IP: *.147.165.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 11:16
witam serdecznie,mam dosc dziwne pytanie bo i sytuacja jest dziwna.po wspanialymakcie erotycznym drze.w poczatkowym etapie byly to delikatne drzenia i bylo to nawet rozkoszne.trwalo okolo 15 do 20 minut.teraz drzenia nasilaja sie znacznie,wrecz mna "telepie" i znacznie wydluzyly sie w czasie,okolo godziny,zanim nastapi wyciszenie.czy mozna mi wyjasnic co sie dzieje i jak nad tym panowac.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudia Re: drzenie IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.05.11, 12:06
      Nie wiem ile masz lat i jak długo prowadzisz współżycie.Jest to o tyle ważne ze niektóre osoby tak reagują zwłaszcza gdy rozpoczynają współżycie.Oczywiście pod warunkiem ze z punktu widzenia medycznego wszystko jest OK.Dokładnie tak działo się ze mną i moim partnerem w pierwszych miesiącach kochania się.Już w czasie gry wstępnej czesto trzęsłam się jak przysłowiowa "galareta". Myślę ze jest to związane z brakiem oswojenia nagich ciał, psychiki aby wszystko było dobrze i w końcu aby nie zaliczyć wpadki. Po kilku miesiącach wszystko minęło i teraz cieszymy się sexikiem niemal w każdy dzień. A więc głowa do góry.Będzie dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka