02.03.15, 16:24
Od paru tygodni mam gorączkę momentami przekraczajaca nawet 39 st tabletki paracetamol pomagają na chwilę robilam badanie usg dopochwowe i cytologię i wszystko jest dobrze moje wyniki krwi sa następujące leukocyty6,1 erytrocyty4,6 hemoglobina 13,2 hematokryt mcv 88,7 mch 28,6 mchc32.3 plytki krwi 305,0 rdw-cv 12,6 rdw-sd 40,3 pdw16,3 mpv12,8 p-lcr 47,9 pct0.4 mocz przejrzysty barwa zolta ciężar wlasciwy1,023 ph6,5bialko nieobecne erytrocyty ślad.leukocyty nieobecne.osad moczu-nablonki płaskie nieliczne.leukocyty0-1,erytr.czesciowo wylug1-3 śluzu i bakteri niema crp-0,76i ob25 lekarz rodzinny nic niepokacego nie stwierdził potem wystaapila u mnie angina bralam antybiotyk ospamox ale goraczka nadal jest i nic nie pomaga moze to poczatki tarczycy występują tez lekkie drzenie rak a po zjedzeniu czegos słodkiego czuje ze to przechodzi moze na własną rękę powinnam zrobicjakoes badania bo juz sama niewiem gdzie uderzyć.oprócz tego czuje sie zmęczona mam bardzo sucha skore i suche włosy brak mi Energi do czego kolwiek .
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka