Dodaj do ulubionych

niewierny nikomu

IP: *.strong-pc.com 13.04.11, 12:00
Mój mąż mnie zdradził,spakowałam mu walizki i się wyniósł.W domu miał wszystko,do dziś nie wie dlaczego to zrobił,ma 40 lat znalazł sobie 24 letnią kochankę.Jestem na etapie godzenia się z tą trudną dla mnie sytuacją. On przy każdej wizycie (u dzieci) stara się zaciągnąć mnie do seksu, teraz chce zdradzać kochankę ze mną ? (na słowa oburzenia z mojej strony,mówi że przecież lubimy się kochać).Z jego zachowania wnioskuję że słowo "wierność" dla niego nie istnieje.Nie wiem co się dzieje jak tłumaczyć jego zachowanie.
Obserwuj wątek
    • galgenbaum Re: niewierny nikomu 13.04.11, 12:38
      Gość portalu: ja napisał(a):

> ).Z jego zachowania wnioskuję że słowo "wierność" dla niego nie istnieje.Nie wi
      > em co się dzieje jak tłumaczyć jego zachowanie.

Uwazasz, ze skoro Raz Cie zdradzil z kochanka to teraz poowinien byc tej kochance wierny ?
      A moze to byl z jego strony blad, z ktorego zdal sobie sprawe i woli byc jednak z Toba.
      Uwazsz, ze mozna mu ten blad wybaczyc i sprobowac na nowo ?
    • Gość: ja Re: niewierny nikomu IP: *.strong-pc.com 13.04.11, 12:53
      tyle że on ciągle z tą kochanką jest,to dlaczego chce ze mną się kochać? to jest chore!
      • tehuana wierny nikomu 13.04.11, 13:14
        wiernosc nie ma dla niego znaczenia- on chce miec dwie kobiety albo i wiecej dla wlasnych przezyc i wrazen;to nie jest chore-po prostu facet ma duze potrzeby i monogamia nie jest dla niego; na Twoim miejscu tez bym poszukala nowych wrazen.
      • galgenbaum Re: niewierny nikomu 13.04.11, 13:22
        Gość portalu: ja napisał(a):

> tyle że on ciągle z tą kochanką jest,to dlaczego chce ze mną się kochać? to jes
        > t chore!

Pewnie lubi ale zalezy tylko od Ciebie czy i Ty masz na to ochote czy nie.
        Ja bym go popedzila gdzie pieprz rosnie.
      • internetowarewolucja Re: niewierny nikomu 26.04.11, 07:14
        Nie napisałaś jednej rzeczy! Czy ten gość ma wypchany portfel kasą?
        Jeśli tak to ta 24-letnia nimfa zwabiła go na kasę, a on nie miał wyjścia
        jak zobaczył ją trzepoczącą tyłeczkiem przed nim.
        Zleć detektywowi analizę. Nie idź z nim do łóżka ! !
    • ewa.zeromska Re: niewierny nikomu 13.04.11, 12:54
      Może w ten mało subtelny sposób daje ci do zrozumienia, że chciałby wrócić. Jeśli czujesz, że chodzi mu jedynie o seks, żeby adrenalina była wyższa, to daj sobie spokój.
      Bywają mężczyźni (częściej niż kobiety) dla których szukanie ciągle nowych wrażeń erotycznych jest potwierdzeniem atrakcyjności. Zwykle są to osoby o małym poczuciu własnej wartości, a zdrada wydaje się być najprostszym sposobem na dowartościowanie. To nie tylko niska samoocena, ale również deficyt rozwoju uczuć wyższych, takich jak miłość. lojalność, wierność, przywiązanie.
      W sumie nieciekawy typ.
      • Gość: 12qw Re: niewierny nikomu IP: *.net.stream.pl 16.04.11, 18:31
        typ ku...arza po prostu
    • agg Re: niewierny nikomu 16.04.11, 18:35
      > em co się dzieje jak tłumaczyć jego zachowanie.

pragnieniem seksu, tak po prostu sexu dla sexu. najwyrazniej dalej go pociagasz w tej materii.
    • zakletawmarmur Re: niewierny nikomu 17.04.11, 10:26
      Do kolesia jeszcze nie dotarło, że nie jesteście już razem i fakt, że seks mieliscie dobry, nie oznacza, że może sobie pozwolić na olewanie Cię a Ty będziesz godzić się na wszystko. Ja konsekwentnie bym go ignorowała a dobrego seksu poszukałabym gdzieś indziej:-) Tam, gdzie facet bardziej by to docenił:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka