Dodaj do ulubionych

bolące jądra

IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.11, 19:54
dlaczego mam taki ból jąder. od zawsze jak sięgam pamięcią,wystarczyło, że sobie pomyślałem i miałem/wzwód/,napięcie, jakie mi przy tym towarzyszyło,było nie do zniesienia.jedyny ratunek, to szybki seks, lub masturbacja.obecnie, jestem w związku, na dochodzenie.partnerka dzwoni,np. w piątek i umawia się na sobotę wieczorem.tymczasem, w południe dzwoni,[sobota], że jej coś wypadło, i nie może..przyjedzie w niedziele. wieczorem, moje jądra, są tak nabrzmiałe, że nie sposób to opisać. jedyny ratunek, robótka ręczna, i ulga.po pół godzinie, dochodzę,do siebie.muszę nadmienić, że mam ok. pięćdziesiątki..co PAN na to jaka to przyczyna...?
Obserwuj wątek
    • michal.lew-starowicz Re: bolące jądra 26.08.11, 14:31
      Sugeruję zgłoszenie się do urologa, wskazane może być wykonanie USG jąder i powrózków nasiennych. Jedną z możliwych przyczyn są żylaki powrózka nasiennego – wtedy ból może być związany z utrzymującym się przekrwieniem towarzyszącym podnieceniu seksualnemu.
      • n.wataha Re: bolące jądra 29.08.11, 11:37
        Hm, gdy nie miałem stałej partnerki, a niestety dopadła mnie wtedy nerwica na tle seksualnym, to przyplątały mi się podobne objawy. Zbyt długi stan podniecenia seksualnego, bez ujścia niestety niesie ze sobą takie sytuacje. Na szczęście gdy nerwica ustąpiła objawy również.

Wszystko jest kwestią ustabilizowanego pożycia.
        • n.wataha Re: bolące jądra 29.08.11, 11:39
          I jeszcze mały drobiazg.
          P. Michał nie zwrócił uwagi na jeden element tego co piszesz. Ból jąder, jak piszesz, ustępuje po wytrysku, więc śmiem wątpić by jak On to diagnozuje, przyczyny leżały po stronie problemów urologicznych, a raczej właśnie napięcia seksualnego i objawów nerwicy o podłożu seksualnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka