IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 00:39
mam 23 lata ciągle jestem prawiczkiem. jak się moge najszybciej się rozprawiczyc
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: prawiczek IP: *.multi-play.net.pl 05.06.11, 13:11
      idź do prostytutki?
      • Gość: lila Re: prawiczek IP: *.umcs.lublin.pl 08.06.11, 13:36
        albo lepiej poczekaj na tą jedyną
        • blueandrzej80 Re: prawiczek 09.06.11, 13:04
          Lepiej czekać na kobietę niż iść do prostytutki. Jeszcze to zaburzy Twój światopogląd na temat seksu albo związków.
        • piorex12 prawiczek 11.06.11, 15:22
          .
          Gość portalu: lila napisał(a):

> albo lepiej poczekaj na tą jedyną
          Ale może sie nie doczekać. Też tak bywa
      • Gość: eRKa111 Re: prawiczek IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 08:37
        Prostytutka raczej odpada . Pamiętaj o aids . Mógłby to być Twój pierwszy i ostatni raz .
    • kochanka_idealna Re: prawiczek 09.06.11, 13:16
      Gość portalu: on23 napisał(a):

> mam 23 lata ciągle jestem prawiczkiem. jak się moge najszybciej się rozprawiczy
      > c

zamiesc anons w towarzyskich - poszukaj kobiety/kochanki, starszej i doswiadczonej, ktora zechce Cie wprowadzic w swiat sexu i wszystkiego nauczyc...
      nie chodzi o 'najszybciej' ale o 'najlepiej'
    • pawelpost Re: prawiczek 25.06.11, 18:03
      Uważam, że oczywiście ma znaczenie, nawet dla mnie jako faceta, jak by nie patrzeć im większy tym lepszy, mniej kompleksów i z kobietami łatwiej, ostatnio podczas przeglądania poczty pojawiła mi sie reklama „Największy polski penis” seksbaza.com/forum-czlonek-meski/index.php generlanie jak to zobaczyłem to uznalem że to juz przesada, co jak co ale takiego to bym miec nie chciał bo to już kalectwo!
    • nowaaa13 Re: prawiczek 30.07.11, 10:53
      Chcesz być pożądany przez każdą kobietę? Wejdź na www.mistrzseksu.pl i zobacz jakie to proste..:)
    • krystkaoj prawiczek 01.08.11, 18:26
      Widocznie cos ci p. doktor nie może pomóc. Ale znam dużo starszych od ciebie prawiczkow i wbrem wszystkiemu dobrze sobie radzą. Tak wiec chyba nie ma co sie zbytnio martwic na zapas.
    • pumperka801 Re: prawiczek 03.08.11, 00:13
      nie wiedziałam że był prawiczkiem niesforne.pl są prostym sposobem na taką dolegliwość, wiem bo spróbowałam :)
    • Gość: guest Re: prawiczek IP: *.ip.jarsat.pl 04.08.11, 17:43
      A zależy Ci na tym, żeby to było szybko czy wartościowo? Bo nie ma nic tak znowu niezwykłego w tym, że w wieku 23 lat nie miałeś doświadczeń seksualnych. A ten pierwszy kontakt powinien mieć miejsce z kimś, na kim ci naprawdę zależy. W przeciwnym wypadku możesz równie dobrze iść do domu publicznego, a na to jak widać nie miałeś ochoty.
      Byłeś kiedyś w związku? Bo może to trudności z wchodzeniem w relacje są przyczyną prawictwa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka