Dodaj do ulubionych

Dziwne zachowanie cóki

IP: *.wilan.pl 05.03.11, 22:05
Witam, moja 17- letnia córka podszywa się pod faceta, dokładnie geja i zajmuje się opisywaniem aktów seksualnych.Rzecz cała dzieje się na znanym portalu .
Obserwuj wątek
    • edyta.55 Re: Dziwne zachowanie cóki 06.03.11, 06:50
      Witam serdecznie nie ukrywam że to dziwna sprawa,faktycznie to jest problem.Rozmawiałaś kiedyś z córką na ten temat dlaczego to robi?na temat orientacji seksualnej?Proponuje wizyte u jakiegoś specjalisty.pozdrawiam
    • ewa.zeromska Re: Dziwne zachowanie cóki 06.03.11, 09:16
      Widocznie to ją bawi, Rozmawiałaś z nią na ten temat. Czy poza zabawą na portalu przejawia jakieś niepokojące zachowania?
    • integra_psyche Re: Dziwne zachowanie cóki 09.03.11, 20:16
      Kwestia podstawowa to rozmowa z córką. Siedemnaście lat to wiek eksperymentowania, a internet daje niezwykłe możliwości, które my jako nastolatkowie raczej nie mieliśmy. Może to być dla niej zabawne, a może czerpać z tego satysfakcję. Może robi to jeszcze z kimś. Tylko rozmowa może otworzyć sprawę , więc nie warto z nią zwlekać. Psycholog Białystok
    • Gość: mama Re: Dziwne zachowanie cóki IP: *.wilan.pl 11.03.11, 20:29
      Niestety sprawa nie jest tak łatwa jak się wydaje.Ona o niczym nie wie, z wszystkiego się wypiera , podczas gdy jej fascynacja homoseksualistami się pogłębia. Z dumą pisze że jest biseksualna co mnie przeraża.Dziecko zachowuje się tak jak gdyby miało dwie różne osobowości, gdy rozmawiamy o seksie czuje się zażenowana unika tych tematów i ucieka. Natomiast gdy tylko siądzie do komputera wychodzą z niej demony.Nie wiem czy pisze z przyjaciółmi czy z jakimiś obcymi ludźmi, zboczeńcami którzy tylko czekają na takie okazje .Nasza klasa to samo zło.
      • rotkaeppchen1 Re: Dziwne zachowanie cóki 14.03.11, 22:48
        mamo, zastanow sie, czy to jest typowe, zeby corka rozmawiala z rodzicami na temat swoich wyuzdanych fantazji seksualnych i fascynacji? O takich rzeczach rozmawia sie ze znajomymi a nie ze "starymi". A to, ze sie podszywa, to nic zlego, o ile nie krzywdzi kogos bezposrednio. Moja znajoma tez kiedys robila sobie "jaja" na forach dla gejow - pewnie czesciowo
        zeby sie posmiac a czesciowo jednak z ciekawosci. To taki wiek, w ktorym sie eksperymentuje. A ze jest biseksualna, to nic zlego a jezeli pisze o tym z duma, to znaczy tylko ze sie akceptuje i nie ma problemu z tym, ze reprezentuje jednak mniejszosc seksualna. Nie kazdy ma tyle szczescia, zeby akceptowac swoja innosc.
      • Gość: zawszelogin Re: Dziwne zachowanie cóki IP: *.multimo.pl 16.03.11, 08:27
        A dlaczego biseksualiści tak Cię przerażają?
        Ja jestem biseksualna a właściwie bardziej "byłam".
        Teraz już mam sporo lat, mam dziecko i choćby ze względu na córkę stałam się "normalna", jakbyś Ty i podobni Tobie to nazwali.
        Córka ucieka w świat wirtualny, bo tam się nie musi ukrywać i nikt nie nazwie jej zboczoną.
        A jeśli interesuje się homoseksualistami to - być może - boi się zwykłych mężczyzn lub też u homo szuka zrozumienia i akceptacji.
        Czy córka uczy się, ma zainteresowania, jest towarzyska?
        To powinno najbardziej Ciebie interesować a nie naprawianie seksualności swojej córki, która nie jest już dzieckiem.

• tylko_bez_takich Re: Dziwne zachowanie cóki 17.03.11, 17:01
      Bez paniki, to moze byc tylko zabawa albo tylko pewna przejsciowa faza. Prosze, niech sie Pani rozejrzy wsrod jej znajomych. Dzisiaj ciezko wylowic z tego tlumu mlodego mezczyzne, bo panowie w tym wieku chodza na solarium, depiluja pachy, maja swoje ulubione kosmetyczki i kosmetyki... Nie za duzo w nich mozna znalezc tego meskiego pierwiastka, nie sa pociagajacy w takim sensie. Mozna sie latwo zagubic, zwlaszcza kiedy sie jest mlodym czlowiekiem i dopiero zaczyna sie wchodzic w swiat doroslych zwiazkow, doroslych uczuc i doroslej seksualnosci. Teledyski i reklamy promuja duzo mocniej kobieca seksualnosc. Mily dla oka (takze kobiety) jest widok ladnych, zgrabnych, opalonych, dlugonogich dziewczyn w sensie estetycznym. Telewizja i Internet emanuja na nas taka erotyczna poswiata.

Dzisiaj czasy sa trudniejsze na dojrzewanie. To, ze corka teraz tak o sobie mysli nie musi jeszcze niczego konkretnego oznaczac. Tylko pisuje o tym gdzies w Internecie, ale przed rodzicami wstydzi sie przyznac - to znaczy, ze jeszcze sama przed soba nie jest do konca pewna jak to z nia jest. Ludzie czesto podszywaja sie za kogos, bo w sieci czuja sie bezpieczni. Sliczne dziewczyny sprzedaja swoje zdjecia za doladowanie telefonu przez Internet, umawiaja sie na randki z 60-letnimi facetami itp - w tej perspektywie chyba sytuacja nie jest najgorsza? A jesli rzeczywiscie po jakims czasie stwierdzi swoja biseksualnosc i tak bedzie zyc, to musi to sie Pani z tym pogodzic, bez wzgledu na to jak bardzo sie to Pani nie podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka