZY polecam sklepik :)
          Gość portalu: gośćC napisał(a):

> a korzystaliście z we vibe 3 czy we vibe 2?
          > bo ten drugi jest sporo tańszy i nie wiem czy róznica jest warta tych pieniędzy
          • Gość: misiek Re: we vibe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 11:15
            Bardzo dobry produkt. Moja żona zawsze dochodzi pochwowo. Ja dołączam się troszkę później bo szybciej dochodze.Podobno wchodzi we vibe 4 więc chyba znów zaryzykuje
            • Gość: Anna Re: we vibe IP: 178.217.192.* 31.10.13, 05:56
              Szukałem jakie pozycje seksualne, można stosować przy we vibe i natknąłem się na fajną poradę www.seks-shop.com.pl/we_vibe.php?pro_id=774&we_vibe_iii_-_wibrator_dla_par_zdalnie_sterowany
            • Gość: gosc Re: we vibe IP: *.dynamic.mm.pl 24.11.13, 10:09
              tak już widziałem nowy we-vibe 4 podobno jeszcze mocniejsze wibracje i lepszy materiał :)
    • Gość: Snow Re: we vibe IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.14, 14:05
      teraz możesz go mieć za darmo i to w wersji 3 :)

www.facebook.com/COCO.Butik.dla.doroslych?fref=ts
    • Gość: aga0ta Re: we vibe IP: *.speed-net.pl 14.08.14, 14:52
      a co myslicie o Wanachi?
      widziałam to na filmie Histeria-romantyczna historia wibratora i napaliłam się by kupić. Jest dużo tańszy od tego co Wy opisujecie ale nie wiem co bardziej warto
      • agata570 Re: we vibe 29.01.15, 02:04
        Wanachi to nie We-Vibe. Na przykład ta wersja: <a href="http://kochliwie.pl/home/akcesoria-mi%C5%82o%C5%9Bci/wibratory-ekskluzywne/we-vibe-4-plus>We-Vibe 4 plus </a> to wibrator dla par zakładany podczas stosunku, a Wanachi to tylko masażer.

Poza tym <a href="http://kochliwie.pl/home/akcesoria-mi%C5%82o%C5%9Bci/wibratory-ekskluzywne/we-vibe-4-plus>We-Vibe 4 plus</a> ma pilota i sczego w Wanachi oczywiście nie ma.
        • agata570 Re: we vibe 29.01.15, 02:05
          Wanachi to nie We-Vibe. Na przykład ta wersja: We-Vibe 4 plus to wibrator dla par zakładany podczas stosunku, a Wanachi to tylko masażer.

Poza tym We-Vibe 4 plus ma pilota i sczego w Wanachi oczywiście nie ma.
          • agata570 Re: we vibe 29.01.15, 02:08
            Wanachi to nie We-Vibe. Na przykład ta wersja: We-Vibe 4 plus to wibrator dla par zakładany podczas stosunku, a Wanachi to tylko masażer.

Poza tym We-Vibe 4 plus ma pilota i sczego w Wanachi oczywiście nie ma.
    • Gość: Konrad Re: we vibe IP: *.beskidmedia.pl 24.08.16, 21:56
      We-Vibe to zdecydowanie jedna z najlepszych zabawek z możliwością sterowania smartfonem na rynku.
      Oprócz samego we-vibe'a 4 - we-vibe.com.pl/we-vibe-4-plus.html
      Warto także sprawdzić dwa nowe wibratory:
      We-Vibe Rave - we-vibe.com.pl/we-vibe-rave.html
      We-Vibe Nova - we-vibe.com.pl/we-vibe-nova.html
    • sabin.ka36 Re: we vibe 07.04.17, 10:52
      Polecam we-vibe unite www.swiatrozkoszy.com.pl/we-vibe-unite-masazer-wibrator-dla-par-p-4316.html
      Przystępna cena i działa :)
      Do zabaw w parze świetnie się sprawdza lovense lush,który posiada aplikację do sterowania za pomocą smartfona
      www.swiatrozkoszy.com.pl/httpwwwswiatrozkoszycompllovense-lush-bullet-dyskretny-wibrator-z-wifi-p-3981html-p-3981.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka